אמבטיית שוקולד מישהו הכין פעם? מישהו יודע מה צריך
ש שרהלה שלר New member 23/11/05 #2 ../images/Emo13.gifאם את מתכוונת לרחצה יש של.... כרמה ,בטעם שוקולד
C chookt New member 23/11/05 #3 חחחחח צומי עללללל א. אני בן ב. אני מחפש לעשות לחברה שלי אמבטיה של שוקולד, יעני בתוספת למים שוקולד כדי שיהיה אפשר לטעום את השוקולד.... כמו אמבט בוץ?
חחחחח צומי עללללל א. אני בן ב. אני מחפש לעשות לחברה שלי אמבטיה של שוקולד, יעני בתוספת למים שוקולד כדי שיהיה אפשר לטעום את השוקולד.... כמו אמבט בוץ?
נ נירהמ1 New member 23/11/05 #4 ../images/Emo9.gifחחח -איזו מקוריות - מקפיצה לכולם אבטיית שוקולד (כמו אמבטיית בוץ) לחברה של chookt. תתחילו לשלוף מתכונים.
../images/Emo9.gifחחח -איזו מקוריות - מקפיצה לכולם אבטיית שוקולד (כמו אמבטיית בוץ) לחברה של chookt. תתחילו לשלוף מתכונים.
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #8 מאוד פשוט - לוקחים 10 ק"ג שוקולד (72% מוצקי קקאו), מחממים 25 ליטר של שמנת מתוקה - רק עד לנקודת רתיחה מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב - עד להמסה מלאה סותמים את פתח הביוב באמבטיה, מוסיפים את השוקולד, מוסיפים עוד מים רותחים, וזהו.
מאוד פשוט - לוקחים 10 ק"ג שוקולד (72% מוצקי קקאו), מחממים 25 ליטר של שמנת מתוקה - רק עד לנקודת רתיחה מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב - עד להמסה מלאה סותמים את פתח הביוב באמבטיה, מוסיפים את השוקולד, מוסיפים עוד מים רותחים, וזהו.
ה היהלום שבכתר New member 24/11/05 #10 שכחת להגיד ששוכבים במים, פותחים ת'פה גדול, גדול ושותים את כל המים חחחחחחחחחחח זה מה שאני הייתי עושה, אוייש שילוב מנצח של שמנת מתוקה ושוקולד יאמי, יאמי
שכחת להגיד ששוכבים במים, פותחים ת'פה גדול, גדול ושותים את כל המים חחחחחחחחחחח זה מה שאני הייתי עושה, אוייש שילוב מנצח של שמנת מתוקה ושוקולד יאמי, יאמי
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #11 ../images/Emo67.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif
N nicki3 New member 24/11/05 #13 ../images/Emo20.gifביוב ושוקולד במשפט אחד....חחחח נירה.......שומרת את המשפט הזה למזכרת..... "סותמים את פתח הביוב באמבטיה, מוסיפים את השוקולד, מוסיפים עוד מים רותחים, וזהו" (נירה)
../images/Emo20.gifביוב ושוקולד במשפט אחד....חחחח נירה.......שומרת את המשפט הזה למזכרת..... "סותמים את פתח הביוב באמבטיה, מוסיפים את השוקולד, מוסיפים עוד מים רותחים, וזהו" (נירה)
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #14 חחחח - זה היה מתכון מאולתר../images/Emo9.gif שלפתי אותו לבקשתה של ניקי. ובכלל, אני אוהבת את השרשורים ההזויים בשעה מאוחרת בלילה, כשצריך - במאמץ רב - להחזיק את העיניים פקוחות (עם קליפסים). אלה השרשורים הכי מבדחים שיש.
חחחח - זה היה מתכון מאולתר../images/Emo9.gif שלפתי אותו לבקשתה של ניקי. ובכלל, אני אוהבת את השרשורים ההזויים בשעה מאוחרת בלילה, כשצריך - במאמץ רב - להחזיק את העיניים פקוחות (עם קליפסים). אלה השרשורים הכי מבדחים שיש.
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #15 לבקשתה של ניקי=לבקשתך../images/Emo9.gif אני כנראה מסטולה מכל השוקולד - גם במתכון ל"אמבטיית שוקולד", וגם בעוגה שקישטתי אתמול. ואת יכולה לשמור לך את המתכון למזכרת.
לבקשתה של ניקי=לבקשתך../images/Emo9.gif אני כנראה מסטולה מכל השוקולד - גם במתכון ל"אמבטיית שוקולד", וגם בעוגה שקישטתי אתמול. ואת יכולה לשמור לך את המתכון למזכרת.
Y yifatushc New member 24/11/05 #16 הייתי מוכנה לקפוץ לאמבטיה שכזו..../images/Emo9.gif אם רק היינו יכולים לשחות בים של שוקולד... נירוש- אחלה מתכון! ולגבי העוגה- תמונה??? יפעת
הייתי מוכנה לקפוץ לאמבטיה שכזו..../images/Emo9.gif אם רק היינו יכולים לשחות בים של שוקולד... נירוש- אחלה מתכון! ולגבי העוגה- תמונה??? יפעת
נ נירהמ1 New member 24/11/05 #17 יפעתוש - את התמונה אימצתי בפורום אחר שאת מנהלת. הגעתי אליה דרך גוגל. ובקשר לעוגה, עדיין לא צילמתי אותה. בהחלט אפשר להיות מסטול מכל השוקולד שיש בה. מבטיחה לצלם לפני שנחתוך אותה.
יפעתוש - את התמונה אימצתי בפורום אחר שאת מנהלת. הגעתי אליה דרך גוגל. ובקשר לעוגה, עדיין לא צילמתי אותה. בהחלט אפשר להיות מסטול מכל השוקולד שיש בה. מבטיחה לצלם לפני שנחתוך אותה.
C chookt New member 25/11/05 #24 אני לא מבין... סתם, בקיצר אם אתם ממש משתוקקים לתמונה של חברה שלי.. אז פסדר סתם, בקיצר... זה לא קצת דמיוני / קצת יקר ?
אני לא מבין... סתם, בקיצר אם אתם ממש משתוקקים לתמונה של חברה שלי.. אז פסדר סתם, בקיצר... זה לא קצת דמיוני / קצת יקר ?