אמבטיה

אורן1231

New member
אמבטיה

יש לי בעיה האמבטיה שלי לא יושבת צמוד לקיר ישנו רווח בינה לבין הקיר רווח של 14 ס" איך אני אמור לסגור את הרווח(בגלל עמוד בטון ) מצורף קובץ!

דיאנה ג

New member
סגירת גבס בגובה האמבטיה

שלום אורן, לדעתי אתה יכול לנצל את המצב לטובה - לסגור משני צדי העמוד את הרווח בגבס, לא עד התקרה אלא עד גובה דופן האמבטיה, וכך תרוויח מדפים לסבון וכו'. כמובן שיש לצפות את ה"מדפים" בקרמיקה, ולכן למעשה הנישות יכולות להיות טיפה יותר נמוכות מדופן האמבטיה (בס"מ אחד בערך אם אני לא טועה), כדי שהקרמיקות יגיעו לגובה הרצוי.

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך.

ראשית........לדיאנה-----לעולם אבל לעולם אל תתני בפורום פתרון שיכול רק ליצור בעיות עתידיות לשואל עקב רטיבויות. הגבס [לא משנה מה הצבע שלו].....לא מסוגל לעמוד במגע ישיר של מים לאורך זמן. כאשר יוצרים במה מגבס ...ולמרות שמדביקים עליו קרמיקה..........תמיד יחדרו מים[אפילו עם הרובע נעשתה בשלוש שכבות!!!!!!]. באמבטיה כאשר הגבס משמש כקיר [גבס ירוק] והמים שאפילו פוגעים בקרמיקה......הם מחליקים ממנו ולכן כמעט ואין בעיה. אבל באמבטיה תמיד יווצרו על הבמה שלוליות של מים עומדים. והם כבר ימצאו את דרכם לגבס מתחת. עכשיו לשאלת השואל: הפתרון הוא למלא את הרווחים בחול נקי. לאחר לצקת שכבה של בטון לכל אורך הרווח [הבטון יהיה שקוע כ-3 ס"מ מתחת לסף האמבטיה.]. לאחר התייבשות הבטון ניתן לרצף את הבמה.אם ניתן הייתי ממליץ לבצע איטום נוסף באיזור הזה [על הבטון] בהצלחה.

יחזקאל3

New member
רווח באמבטיה

האינסטלטור הנכבד צודק ב100% לא ניתן לקבל תשובה יותר תובה ומדויקת מזו

למעלה