יושנים בו 3 ילדים
גודלו 3.30 על 2.60 בלי הנישה, שעומקה כחצי מטר. המיטה , מאלו העשויות עץ שאחת מהן נכנסת מתחת לשניה, פתוחה כי הם רק יושנים שם ואני לא רואה טעם בלסגור אותה. חוץ מזה נפלו לה הגלגלים ולכן יהיה קשה לסגור. מה הכוונה במיטת נוער? היא מיטה בגודל סטנדרטי, לא קטן. כתבתי שהבית שכור- אין טעם לקנות במיוחד. הארון גם ככה קטן. גרים בו 4 ח', המרחק בין המיטה לארון 40 ס"מ וכך גם למיטות האחרות.הוא לא שמיש ב ג ל ל המרחק הקטן- הדלתות נפתחות אבל קשה כך . הגבולות- מערב- מרחב כניסה, צפון- מסדרון לחדרים, מזרח- חלל בין חדרי שינה. האמת שזה חדר ממד בחיפוי גבס עם תאורת פלורוסנט, ואני יודעת שזה לא טוב אבל בחודשיים הראשונים הם היו בחדר ממול , הצפוני, ושם הכל יכול להסתדר יפה, אבל הילד הגדול התחיל להרטיב ולבכות בלילה ואמר שהחדר מפחיד אותו, ושהוא רוצה לעבור לחדר הזה, עם "האור הכחול" שנמצא לידינו- הקיר המזרחי גובל בשלנו- אז זרמתי איתו ועכשיו הכל בסדר! אולי זה היה רק ממעבר דירה, והסתדר בגלל הזמן שעבר ולא בגלל החדר, אבל...נו! התאריכים שלהם- 23.2.01, 12.5.03, 29.8.05. לגבי השרטוט של כל הבית- אני אעשה את זה אבל לא כרגע, אין לי כוח נפשי, ואז, אוהו, כמה שאלות שאני אשאל..