אמבולנס חדש למד"א סתם סתם זה מפורום בהייד פארק
ט טומי* New member 12/8/04 #3 אדון אפנר חשבתי שאתה בחור רציני שם באתר מישהו גנב את התמונה שצילמתי ועשה עם האמבולנס בטח בפוטושופ בקיצור עשה מה שעשה וזו התוצאה דרך הגב זו התמונה המקורית
אדון אפנר חשבתי שאתה בחור רציני שם באתר מישהו גנב את התמונה שצילמתי ועשה עם האמבולנס בטח בפוטושופ בקיצור עשה מה שעשה וזו התוצאה דרך הגב זו התמונה המקורית
א אילן התותח New member 13/8/04 #6 גם את הנט"ן אני עשיתי !!!!!!!!!!!!! גם את זה אני עשיתי בפורום נענע שמתי את זה לפני איזה שבוע וחצי אולי יותר ככה
גם את הנט"ן אני עשיתי !!!!!!!!!!!!! גם את זה אני עשיתי בפורום נענע שמתי את זה לפני איזה שבוע וחצי אולי יותר ככה
א אילן התותח New member 13/8/04 #5 אני עשיתי את התמונה הזאת!!!!!!!!!!! אני עשתיתי תתמונה הזאת ושמתי אותה בפורום נענע !!!!!!!!!!!!! וכל מי שאומר זה אני זה אני יכול לקפוץ אני עשיתי תתמונה בפוטושופ אני תותח אני
אני עשיתי את התמונה הזאת!!!!!!!!!!! אני עשתיתי תתמונה הזאת ושמתי אותה בפורום נענע !!!!!!!!!!!!! וכל מי שאומר זה אני זה אני יכול לקפוץ אני עשיתי תתמונה בפוטושופ אני תותח אני
א אילן התותח New member 13/8/04 #7 כנסו!!! אני יכול להמשיך להעלות את התמונות שאני משפר או עושה אם אתם רוצים אם לא הפסד שלכם תענו לי אני רוצה לדעת אם להמשיך ...
כנסו!!! אני יכול להמשיך להעלות את התמונות שאני משפר או עושה אם אתם רוצים אם לא הפסד שלכם תענו לי אני רוצה לדעת אם להמשיך ...
A amitp New member 13/8/04 #10 שלום אילן ברוך הבא אתה מוזמן להמשיך ולהעלות תמונות לפורום, אבל תוך שמירה על זכויות היוצרים וקבלת רשות מהצלם של התמונה המקורית.
שלום אילן ברוך הבא אתה מוזמן להמשיך ולהעלות תמונות לפורום, אבל תוך שמירה על זכויות היוצרים וקבלת רשות מהצלם של התמונה המקורית.
א אילן התותח New member 13/8/04 #11 תודה ......... אז אני אמשיך לעשות שיפורים וכאלה ... אבל אני צריך תמונות של אמבולנסים ורשות מהצלמים חחחחחח.... תשלחו לי תתמונות לאימייל אם אתם רוצים שאני אמשיך כי אין לי הרבה תמונות לשפר יותר נכון אין לי בכלל [email protected]
תודה ......... אז אני אמשיך לעשות שיפורים וכאלה ... אבל אני צריך תמונות של אמבולנסים ורשות מהצלמים חחחחחח.... תשלחו לי תתמונות לאימייל אם אתם רוצים שאני אמשיך כי אין לי הרבה תמונות לשפר יותר נכון אין לי בכלל [email protected]
M meijin007 New member 13/8/04 #16 חשבתי על זה פעם... עם כל האורות בנט"ן, והביפים של המוניטור (ידעתם שטראנס טוב מתאים לקצב הלב?) באמת כל דיסקוטק שמכבד את עצמו צריך לקנות לעצמו נט"ן משומש במחיק מציאה.
חשבתי על זה פעם... עם כל האורות בנט"ן, והביפים של המוניטור (ידעתם שטראנס טוב מתאים לקצב הלב?) באמת כל דיסקוטק שמכבד את עצמו צריך לקנות לעצמו נט"ן משומש במחיק מציאה.