אמברווז

ELLA32

New member
עכשיו סתם מסקרן אותי

האם השירשור יעצר פה, או ששוב יפתח לו הויכוח האינסופי - אמברווז - כן או לא. וכמובן אינספור תמונות הדגמה. מחכה.

liat ליאת

New member
אז בואי נעשה את זה מסודר

הצביעו כך:
מי שממליצה
מי שלא ממליצה
למי שיש תמונה
למי שאין תמונה

mevav1

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo27.gif הנה תמונות משבתי

הייתה בת כשמונה חודשים,תראי כמה היא נהנית. היא מתקלחת בברווז מגיל חצי שנה וחצי לערך.

mevav1

New member
והנה בתמונה מלפני כחודש..

ושוב,אני ממליצה עליו בכל פה. הוא מוצלח ביותר,קל לניקוי,נוח ונכנס לכל אמבט.

hagaram

New member
איפה קנית למתוקה הזו את הצעצוע

שהיא מחזיקה ביד?

mevav1

New member
../images/Emo6.gif מזמן לא הא?../images/Emo6.gifשבוע זה מזמן?../images/Emo8.gif

נראה לי שאני צריחכה לקבל אחוזים מהברווז
ומה שמיתר מחזיקה ביד קניתי משילב. יש כל מיני חיות ועצים ואגם ובקיצור,מיתר פשוט אוהבת את זה מאוד..עולה כ 70 ש"ח ושווה כל לירה.

POOH*

New member
אני בעד..

אין לנו אמבטיה רק טוש. וזה פיתרון נפלא מגיל 4 חודשים בערך אנחנו משתמשים בו במקום באמבטיה על הרגליים. וגיא מרוצה.. וגם אנחנו.. תמונות אין - כלומר יש אבל גיא לא מרשה לשים תמונות שלה ברשת.. POOH

liat ליאת

New member
זה משהו במקום טבעת נישואין ../images/Emo3.gif

תגידי, הוא עמד בהבטחתו ותיקן את הג'יפ

הוא העמיד ../images/Emo88.gif

כמובן את הג'יפ
פירק אותו לגורמים...כי הלך הגיר ואין לנו עכשיו כסף מיותר לתקן אז לאט לאט יעשה את זה לבד (כרגיל
)\ ואת טבעת הנישואין.....איבדתי! את מאמינה לי
לא זוכרת איפה שמתי...אוףףףףףףףףףף בטח עדי זרק לי אותה לאיזה חור (צריך להאשים מישהו לא?
)

ה דרומי

New member
הטבעת נפלה

הטבעת נפלה ביצוע: קורין אלאל מילים: מאיר גולדברג לחן: קורין אלאל במקום שבו צל הירח ירד אל הכביש סמוך לצילה אל הכביש הרטוב מתחתיה מבלי שתרגיש הטבעת נפלה גלגלי הענק בעיניה הפסיקו לפעול קרתה תקלה אל החור שנפער בחייה מבלי שתסבול הטבעת נפלה לא הכל היא לוחצת לדעת ולא בדיוק את הכל מגלה והחור שבתוך הטבעת הוא מה שנשאר כשהטבעת נפלה גלגלי המכונית הנוסעת גילו את הדרך היא עוברת בחור הטבעת בצל הירח אווו...הטבעת נפלה

נעמולה

New member
../images/Emo128.gif ממש בזבוז כסף מבחינתי

עומר שנא אותו עוד על יבש ולא היה מוכן לשבת בזה. לעומת זאת מהרגע שהוא יושב הוא יושב בטבעת ונהנה מכל רגע במקלחת. אני שוקלת לעשות לאמברווז הסבה לבריכה לים

הבעיה שלי היא

שקניתי לה טבעת ישיבה לאמבטיה ומילדה שאוהבת אמבטיות היא הפכה לילדה שבוכה כל האמבטיה. אז חשבתי לנסות גם את האמברווז

mevav1

New member
אז דווקא לכן,הברווז יכול להתאים לה.

יש במקור של הברווז מעין צפצפה שכשלוחצים היא מגעגעת גע גע גע בקול מתוק לאללה וזה אני מאמינה,יגרום לבתך להפסיק לבכות ולהנות.

גם הבן שלי שונא את הטבעת הזאת...

ומת על האמברווז. הוא גם שונא להתקלח באמבטיה הגדולה... בקיצור תנסי, אין לך מה להפסיד. מה שכן, עדיף להכיר לה את הברווז על יבש קודם, כי יש ילדים שמפחדים מזה.

למעלה