אמבטיה

פיקוס123

New member
אמבטיה

שלום לכן.

הגוזל שלי בן 9.2 חודשים, תמיד עשיתי לו אמבטיה באמבטיה הזאת שצריך להעמיד על מתקן כזה, ובדרך כלל במקלחת של הילדים שקרובה לחדר שלו, אבל במקלחת של הילדים אין תנור מקלחת אז לפני כשבוע וחצי עברתי לעשות לו אמבטיה בכיור במקלחת שלנו (של ההורים) כי שם יש תנור מקלחת וכיור גדול אבל הוא לא מרוצה, איך שאני מכניסה אותו למים הוא בוכה ולא משנה שאני מחממת את החדר והמים נעימים, שמתי לו משחקים, שרתי לו שירים לא עוזר אני שוטפת אותו מהר פעם ביומים שלושה ממש עושה לו אמבטיה טובה אבל הוא צורח לי כל פעם עד שאני מוציאה אותו מן המים ואז הוא נרגע, אני מקפידה לעשות שהוא לא רעב או עיף מה יש לו? פעם שהוא היה רואה שאני לוקחת את האמבטיה שלו למקלחת היה מתלהב אבל עכשיו כלום. ואני לא רוצה לסחוב את האמבטיה מן המקלחת אחת לשניה.... סתם עבודה והרבה מים והתעסקות יותר פשוט לעשות בכיור אבל הוא כל הזמן בוכה לי למשהי יש עצה ופתרון???

תודה רבה לכל העונות!

פיקוס123

New member
מחממת

במקלחת שלנו/של ההורים יש תנור חימום במקלחת של הילדים אז אני מקלחת אותו אוצלינו במקלחת, אולי אני לא מחממת מספיק זמן את המקלחת.... ושלא נצין את היובש המעצבן הזה.

יכול להיות שהכיור לא נוח לו
בגיל 9 חודשים הוא כבר גדול... יכול להיות שזה צפוף לו ופחות נוח.
את האמבטיה שעל הרגליים אפשר לנייד, אז למה בעצם לא להעביר אותה לחדר האמבטיה המחומם של ההורים במקום לרחוץ אותו בכיור שם?
&nbsp

למעלה