אמדוקס החצופים !!

yosher123

New member
אמדוקס החצופים !!

הייתי היום בראיון באמדוקס, וכשנשאלתי לגבי ציפיות השכר שלי, אמרתי שאני רוצה מינימום 12,000 בשנה הראשונה ובשנה השניה אני דורש לקבל רכב והעלאת שכר. המראיינת גיחכה לי בפרצוף ואמרה שהם מוכנים להציע לי מקסימום 6000 ברוטו ואחרי שנה יתקיים דיון שכר. אמרתי לה לא תודה ושאני לא סתם למדתי 3 שנים מדעי המחשב בשביל לעבוד עבור שכר שאני יכול לעשות כמאבטח. אני שוקל ברצינות לעבור להודו ולהיות שם תוכניתן - השכר שם יחסית למשק ההודי, הוא אסרונומי. אז - למי שיש פרטים לגבי עבודה בהודו, אני אשמח לשמוע.

מוטציה1

New member
6 ברוטו? אין מצב!

אמדוקס מציע לבוגרים שכר של 9 ברוטו (בסיס + 20 שנ"ג + 860 נסיעות). לא יכול להיות שהם ירד לתנאים כאלה, רק לפני שבועיים נקלט פה מחזור בתנאים כאלה. אבל מה כן? ההעלאות השכר האחרונות היו מגוחכות וכ-40% מהחברים שלי (שנתיים) ניסיון התפטרו בחודש האחרון, ועברו לחברות שם השכר 13.5 - 14.5 (כבסיס להפרשות) + תנאים הרבה יותר טובים כדוגמת משכורת 13 וכולי... לגבי רכב באמדוקס קבל עצה: תתידד עם הנהג אוטובוס כי במהלך השנתיים הראשונות אתה תתצטרך אותו, ומאוד מעצבן לפספס אוטובוס כשהוא בתחנה (ואתה קצת רחוק ממנה). ועכשיו! למה לא למדת בטכניון וסיימת מצטיין??? דרך אגב, לאיזה משרה ניסית להתקבל, ומי ערך לך את הראיון ואיפה?

amitayg

New member
אפשר לדעת איזה חברה משלמת

את הסכומים שאתה מדבר עליהם ? אני לא נתקלתי בכאלה. תודה מראש אמיתי

amitayg

New member
לא יתכן לי הם הציעו חצי מזה !

יש לך עוד חברות ברשימה ?

../images/Emo41.gifקח משוט ותתחיל לחתור

1. אמדוקס ידועה כ"ספינת עבדים" בה היחס לעובדים מחורבן, העלאות השכר מגוחכות וכד'. בכללי מקום רע מאד לעבוד בו. 2. חלק ניכר מעובדי אמדוקס לומדים במהלך השנה הראשונה cobol ומתנסים בה. אז למרות שזה שפה ארכאית ומעיקה יש לה שימוש נרחב בכל התעשייה ומוכנים לשלם לא רע למי שיודע אותה ככה ששווה לקבל בה ניסיון. 3. מעטים מאד מקבלים בימינו 12,000 על עבודה ראשונה ללא ניסיון. הדרישות שלך מתאימות לשוק של לפני חמש שנים, לא להיום. תתחיל לעבוד בשביל "שכר רעב" של 6000-8000 ותצבור ניסיון. שיהיה לך ניסיון מעשי שתוכל לרשום בקורות חיים תתחיל לחפש עבודה אחרת ואז תתחיל להרוויח יותר ולקבל יחס טוב יותר. הגישה של 12,000 או שאני דופק את כולכם ונוסע להודו לא תעזור לך כי למיטב ידיעתי כמעט אין אף חברה שתשלם לך על עבודה ראשונה שלך בתפקיד תוכניתן 12,000.

למעלה