אמא

אמא

סיפרתי לך ולא הגבת הבטתי בך ואת שתקת, לאחר דממה ארוכה שנמשכה כמו נצח החלה ההכחשה. אולי זה לא כך אולי זה נדמה לך כך אמרת את אוהבת בת? ונסעת לך הלאה לחופשה ולמחשבה. ממני לא הסתייגת ואף לא התרחקת אך עדיין נשארה בליבך ההדחקה על אותה האהבה האהבה שלי לנשים היוצאת מבפנים. בסוף את תביני ותשתתפי באושרי ותלמדי את ידך להושיט לביתך הלסבית ותקבלי אותי כפי שאני. היום אני בת 22 השיר נכתב בגיל 19 לאחר שיצאתי מהארון, אמא שלי קיבלה אותו כשהיא השתחררה מהדעות הקדומות, וכשהיא למדה על העולם ההמוסקסואלי והשלימה איתו, אני חיה איתה ועם אחותי, והקבלה היא נהדרת, לא מדברים כבר על הלסביות שלי כי זה מובן ומקובל, אני מביאה חברות/בנות זוג הבייתה וזה בסדר-מקובל. בהצלחה לכל ההורים בדרכם, אני הדרכתי והקמתי בעצמי קבוצת נוער חברתית, לבני נוער בגילאים 16-21, אשמח לעזור לכל הורה, ולענות על כל שאלה .:) ענבל

Yuval Y

New member
שיר מקסים ביותר ../images/Emo13.gif

את גם נשמעת מקסימה, וכל הכבוד לך על עזרתך ונכונותך. אכן, כשלומדים על העולם ה'אחר' ומשלימים איתו, הנטייה הופכת להיות מקובלת. היכן הקמת קבוצות, אם אוכל לשאול? האם אפשר לצטט את השיר בשמך באתר תהל"ה וכדומה?
יובל

בבאר שבע

הקמתי שם את הקבוצה היחידה שיש לנוער, ועזרתי בהקמת האגודה, יחד עם עוד חברים נפלאים ומדהימים, ובינהם גם אחת ויחידה מתהיל"ה .

כמה מילים....

ענבל הקימה את קבוצת הנוער בסניף הבארשבעי... ענבל הייתה אחת מאלו שהקימו את הסניף הבארשעי... כל הכבוד לך ענבל אני מעריך אותך על כל מה שעשית בסניף הבארשבעי ואני מאחל לך הצלחה בכל מה שתעשי ואל תשכחי מאיפה באת...

חזקה מהרוח-גדולה מהחיים../images/Emo13.gif

ענבל יקירתי,,אז מה אם הקמת את קב הנוער והסניף בב"ש'? גם כאן בצפון הרחוק והירוק,, אוהבים אותך,,
קבלי חיבוק עננננק,,, גדולה מהחיים,,תוצאי עוד קצת מהמגרה,,שגם אנחנו נהנה,,
ד"ש חמה מיקי והג'מעה מהצפון

למעלה