אמבטיה עם מלחים.

cafesito

New member
אמבטיה עם מלחים.

השבוע שמתי לב שאמבטיה חמה עם מלחים מקלה על הנשימה שלי. אחרי כמה דקות עם האדים אני מתחיל לנשום ביתר קלות והביחד עם הרגיעה של השרירים מחום המים פתאום יותר קל לי. לא יודע עם זה מההתלהבות מהמשחק החדש (מלחי אמבט) או שבאמת זה עוזר, יש מנוסים עם מסקנות יותר מבוססות משלי?

LullaBelle

New member
נשמע הגיוני

הרי תחשוב על היפרטוניק סליין... וכמובן גם האפקט הפסיכולוגי של להרגע, להתמתח ולנשום עמוק עוזר בהחלט.

vikvik

New member
אם המרכיבים נשמעים הגיונים אז כנראה

שהשילוב גם. בכל מקרה מה'כפת לך העיקר שזה עושה טוב. אמרתי כמה פעמים שאדים של מקלחת חמה עושים לי טוב והרבה פעמים כאשר שום אינהלציה לא עוזרת ואני חסומה באמצע הלילה אני צריכה לעשות מקלחת חמה , הרבה פעמים זה סוג של פיזיו מהיר עבורי. לכן לא סתם אמרתי שג'קוזי עושה לי מאוד טוב מבחינת לפתוח את הריאות ובלי מאמץ של להחסם. לגבי המלחים , אין לי מושג באיזה מלחים אתה משתמש וכמה הם טבעיים(למרות שאולי כתוב שהם כאלה) אבל זה נשמע לי גם הגיוני , מלח מכייח , מוריד את הדלקת , אבל הרבה פעמים בהתחלה הוא דווקא חוסם. בכל מקרה כל אחד ומה שעושה לו טוב. לכן תמשיך במה שעושה לך טוב.

sporTV

New member
עדיין לא ניסיתי.

מה שכן...שמעתי על איזה חדר מלח בפ"ת מישהו שמע? אותו העיקרון.... מי בא לים המלח?!?

LullaBelle

New member
הייתי בחדר מלח

באוקראינה =) באיזה בית חולים שהייתי מאושפזת בו באודסה היה באמת חדר מלח והרופא היה שם אותי בו במשך זמן מה כל יום. היו שם עוד ילדים. אני לא זוכרת מה זה עשה מבחינת הריאות, אבל האוויר הריח נורא טעים ותמיד נלחמתי בחשק ללקק את הקירות! יש אנשים שלא יכולים בלי מתוק, אני לא יכולה בלי מלוח =) כבר קרה שארוסי יצא לקנות לי צ'יפס כי הייתי בקרייבינג עצבני של מלח. מה יהיה כשאני אהיה בהריון?!

A n t o n

New member
כנ''ל

היו תקופות קשות שהיה פשוט קשה לנשום במהלך היום, אז הצלתי את עצמי באמצעות מקלחת חמה.

למעלה