אמבי

• פותח הנושא barba
  • פורסם בתאריך

barba

New member
אמבי

ברצוני להזמין את חברי הפורום למיפגש אמבי הקרוב שיערך ביום חמישי הקרוב ה8.06.06 במתנס גשן ברחוב משה גושן בשעה שמנה בערבאת המיפגשים מנחה דורית בגון כולם מוזמנים

shuky63

New member
../images/Emo133.gifלכל הצפוניים הגיעהזמן להתעורר

ולעשות משהו למען איכות חייכם.קחו עצה מבעל נסיון ותגיעו למפגש

caliban

New member
שאלה קצת מוזרה ..

מה יעזור לי אם אני יבוא למפגשי אמבי לפי מה שהבנתי זה שנותנים לכל אחד לדבר ו... אני לא רואה איך זה יכול לעזור לי (בלי קשר לזה שאין מצב שאני עולה ומדבר)

shuky63

New member
אני לא יודע להסביר ואולי יש לי

השערות אבל אני מעדיף להתיחס לעובדות. כל מי שמתמיד לבוא למפגשים של אמבי מקבל בטחון עצמי רב יותר בהקשר לגמגום מוצא את עצמו עושה(בחייו הרגילים לא במפגשים)דברים שלא עשה קודם. זה קורה גם למי שלא בא למפגשים של אמבי אבל זה לוקח יותר זמן ותסכים איתי שחבל על השנים שעורות עליך כשאתה מתקשה לתפקד בחיים.

שאלה לגבי אמבי.

האם כל אחד יכול להיות חבר באמבי ולהשתתף במפגשים? אני בן 15, האם אני גם יכול? אם כן, איך לעשות את זה? תודה מראש. לב.

shuky63

New member
הכי טוב שתבוא קודם למפגש או שניים

אף אחד לא יחיב אותך להיות חבר בשלב הזה.אם תראה שאתה מתחבר וזה עושה לך טוב תקבל את המידע במפגש איך אתה נרשם כחבר אמב"י

שמחה99

New member
מסכימה עם כל מילה!

אמנם אני מגיעה רק מידי פעם למפגשי אמב"י, אבל מרגישה שיפור בביטחון לגמגם ולהמשיך להרגיש טוב. בהתחלה חשבתי כמוך, קליבן, "מה כבר זה יכול להועיל?...". רק כעבור זמן ייחסתי את ההצלחה להשתתפות במפגשים. מומלץ!

barba

New member
ערב טוב

אתה מוזמן להגיע ואתה לא חיב לדבר

barba

New member
ערב טוב

במיפגש יושבים ומדברים בהנחית דורית בגון במיפגש מחר נציב מטרות וציפיות מהמיפגשים המיפגש מתחיל בשעה שמנה בערב ומיסתיים בעשר א מוזמן להגיע ואשמח אם תגיד לי שאתה מהפורום

למעלה