אמא

שמעי אני לא

אומר שאני שווה כמוהו אבל גם לא מחפש איזה דוגמנית בניגוד אלייך זה ההבדל הקטן

orsher

New member
בואנה, אתן יותר גרועות מבנים

מי היה מאמין שאתן מזילות ככה ריר על תמונות של גברים (וחלקן לא תמונות משהו בכלל). ודי נראה לי שאם הייתן רואות את אותו בחור מהתמונה ברחוב והוא היה מתחיל איתכן אז בכלל לא בטוח שהייתן נענות (כי "מה, זה היה ברחוב ו...") למרות שכביכול אתן מאוננות על התמונה שלו וגם אם הייתן נענות והוא היה מציע לכן לעלות אליו הביתה הייתן כנראה אומרות לא. אז מה אתן משחקות אותה " אוי אני מתה..., או אני לא יכולה יותר..." בלה בלה בלה

wild orchid

New member
ולך מה כואב?

שאנחנו לא מאוננות על התמונה שלך?"חלקן לא משהו"?-בטח גבר...מה אני מצפה?שיחמיא לגבר?איזו תמימה אני לפעמים...

אולי מישהי תעלה תמונה של גבר ולא של

ילד/נער חלקלק? עוד מעט תשימו את עופר שכטר.. לי עושה את זה אחד שנראה גבר גבר ולא ילדון דוגמן עם בייבי פייס. למשל יעקב איילון, יאיר לפיד, דני קושמרו

חופ שיה

New member
פחחחחחחחח.......

גם כן גברים- חנונים אחד אחד, אין לך משהו יותר מחוספס?

טוב נו..אני אגיד לך...../images/Emo13.gif))))

ג'וני דפ, עד לא מזמן (כי באמת יש גבול לזיקנה) שון קונרי, ג'ים מוריסון היה אחד היפים בעיניי, ביל קלינטון, השף העירום ג'ימי אוליבר אני חושבת מכאן (ארצנו הקטנטונת) זה בעיקר אנשים מצחיקים, או שנונים כי הם הכי סקסיים בעיני. אסי כהן, גורי אלפי כן כן והמשך יבוא אם אני אזכר בעוד

תגובה

לא תמיד למראה יש את המשקל הכי גדול במשיכה המינית שלי כלפי מישהו. הבישולים שלו (כמה שזה ישמע שטחי אבל היי מה'כפת לי ) גורמים לי לרטט כל פעם מחדש. סקסי!!!!!!

חופ שיה

New member
אתה מוזמן לשים תמונות

של גברים גדולים ומחוספסים ואני אומר לך מה דעתי עליהם. אין לי תמונות כאלה בשום מאגר ואין לי גם כוונה לחפש.

לא מבינה

רק בעיניי כל אלו נראים הומואים? מי בכלל רוצה לגעת בגבר כזה שמסוגל לדגמן ולעשות פוזות כמו איזה כוסית? היחיד השווה בכל השרשור הזה, (WAY TO GO LIATUSH) זה רני קצת ילד בשבילי, אבל אוחחח עוד כמה שנים מה שיהיה ממנו פוסטמה נינט, איך נותנים לדבר כזה ללכת? בשביל הבורקס לוי הזה? :)

למעלה