אמבט שוקולד

chookt

New member
אמבט שוקולד

מישהו עשה פעם? מישהו יודע מה צריך להכין

מני.ת

New member
אמבט שוקולד קלאסי

בריא לעור ומאד מפנק. רכיבים: 1 כוס אבקת חלב 3 כפות אבקת קקאו 1-2 כפות קורנפלור חצי כפית קינמון או חצי כפית תמצית ווניל\רום. ממיסים הכל בסיר עם מים על גבול רתיחה ומוסיפים מיד לאמבטיה תוך כדי מילויה במים. חוויה שמימית

lizush

New member
הממ... ../images/Emo4.gif

לא יותר עדיף לקנות את הסבון נוזלי של קרמה בריח של שוקולד? הוא ממש מעולה.. עד כדי כך שהשותפים גומרים לי אותו מהר מידי... חוץ מזה.. כוס אחת לא תספיק לגודל שלי...

chookt

New member
בדיוק באתי לשאול

מה זה אומר שמוסיפים את הקאקו, כאילו מן הסתם יהיה גוון חום למים אבל האם הטעם של המים יצא בסופו של דבר שוקו ? והאם זה מה שאנחנו מנסים לעשות פה ? מה לגבי להוסיף חלב? שוקולד אמיתי נוזלי.. כמו נוטלה וכאלה, זה לדעתך לעניין או לא ? *עכשיו ראיתי שרשמת אבקת חלב מה זה קורנפלור

מני.ת

New member
קוננפלור= עמילן תירס.

לא יצא לך שוקו ואני לא בטוח שאתה רוצה לשתות את הנוזלים ששוטפים לך את הגוף... הרעיון הכללי הוא הניחוח של המים ,המרקם הרך שלהם ,הצבע וחוסר השקיפות וגם איך העור מרגיש לאחר סיום הטבילה באמבטיה. אם אתה רוצה לעשות אמבטיה משוקולד מומס אמיתי , אתה צריך להמיס בערך שלוש מאות ליטר שוקולד... זה בתוכנית?

chookt

New member
הבנתי אותך...

אז מן הסתם שהרעיון שלך מוצדק. מבחינת ניקיון אז זה גם לא צריך להיות מסובך כי בתכלס עדין הרוב זה מים ואיך בכל זאת אתה ממליץ לשלב שוקולד למריחה למשל... בוא נדבר כבר על האירוע עצמו, אם אני רוצה לעשות את זה כהפתעה לחברה שלי...

מני.ת

New member
חושב שזה יהיה מגעיל...

השומן ממרח השוקולד יצוף על המים ויראה ויתן הרגשה מגעילה, אבל לא ניסיתי. לפני שתפתיע תנסה אמבטיה בסולו ואחר כך תעשה אחת איתה, אחרת אתה מסתכן בריחוק.

chookt

New member
אז אתה אומר

בכל זאת להכין מה שאתה אמרת? זה עדין נראה לי כמו שוקולית ולא שוקולד :/

מני.ת

New member
../images/Emo13.gif

כן, זה יותר שוקולית משוקולד. לשחות בשוקולד אמיתי כנראה לא יצא לך (וגם לא לי). נראה לי שהאמבטיה הזו לא בשבילך כי זה לא מה שאתה מחפש.

צילום שלי באמבט שוקולד !

סתאםםםםםםםםםם !!! זו לא אני
לא ניסיתי, אבל מבטיחה לך שזה כל כך סיוט לנקות ולפנות את זה + סתימה וודאית באמבטיה (תשריין מראש אינסטלטור), שכל הכייף ישכח עד מהרה. לא ממליצה לך להתעסק עם זה. גם מריחת שוקולד על הגוף, אחרי ההתלהבות הראשונית, זה מטנף ושומני ומגעיל. המלצה שלי, קנה לה סלסלת שוקולדים לאכילה. ואמבט תעשה עם שמנים ארומתים וקצף אמבטיה. ובא גואל לציון.

chookt

New member
אם כל ההומור שבדבר

מדובר בלהגשים פנטזיה לחברה שלי... מבינים ? בכל מקרה, נעשה לה אמבטיית שוקולית ;) זה מספיק על בסיס מים בשביל שזה לא יסתום את הצנרת ויש מצב שאני בכלל יעשה לה את זה באיזה צימר, ואז זה אפילו לא האמבט שלנו =]

עוד יותר גרוע, להרוס לאחרים ../images/Emo31.gif

רק הישראלי המכוער יעשה ברדק כזה בצימר. ואין שום הומור בדבר, אלא חבלה ממש. בשם "הגשמת פנטזיה" להשאיר מאחוריך סיוט למארחים שלך ? גועל נפש! יחידות הג'קוזי בצימרים הן כל כך רגישות, שהן נסתמות מעצמן גם ללא עידוד קוואקר ושוקולית. גם הוראות ההפעלה וגם בעלי הצימרים מבקשים ומפצירים לא להכניס כלום מעבר למים וסבון... אבל תמיד יהיה איזה חוליגן שישאיר אחריו פוגרום. גועל נפש כבר אמרתי ?

למעלה