אמבר ודיקן בסרט חדש

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
אמבר ודיקן בסרט חדש

לפי SID - שון קאנן מפיק ומשתתף בסרט שתשתף בו גם אדריאן פרנץ. הסרט הוא הבטחה גדולה על פי קאנן ובמלים אחרות, בטח יהיה סרט שאף אחד לא שמע עליו וגם לא ישמע עליו, ואפילו לא יזכה להקרנות בטלויזיה. בקיצור, בזבוז זמן. ואני שואל, מה יש להם לחפש בסרטים עצמאיים? שיחזרו כבר הביתה! (קאנן אומר שברגע שהיפים יקראו לו לחזור הוא יחזור, בראד אומר שהם רוצים את קאנן בחזרה, ושון אומר בחזרה שהוא שומע את זה רק מהמעריצים והעיתונים, אבל לא מההפקה. פרנץ בינתים האריכה את החופשה שלה עוד קצת אבל אומרת שהיא חוזרת בקרוב. מה נסגר...?)

Indiman1

New member
כמו כל שחקן אופרת סבון שעוזב

גם הם יחזרו בסוף לז'אנר הזה. אם לא ל"יפים" אז לאופרת סבון אחרת... מה שקורה זה שלרוב שחקני אופרות הסבון, מלבד כמה אנשים שהם באמת כשרונות, יש יכולת משחק יחסית נמוכה (אל תהרגו אותי על זה
), ולאחר שהם משחקים הרבה זמן הם נשחקים ורוצים "להתקדם" בחיים. הם מנסים לשחק בסרטים/סדרות חדשות ושאמורות להיות שוות או סתם לגלות איזה כשרון אחר שהם רוצים לפתח (מישהו אמר שירה או פרסומת למכשיר כושר?
). ברוב המקרים זה מסתיים במפח נפש אחרי שהנסיונות האלו כושלים ואז אין מה לעשות אבל הם צריכים להביא
הביתה ולכן הם חוזרים (בבושת פנים) לבית האמיתי שלהם . כאמור בדר"כ הסדרה ממנה עזבו. הדוגמא הכי טרייה שלנו היא כמובן האנטר טיילו אבל יש עוד רבים וטובים כמוה. נשאר לנו רק לחכות ולראות מתי אדריאן ושון יחזרו הביתה וגם אותם נקבל בזרועות פתוחות
.

S c a r l e t t

New member
מסכימה, לדעתי שניהם עוד יחזרו

מעטים השחקנים שעוזבים אופרת סבון ומצליחים בשואו ביז, כולם יוצאים עם תקוות גדולות, עם שאיפות וציפיות אבל אם בוחנים כל מקרה לגופו אני חושבת שאפשר לספור על יד אחת כאלו שבאמת הצליחו והתפרסמו בגדול (אם מתעלמים מאופרות סבון אוסטרליות
) זה נחמד שהם הולכים להופיע בסרט חדש ושון נשמע מאוד אופטימי ומאמין במה שיש לו ביד, ואני באמת מקווה ומאחלת לשניהם שיצליחו ויפרצו להוליווד האמיתית ולא לחממת הסבון שהם רגילים, אבל לדעתי יש סיכוי טוב וגבוה שנחזור לצפות בעלילות דיקן ואמבר באל. איי בעוד מספר חודשים

reutt19

New member
אני גם חושבת שהם יחזרו לסידרה..

כי זה תמיד ככה, כל שחקני האופרות סבון שרוצים להתקדם ולהכנס לתחום הסרטים לא ממש הולך להם. וחוץ מזה שון קאנן עשה הרבה סרטים שלא הצליחו והוא היה גם אופטימי לגביהם אז יש סיכוי גדול שגם הסרט הזה לא יצליח.

למעלה