אמא

אמא ../images/Emo189.gif

שמעי לי אמא רוצה אותך בכל דקה רק תתני לי נשבעת לך אוהב אותך נורא מחבקת תמונתך בחוזקה ופורשת מחשבותיי עלייך וחולמת עלייך רוצה אותך מחבקת בחלומי אותך רואה זוג עיניים בוכות שנים חלמתי תמיד דרך דמעותייך אראה אותך בצעדים גדולים עזבת אותי אראה אותך דרך הכוכבים שבליבי

eshkolit32

New member
עשית לי צמרמורת

"בצעדים גדולים עזבת אותי" - כמה חזק וטעון... את מרגישה קצת שחרור אחרי שאת כותבת משהו? שמעט מהכאב עובר ממך ונשאר על הנייר?

אשכולית שבת שלום קודם כל

אשכולית כל מה שאני מרגישה זה המון ריקנות בתוכי טובעת בתוך העצבות הזו כל כך קשה לי להתמודד עם המחשבה על החבר שנהרג זה מאוד מציף אותי ואני כל כך כואבת לא ידעתי שאהבה יכולה להכאיב גם אחרי 20 שנה

eshkolit32

New member
שבת שלום גם לך../images/Emo140.gif

כנראה שאהבת אמת יש בה משהו נצחי. אני מצטערת לשמוע שאת חווה כאב גדול כל כך. כרגע כמו שאת כותבת את מוצפת, חשוב לדעתי שיהיו מקומות בהם את יכולה לפרוק, כמו הקומונה שאת משתתפת בה, כמו כאן, כמו לדבר עם אנשים קרובים. שלב "ההצפה" קשה מנשוא, אני יודעת... אבל אני מאמינה שבאיזשהו שלב ההצפה תיפסק, ותוכלי לנסות להשלים עם מה שקרה, ואולי גם לחשוב שאפשר שתהיה לך מערכת יחסים זוגית אחרת, שתהיה בעלת משמעות עבורך . לדעתי רק אחרי שתשימי מאחורייך את מערכת היחסים עם החבר שנהרג, תוכלי לפתוח לעצמך דלת להתחלה חדשה. הרבה פעמים לאנשים קשה להמשיך הלאה כי נשארו להם דברים לא פתורים, ונראה לי שהחבר שנהרג הוא ענין בלתי פתור אצלך, רק עכשיו את מתמודדת עם זה, כי עד עכשיו היית צריכה להתמודד עם דברים אחרים. אני חושבת שזה טוב שזה קורה עכשיו כי כמו שאמרתי לך שאני חושבת, את עדיין יכולה למצוא אהבה אחרת שתהיה מספיק טובה אלייך ותתן לך את מה שכל כך מגיע לך. כרגע עוד מוקדם לחשוב על זה אבל רק רציתי להגיד לך בעצם שקורה לך, בעיני, משהו חיובי, שיהיו לו תוצאות שישפיעו עלייך מאד לטובה. תחזיקי מעמד.....

אשכולית יקרה../images/Emo140.gif

ראשית תודה על תגובתך אני יודעת שאני צריכה לאבד את האובדן הזה אבל כמה שזה קשה אבל אני יודעת שחייבים להמשיך הלאה אני מאמינה שעם המטפלת עוד יהיו הרבה שיחות על האובדן וכל הכאב שיש בזה שתהיה שבת רגועה

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo201.gif

"רואה זוג עיניים בוכות"... באיזשהו מקום יש כאן רצון לתמוך באימך, להיות לידה בזמן שהיא הייתה צריכה כתף וחיבוק תומך. אני חושבת שאני מכירה במעט את ההרגשה הזאת אבל לא בטוחה שאכן לכך התכוונת.

גיפט יקרה

השיר נכתב בזמן האשפוז ולאחר חלום שהיא הופיעה וזה מה שראיתי אצלה הלוואי ולא היו דמעות שלה והיא יכלה לבוא ואני רק לחבק אותה ולעטוף אותה בים של אהבה ממני אך לצערי הכל זה רק חלום

למעלה