אמבטיית שוקולד

chookt

New member
אמבטיית שוקולד

מישהו הכין פעם? מישהו יודע מה צריך

chookt

New member
חחחחח צומי עללללל

א. אני בן ב. אני מחפש לעשות לחברה שלי אמבטיה של שוקולד, יעני בתוספת למים שוקולד כדי שיהיה אפשר לטעום את השוקולד.... כמו אמבט בוץ?

נירהמ1

New member
../images/Emo9.gifחחח -איזו מקוריות - מקפיצה לכולם

אבטיית שוקולד (כמו אמבטיית בוץ) לחברה של chookt. תתחילו לשלוף מתכונים.

נירהמ1

New member
מאוד פשוט - לוקחים 10 ק"ג שוקולד

(72% מוצקי קקאו), מחממים 25 ליטר של שמנת מתוקה - רק עד לנקודת רתיחה מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב - עד להמסה מלאה סותמים את פתח הביוב באמבטיה, מוסיפים את השוקולד, מוסיפים עוד מים רותחים, וזהו.

שכחת להגיד ששוכבים במים, פותחים

ת'פה
גדול, גדול ושותים את כל המים חחחחחחחחחחח זה מה שאני הייתי עושה, אוייש שילוב מנצח של שמנת מתוקה ושוקולד יאמי, יאמי

nicki3

New member
../images/Emo20.gifביוב ושוקולד במשפט אחד....חחחח

נירה.......שומרת את המשפט הזה למזכרת..... "סותמים את פתח הביוב באמבטיה, מוסיפים את השוקולד, מוסיפים עוד מים רותחים, וזהו" (נירה)

נירהמ1

New member
חחחח - זה היה מתכון מאולתר../images/Emo9.gif

שלפתי אותו לבקשתה של ניקי.
ובכלל, אני אוהבת את השרשורים ההזויים בשעה מאוחרת בלילה, כשצריך - במאמץ רב - להחזיק את העיניים פקוחות (עם קליפסים). אלה השרשורים הכי מבדחים שיש.

נירהמ1

New member
לבקשתה של ניקי=לבקשתך../images/Emo9.gif

אני כנראה מסטולה מכל השוקולד - גם במתכון ל"אמבטיית שוקולד", וגם בעוגה שקישטתי אתמול.
ואת יכולה לשמור לך את המתכון למזכרת.

yifatushc

New member
הייתי מוכנה לקפוץ לאמבטיה שכזו..../images/Emo9.gif

אם רק היינו יכולים לשחות בים של שוקולד...
נירוש- אחלה מתכון! ולגבי העוגה- תמונה???
יפעת

נירהמ1

New member
יפעתוש - את התמונה אימצתי בפורום

אחר שאת מנהלת. הגעתי אליה דרך גוגל. ובקשר לעוגה, עדיין לא צילמתי אותה. בהחלט אפשר להיות מסטול מכל השוקולד שיש בה. מבטיחה לצלם לפני שנחתוך אותה.

chookt

New member
אני לא מבין...

סתם, בקיצר אם אתם ממש משתוקקים לתמונה של חברה שלי.. אז פסדר ;) סתם, בקיצר... זה לא קצת דמיוני / קצת יקר ?

למעלה