אמבטיה כן או לא

R S Z

New member
אמבטיה כן או לא

מתכוונים לשפץ את הדירה בידיעה שנמכור בעוד כמה שנים. אנחנו לא משתמשים באמבטיה והנטיה לסלק אותה בשיפוץ. האם מנסיונכם העדר אמבטיה בדירה מקשה על המכירה או שאין כאן שום בעיה.

aeonf

New member
כמה חדרים?

אומרים שאמבטיה זה עוזר למשפחה עם ילדים קטנים אז ממליצים שבלפחות חדר מקלחת אחד יהיה אמבטיה.
&nbsp

R S Z

New member
דירה - שאלה למתווכים

מדובר בדירה ישנה בת 4 חדרים וחדר אמבטיה אחד, במחשבה לסלק את האמבטיה בשיפוץ קרוב.
שוב, הכוונה שלנו למכור את הדירה בעוד כמה שנים והשאלה היא עם סילוק האמבטיה יפריע וירחיק קונים פוטנציאלים, דעתכם מענינת אותנו ותעזור מאד לקבלת החלטה.

כמו שנאמר לך לאמבטיה יש יתרונות ויש חסרונות

זוג צעיר עם ילדים יעדיף אמבטיה מאחר ונח יותר לקלח בו את הילדים מאשר במקלחון.
המבוגרים יותר יעדיפו מקלחון מאשר אמבטיה מאחר ולחלק מהם בגיל מסויים קשה להכנס לאמבטיה.
&nbsp
קשה לתת את התשובה הכי טובה מאחר וכל אחד זה אישי לפי הצרכים והאהבות שלו. אני לדוגמה מעדיף מקלחון על פני אמבטיה אבל ילדים הרבה יותר פשוט לקלח באמבטיה וגם מרגיש יותר בטוח.
&nbsp
לשאלתך, אם יש שני חדרים רטובים עדיף שאחד יהיה מקלחון ואחד אמבטיה, אם יש חדר רטוב אחד ממליץ ללכת על מה שנח לכם ולא לחשוב על המכירה מאחר ואני מאמין שלכל סיר יש מכסה.
בהצלחה

אמבטיה VS דוש

בעיקר תלוי בקהל היעד.
אני כמתכנן חסיד של אמבטיות לכל הגילאים.
מאידך הלקוחות שלי בסוף קובעים מה טוב עבורם.
אני כן משתדל מאד שהתכנון שלי תמיד יוכל להכי בתוכו אמבטיה בגודל מינמלי
כך שיהיה ניתן להחליף בעלות סבירה בין דוש לאמבטיה מבלי לשבור את כל חדר הרוחצה.

לא מתווכת , לדעתי -

דירת 4 חדרים - קהל יעד בעיקר משפחות צעירות עם ילדים צעירים ( בד"כ משפחות עם ילדים בוגרים משדרגות ל-5 חדרים), זוגות מבוגרים ללא ילדים נוטים להסתפק ב-3 חדרים אבל זה בהכללה גסה של משפחות שאני מכירה, כמובן שיש עוד מצבים.
משפחות עם ילדים צעירים בהחלט יעדיפו אמבטיה.
בהצלחה

למעלה