אמא

d a n i e l s 5

New member
אמא...

אמרו לך כאן הכל.... ואני רק מוסיפה את מה שכבר כתבתי לך בעבר.... הורות היא התגלמות החוסר אונים .... מלאכת ההורות עובדת על שיטת "נסוי וטעייה".

my sunshine

New member
את

ורק את, בסבלנות בהתמדה בדיוק כמו שאת עושה וכמו שקראתי המון פעמים הדרך שלך נכונה וגם אם מדי פעם את טועה מטעויות לומדים ואין אדם שאינו טועה...

ל י M ו ר

New member
תודה רבה לכולכם

לא תמיד קל השילוב בין להיות אמא שמחנכת ומלמדת לחברה שמשתובבת לדעת להציב את הגבולות ,לעזור לה להבין מה מותר ומה מסכן בחודשים האחרונים החיים שלנו עברו תהפוכה שמשפיעה עליה ועליי ואני בטוחה שלאט לאט נסתגל שתינו למצב החדש. והיום היא באה ואומרת לי"אמא היום אני ילדה טובה לא מתוותחת איתך(זה מתווכחת אצלה) וקיבלה חיבוק חזק ואמא אמרה לה שהיא ילדה נהדרת . תודה לכולכם על העיצות והתמיכה

מיKה

New member
../images/Emo25.gif

כל כך מבינה את כל מה שאת חווה איתה. לאט לאט ועם הרבה סובלנות גם המרדנות הזו תתאזן.

N D R

New member
אין הורים שלא טועים

אבל בקשר ללמידה, יש הורים שלומדים מטעויות ויש שלא. כשלא מבינים את הילד וזה קורה לא מעט בכל הגילאים, אז בטוח שזה לא לטעות. זה ללמוד. ואת לומדת. זה מה שעוזר לך להבין את הגוזלה. תואר ראשון, שני, עבודת דוקטורט ומעבר העניין הזה. בעוד שנים יפגשו ד"ר לימור וד"ר רוני ויעבירו חוויות על תקופת הלימודים ואיך שהיינו עוזרים אחד לשני ומעתיקים.
- ות

למעלה