אמג, טיולO_O

phrizer

New member
לא מזמן הפסדתי טיול שנתי לשדה בוקר כי הייתי

חולה

Devils Pet

New member
טיול שנתי!

מה הטיול השנתי שהכי אהבתם? נראה לי של כיתה ו'. והכי שנאתם? ד'. האם היה\הייתה לכם חבר\ה בטיול השנתי פעם? המ, לא
מסלול אהוב במיוחד? נחל כזיב, טוב, אבל זה לא נחשב, זה שניה מהבית שלי. אני חושב שהחרמון באביב זה אחד המקומות היפים. מה האזור הכי יפה בארץ? איפה שאני גר D: אוהלים או אכסניה? אכסניה |דה| שורפים נייר טואלט אחרי שאתם הולכים לשירותים בטבע? מי הולך לשירותים בטבע?
חוויה זכורה לטובה מהטיול? לא יודע, אני לא חובב גדול של טיולים שנתיים.

פלאפאל

New member
מי שורף נייר טואלט? ../images/Emo12.gif

כאילו מה, הולכים להשתין עם מצית?

Billy Shirs

New member
ובכן, אני אגיד לך מי *לא* שורף -

י'ניקים! ולנקות אחריהם זה לא נעים.

MispIaced

New member
יש לי בראשון טיול משלחת של יומיים לשם

ועוד שבועיים ויומיים יש לי של 3 ימים לשם מה הטיול השנתי שהכי אהבתם? ו' והכי שנאתם? ט' האם היה\הייתה לכם חבר\ה בטיול השנתי פעם? לא מסלול אהוב במיוחד? לא יודע, לא הייתי במסלולים טובים עם הביצפר, טיולי משפחה זה כיף אבל. מה האזור הכי יפה בארץ? נגב. אוהלים או אכסניה? אוהלים. שורפים נייר טואלט אחרי שאתם הולכים לשירותים בטבע? למה לי? חוויה זכורה לטובה מהטיול? לא יודע

sweet shir

New member
D:

מה הטיול השנתי שהכי אהבתם? י' (השנה) ו-ט'. והכי שנאתם? ח'.
האם היה\הייתה לכם חבר\ה בטיול השנתי פעם? נופ. מסלול אהוב במיוחד? הבניאס D: מה האזור הכי יפה בארץ? הגליל העליון. אוהלים או אכסניה? אכסניה!
שורפים נייר טואלט אחרי שאתם הולכים לשירותים בטבע? מעולם לא יצא לי להיות בטבע יותר מדי זמן בלי שירותים... חוויה זכורה לטובה מהטיול? צחוקים במסלול עם חברה שלי :)

Maddie

New member
אוה טיולייים^^../images/Emo185.gif

מה הטיול השנתי שהכי אהבתם?אני בהתלבטות. אני אלך על השנה. והכי שנאתם?טיול כיתה ו'.
דאמ זה היה מעפן האם היה\הייתה לכם חבר\ה בטיול השנתי פעם?לא
מסלול אהוב במיוחד?הנחל ההוא בנגב. שכחתי מה האזור הכי יפה בארץ?לא יודעת לא הייתי בכולם
בינתיים, דפנטלי נגב אוהלים או אכסניה?הייתי באוהלים או בית מלון [אההההה עליכם!
] אבל אוהלים היה יותר כיף ^^ שורפים נייר טואלט אחרי שאתם הולכים לשירותים בטבע?לא..זורקים לפח של האוטובוס
חוויה זכורה לטובה מהטיול?המסיבה בלילה האחרון ^^ או שזה לא טוב. לא יודעת, לראות את המורה לפיזיקה שלכם רוקד, ואת המורה לשל"ח. תחליטו אתם.

עונה ../images/Emo12.gif

מה הטיול השנתי שהכי אהבתם? של כיתה ח' ,קורע מצחוק והכי שנאתם? שנה שעברה האם היה\הייתה לכם חבר\ה בטיול השנתי פעם? לא
מסלול אהוב במיוחד? מי עושה מסלולים בכלל?
אני במחזור באופן קבוע XD מה האזור הכי יפה בארץ? אילת..חח אוהלים או אכסניה? אכסניה ,דהה
שורפים נייר טואלט אחרי שאתם הולכים לשירותים בטבע? אע?
חוויה זכורה לטובה מהטיול? בכיתה ח' דפקתי את הראש בחלון וקיללתי את החלון O_O חברה שלי זוכרת לי את זה עד היום

Billy Shirs

New member
I have returned!

סיכום למי שלא יהיה לו כוח לקרוא הכול: היה ממש אחלה. ובכן, נגב. מה כבר אפשר להגיד? נוף יבש ורפיטטיבי מלא עליות ענקיות, שמש, חום, ירידות, מישורים, אבנים מחליקות ומה לא. כמובן שאין לי נעליים נורמליות אז יצאתי עם נעליים דקיקות של לי קופר, לא המהלך הכי נבון שלי. כואבות לי הרגליים עד עכשיו
. אם להסתכל על הצד החיובי - לא נפלתי, אפילו לא פעם אחת!
. אמנם ביומיים הראשונים היה דיי גרוע, במיוחד ביום השני שבו אשכרה נאלצנו ללכת אלפי קילומטרים בשרב, אבל הימים אחר כך כבר היו פשוט מעולים. הו, ואני חייבת להגיד - הסתנן למחנה שלנו גמל באמצע ארוחת הערב, והתחיל לדהור לכל מקום וכולם רצו וצרחו
זה פשוט היה הרגע הכי מצחיק בחיים שלי. אז לקום ב4:30 כל יום לא הייתה חוויה גדולה, וגם לא לקפוא מקור כל הלילה ולהתעורר עם שרירים תפוסים. גם שירותים בטבע זה לא ממש כיף, או הזעת יתר או אכילת 13 פרוסות לחם ביום וכמויות אסטרונומיות של שוקולד השחר פרווה. אבל הטיול היה פשוט בנזונה.

Billy Shirs

New member
מה זה?../images/Emo12.gif

צטצטצטצט מה זה? ששש! אל תצעקי! טהטהטה טהדהטהטה הופ הופ נתרי במקום (נא להתעלם מהקטע הזה. אני חיה בתוך שיר של התפוחים.)

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח שכבת י"א אצלנו (ובעוד הרבה בתי

ספר בארץ, חשבתי שכולם - מסתבר שלא) יוצאים למסע הישראלי - מסע בראשית. מסע של שבוע ברחבי ארץ ישראל.

sweet shir

New member
חח למה? אחת ה-חוויות. חברה שלי הלכה בגישה הכי

שלילית בעולם שהיא תסבול ושכל האנשים שהיא אוהבת לא איתה, ובסוף היא אמרה שזה היה השבוע הכי טוב בחיים שלה.

למעלה