אמא

אמא

נטיפי קרח זולגים מעייני דמעות יבשות שלא נראות מפלסות דרכן אל דמותך נשברות בין קו לקו מחפשות את חום ידייך המחבקות. את מבטך האוהב - שיוכל להמיס אותן שאוכל להרגיש את המליחות שלהן שהזכרונות ישובו להציף שאוכל לראות אותך דרכן

קינגית7

New member
אח, שמש, יש עוד הרבה

יצירה מתוך כאב שמחכה לפרוץ החוצה ממך. אני גאה להיות עדה לכך.

efratushb

New member
שמש יקרה שלי

איזה מוכשרת... אני נהנת לקרא אותך כל פעם מחדש. את בן אדם יוצא דופן. כל כך שמחה שאת פה איתנו נותנת לנו לטעום מהכישרון הזה... איתך...

מאמי פשוט מדהים איך שאת רושמת

כל פעם מחדש את גורמת לדמעות לצאת...את פשוט מדהימה בכתיבה שלך תמשיכי מאמי.... אוהבת שירוש

שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

הכאב הזה שפושט את עורי כמו חיה פצועה מדממת משמיעה את אנקת הכאב האחרונה שלה אני צועקת- אבל רק אני מצליחה לשמוע את צעקותיי שתיקה כן שתקתי, אז המילים נאמרו ללא קול ולא הצליחו למצוא את דרכן החוצה עד היום הן שוברות אותי מבפנים לרגע אולי זה לא קרה אולי אני לא מדממת אולי זאת לא אני מסתכלת במראה

קינגית7

New member
כיף להיות בבית

אני בסדר. ממש בסדר. נראה לי שביקרתי יותר מדי בפורום בזמן האחרון...חח תיכף הולכת לישון. אני מקווה שתשני הלילה. אולי תעשי את הטריק הזה, של הדמיון, בשביל לישון. את בטח מכירה, מדמיינים שק ואת כל הדברים שמטרידים אותנו כשאנחנו שוכבים במיטה ומחכים לשינה, נכנסים פנימה אל תוך השק. סוגרים את השק בדמיון בחבל קסמים שאי אפשר לפתוח בלילה ונרדמים כשהשק מחזיק בכל הטרדות ואנחנו קלים קלילים יכולים להרדם ולישון שנת ישרים. איזה יופי שסקאלי חזרה והתרגשה מהברכות (כתבת מאד יפה, דרך אגב, לא)??? טוב, אז חלומות נעימים על גלידה וים ושמש נעימה נצחית, שיהיו לך. לילה טוב..

מחשבות

המחשבות שלי שולטות עלי ממלאות כל חלק ביממה מטלטלות אותי מצד לצד מכאיבות לי כולם סביבי מחפשים שקט אבל אצלי השקט זה הרגעים שהכי רועשים הרגעים שאני כלואה בתוך עצמי הפכתי – לשק חבטות של המחשבות שלי.

קינגית היה לי לילה פורה

שחר מפציע אחרי לילה מלא קרבות מחשבה רודפת מחשבה ואני נעלמת – לתוך רגעים אפלים הקירות שסוגרים עלי עם עלות השחר אינם נראים אבל בלילה הצללים עוטפים אותי אני שבויה שלהם משוטטת איתם לתוך עבר כפוי חורטים על הגוף שלי את המתים את החיים

מה ביקשתי

לישון מה שכל כך נורמלי ופשוט אצל אחרים לישון לילה אחד אז הציפורים כבר מצייצות האור עולה ככה לאט לאט ואני יודעת שזה עוד לילה שעבר בלי שינה איזו מלחמה (סליחה על הביטוי)מחורבנת להילחם בצללים ומחשבות

../images/Emo29.gif

מצטערת ששוב היה לילה קשה... מקווה שהיום יהיה טוב יותר... לפחות ביום את ישנה קצת?

בוקר טוב כנפיים

ישנה שעתיים בימים טובים 3 שעות מה את עושה ערה בשעה זו של הבוקר?

שמש...

את מוכיחה שאין צורך בחרוזים כדי לגעת ברגישות כ"כ...כ"כ בדיוק. קוראת את מילותייך ומחבקת .

את יודעת מה...

זה אפילו מוכר הלילות הלבנים הללו... לא מעט לילות לא הייתי נרמדת והלילות היו ממש קשים, עד שבשש בבוקר הייתי מתקלחת והולכת לבית הספר ונרדמת בשיעורים.. או סתם בוהה באויר כל היום.. אלוהים יודע איך הוצאתי תעודת בגרות בסוף, ועוד אחת כזאת עם ציונים טובים.. אבל הם עוברים בסוף.. הם חייבים.. הגוף חייב לנוח.. מה אני עושה ערה? יצאתי לבלות עם אחי וחברים וחזרתי בשש בבוקר... ועכשיו אנחנו יוצאים לים.. אני רוצה לומר לכן ששנים לא הסתדרנו ככה, אני והוא... בתור ילדים היינו רבים כל היום והוא היה מתעלל בי פשוט... אבל אל דאגה, החזרתי לו על כל המכות שחטפתי מננו
אחים גדולים זה יכול להיות מכה.. אבל באמת שהתגעגעתי אליו...
יאללה, הים קורא לי
יום נהדר שיהיה לך

קינגית7

New member
אכן לילה פורה

שמש, אני חושבת שיש בך את הכח לצאת מזה, מהמקום שבו את נעלמת. זה יקח קצת זמן ואת תוכלי לישון כמו בן אדם נורמלי ולקום אל הבוקר. את צריכה גם לאפשר את זה לעצמך ולא לתת לזה שאת כותבת שירים יפים בזמנים האלה להפריע לך לחזור לחיים נורמלים. אחרי שתתחילי לישון בלילות, יהיה לך קל יותר. תנסי לבנות לעצמך רוטינה של יום וערב מתוכננים כך שאת תרדמי בלילה, נגיד בשעה 22:00 או 23:00. תעשי ממש תכנית יומית לימים הבאים, הרי גם חוזרים לעבודה מחר וזה יעזור, מקווה שלא נפגש יותר בצ'אט באמצע הלילה בגלל ששתינו לא נרדמות.

efratushb

New member
שמש יקרה שלי

זה נכון שבשעות שאת לא ישנה יוצאים ממך דברים כל כך יפים. אבל את חייבת לעצמך מנוחה נפשית ופיזית. אני חושבת שכל עוד את מעסיקה את עצמך בלילות ובשעות הקטנות, את גם לא תצליחי להרדם. אני חושבת שפשוט תקחי ספר טוב ותקראי במיטה עד שיעייפו לך העיניים. לא לכתוב ולא להיות במחשב פשוט לתת לגוף לנוח. ועוד משהו אולי היום אל תנוחי צאי לטייל תעייפי את עצמך, את חייבת לישון נורמלי כי מחר קמים לעבודה, ואלי זה גם יעזור לך לחזור לשיגרה. את יודעת שאנחנו פה בשבילך נכון מותק? וקחי כמה
על הדרך לעידוד

שמש....

מילים...מילים....יש כ"כ הרבה כח למילים. לעיתים,אנו צומחים מן ומתוך הכאב. את מוכיחה זאת פעם אחר פעם....שוב ושוב.... בנגיעות רכות,ברגישות , בליטוף.... מה עוד אוכל להוסיף?

למעלה