אמבר...וולקאם בק!

AngeL WomaN

New member
אמבר...וולקאם בק!

רק היום הבנתי כמה אני אוהבת את אמבר.. אני כל כך חיכתי..אני התכוננתי נפשית חצי שעה מראש..ואז ברגע שהתחילו הפרסומות לפניי ממש התרגשתי..אין מה לעשות..כזאת אני! ואז שפתאום בריי מגיע למחנה..ורואה את ההיא..ומסתובב רואה את אמבר אני כזה צועקת וקופצת: "אמברררררררררר!!!!!!!!!" ללא ספק עכשיו אני הכי אוהבת את הרשימה שלהלן שמסודרת לפי אהבתי לדמות מהבנות! 1.טאי-סאן. 2. אמבר. 3.זאנדרה 4.טרודי. 5.אבוני.

AngeL WomaN

New member
ברור!

אמבר החתיכה הזאת! אמבר חתיכה מאוד מאוד..למרות שבתור איגל היא יותר לכיוון תרנגול הודו..

veds girl

New member
חיח....

כל כך חיכיתי לה!! בעונה הראשונה כשהייתי קטנה, הפסקתי לראות כי היא מתה! ואז כשראיתי ואמרו שהיא אולי חיה אז חזרתי לראות!! זה היה בשידור הראשון..... ואז ראיתי הכל!! ועדיין לא פספסתי אפילו פרק!

MaLL RaT

New member
../images/Emo9.gif ברוך שובה של האלילה!!!

טוב, אולי קצת הגזמתי... אבל סוף סוף אמבר שלנו חזרה!!!! אמונם היא באמת נראת קצת כמו תרנגולת, ונראה לי שגם הקול שלה השתנה (תקנו אותי)! אבל לא נורא.. וכמו שדאל אמר: העיקר שהיא חיה!!!!!! וחסר לה אם היום היא לא חוזרת לבריי!!!!!!!

roid

New member
אבל ראיתם איזה כאפה היא הכניסה לברי

איזה כאפה הכניסה לו בלי בושות אבל איך שמחתי כשהראו את אמבר דרך אגב זאת אותה שחקנית?

אמבר 13

New member
ברווווור שזו אותה אחת

זו אותה שחקנית! ונדמה לי שהקול שלה לא השתנה ובקשר לכאפה, נראה לי שהיא הייתה אמיתית!!!! איך אני מחכה לפרקים שלה יום!

AngeL WomaN

New member
הקול אכן השתנה..

אבל זה רק משום שכאשר גדלים יותר הקול נעשה טיפה יותר גבוה..היא התחילה לשחק בשבט בערך בגיל 15-16 ועונה שלוש זה בערך עוד שנה שנתיים אחרי..! אז הקול טיפונת גבה!

THEchosen1

New member
סוף סוף !!!!

אמבר המתוקה חזרה ...כמה זמן חיכיתי לה... למרות שיש לי כבר את הפרקים האלה מוקלטים.. אני אהבתי את אמבר בעונה 1 ושם היא גם נראית הכי טוב למרות שהיא כל הזמן פצצה... לא אהבתי את הקטע של התרנגולת.. אבל היא עוד מעט תשנה אז יופי.. גם אני כמוך , דפנה, הפסקתי לראות כשהיא מתה ורק עכשיו בשידורים חוזרים ראיתי את עונה 2 - לא משהו.. אמבר היא הכי !!! חולה עליה שחקנית מס´1 ( עם רנה ) אהבתי המיוחד בפרק את הפלאשבקים..

למעלה