אמא...
לפני יומיים החלטתי סופית להשאיר את המטפלת ל24 שעות ולא 12 כמו שהיה עד כה. ומזה כמובן חששתי..מהתגובה והתחושה שלך.. שעכשיו באמת תביני שאין דרך חזרה . אני תמיד אומרת לך שזה חולף והכל תלוי בך ובאמונה שלך שיום אחד המטפלת כבר לא תהיה אצלנו ואת תחזרי לעבוד כמו בעבר והכל יהיה רגיל, ואז את שואלת אותי"כן?באמת?" כמו ילדה שמבטיחים לה דבר שחלמה עליו לילות....אבל זה לא עוזר אחרי שעה את שוכחת את מה שהבטחתי,שתחזרי להיות עצמאית כמו פעם ואז שוב את מתחילה לבכות ממש בכי של דמעות ושואלת "למה לי אלהים??למי דווקא לי??מה עשיתי רע?" ואני שמכירה אותך עוד כשהייתי בבטנך יודעת בלב שלם שמעולם לא עשית רע לאף אחד,את פשוט לא ידעת גם אם רצית..גם באלו שפגעו בך, תמיד היה בפיך המשפט "אל תשמח בנפול אוייבך" אז אני מנסה לעודד אותך בדרך אחרת ואומרת שיש אנשים עם מחלות כאובות שהם סובלים גם ביכולת העצמית שלהם וגם בגופם,בכאב שהם חשים. ואצלך זה חצי נחמה... ושוב את אומרת"נכון , את צודקת,אני צריכה להגיד לאלוהים תודה..." אמו'ש... אני שעוברת איתך כל יום את התסכולים שלך ומבינה אותך הכי בעולם גם כשלפעמיים ניראה שאין דרך חזרה מאמינה בכל ליבי שאת באמת תתרפאי מהמחלה האכזרית הזו שעצרה לך את החיים ואת כל ההנאה שמגיעה לך... אני רוצה שתזכרי את החתונה שלי , שתוכלי להוביל אותי לחופה ...שתעמדי לידי בשעת לידה ותחזקי אותי... כן... אני מאמינה בזה אני לא חולמת... את לימדת אותי כשמאמינים במשהו הוא קורה גם אם זה ניראה קשה... כי לא יתכן שאנשים מחלימים ממחלות יותר מסובכות ומזה לא ניתן להחלים...