אמדוקס או NESS?

מוטציה1

New member
אמדוקס או NESS?

מה עדיף? כתוכניתן בעל שנתיים ניסיון מה עדיף לי? להמשיך לעבוד באמדוקס (ענקית הבילינג...) או להחיש פעמיי אל עולם מיקור החוץ, ובפרט אל NESS? מי יוכל למנות את היתרונות והחסרונות של אחת אל מול השנייה? מעבר לשכר בינוני באמדוקס, ללא זכאות כלשהי לרכב, ניצבת משרה שכרגע לא נחשפו כל הפרטים לגביה (שכר+הטבות), אך אלו יתפרסמו בהמשך. ולכן מבחינה מהותית אני שואל מה עדיף? היציבות של חברה ענקית, חרף השיעמום בעבודה, וה"שביעה" המקצועית או ללכת לכיוון חדש (מהות העבודה כנראה דומה) אך לחברה שאיני יודע כיצד נוהגים באנשי מיקור החוץ. תודה לעונים. (נכון שאתם עונים מתוך ניסיון/היכרות עם מקור ראשון?). אגב, מישהו יודע מה השכר הממוצא ב-NESS לתוכניתן בעל ותק שנתיים והאם הם מרפדים את ישבנו של אותו מתכנת במושב של מזדה 3? או אולי מושב אחר (רק לא אוואו/אופטרה/גטס/אקסנט)

אישית אני לא סובל outsourcing

אני באופן אישי מאד לא אוהב לעבוד בoutsourcing. ברוב העבודות שלי השתייכתי למקום העבודה, שבו ישבתי פיסית. מקום העבודה, שבו החזקתי הכי מעט זמן מעמד, היה המקום הראשון, שבו עבדתי בoutsourcing. היום אני שוב פעם עובד outsourcing, ואני כניראה בדרך החוצה (תלוי בתשובה, שאני אקבל השבוע מחברה אחרת). אישית אני לא מבין, למה אני צריך לעבוד קשה לקרוע את עצמי ולהתחלק בתגמולים עם חברה נוספת (כולל שכר על שעות נוספות). במידה ואני רוצה ללכת לכנס או לקבל ספרות מקצועית, אז הלקוח של חברת הoutsorcing וחברת הoutsourcing מתווכחות בינהן מי ישלם, ובסופו של דבר או שאני נאלץ לוותר על הספרות המקצועית (או הכנס), או שאני נאלץ לשלם מכיסי. יכול להיות, שאני קיצוני בגישה שלי, אבל ההרגשה שלי היא, שחברת הoutsourcing מתייחסת לעובד שלה, כמדפסת, שמדפיסה לה כסף. כל עוד המדפסת עובדת, הכל בסדר, ואין שום סיבה להשקיע בה. רק אם יש בעיות עם המדפסת, שגורמות להפסקת ההדפסה, יתחילו לברר מה לא בסדר. בכל מקרה אין שום סיבה להשקיע במדפסת, שעובדת. בפעם הקודמת, שעבדתי בoutsourcing כל הבקשות שלי נענו בתשובה, שהם מצטערים אבל אי אפשר לתת לי את הדרישות שלי. ברגע, שהודעתי על עזיבה, קיבלתי הצעות, שעלו על הדרישות המקוריות שלי. במקום הנוכחי שלי, כבר 4 חודשים אומרים, שהנושא בטיפול. רוב הסיכויים, שברגע, שאני יודיע על עזיבה, יודיעו לי שהטיפול הסתיים, ואני מקבל את כל מה שדרשתי. לגבי תנאים, זה תלוי ביכולת המשא ומתן שלך

eyali26

New member
חבל

חבל שלא כתבת את הדברים האלו לפני כמה שבועות בזמן שאני חיכיתי לשמוע מהחברה שלי אם הם מוכנים לתת לי את מה שאני רוצה... כשכבר לא יכולתי לחכות יותר אז הודעתי בצורה עדינה שיש לי דד ליין ואז באמת קיבלתי את מה שרציתי... אלא שאז באה הצעה טובה יותר ולמרות זאת ויתרתי עליה... והחברה שלי הרוויחה אותי בדקה ה-90... לא לפני שמשכו אותי לא מעט...

pixiER

New member
דעתי האישית...

אני תמיד תומכת בגישה שאם משעמם לך בעבודה, ואתה הרי מבלה שם כל כך הרבה שעות מהיממה שלך, ויש לך את האופציה, ללכת. אחרת, יבוא היום שבו תהיה כל כך מתוסכל, שתעזוב בטריקת דלת, בלי הרבה מחשבה, למרות שאם היית חושב על זה כמה חודשים קודם, היית עוזב מתוך בחירה, החלטה שקולה ומציאת משרה חדשה שמענינת אותך באמת... עכשיו לענין השני... NESS, לפחות בניסיון שלי, לא הראתה סימני נדיבות עצומים, אבל... הכל כמובן תלוי בפרויקט, בחברת האם והיחסים איתה וכו'. להיות עובד אאוטסורסינג זה לא כל כך נורא כמו שתיאר פה חובב הטניס, לפחות לא בניסיון שלי. עבדנו כחלק מהצוותים הקיימים של החברה, עשינו הכל כמוהם, רק קיבלנו שכר ממישהו אחר. לא היה כל הבדל בינינו לבין העובדים הקבועים בחברה (עד רגע הפיטורים... שבמקרה שלי, הקבוצה של עובדי האאוטסורסינג היתה הראשונה להפטר ממנה), אבל גם, לא כולם.וזה לא מחייב בכל המקרים כמובן. אם נראה לך שלא מתאים לך אאוטסורסינג, תחפש משהו אחר, שיתאים לך יותר. אתה ממילא עובד כרגע, אז אין לך לחץ... רק אל תחכה לרגע שבו תתפוצץ משעמום טוטאלי...

DevGuy

New member
איך אפשר ...

להישתעמם בתחום הזה?? (אני סטודנט..עדיין לא עובד בזה) הרי לכתוב קוד ..זה לא כזה משעמם..ולומדים הרבה דברים חדשים לדעתי(לא?)

pixiER

New member
אפשר...

לפעמים העבודה אפורה ולא מאתגרת בכלל, אין מה לעשות, לא כל פרויקט הוא פרויקט החלל של נאסא... חכה ש MAKMAKMAK תגיע לפה שוב, תשאל אותה מה זה שעמום טוטאלי...

למעלה