"אמא תכירי, זה אורי"

"אמא תכירי, זה אורי"

תגידו, כשהמתבגרים שלכם מביאים הביתה חברים - הם מציגים אותם בפניכם?

או שנכנסים היישר אל החדר, תוך מלמול "שלום" אל הסלון?

אני לא מצפה לנהל עם האורחים שיחה עירה, אבל חשבתי שלאמר משהו כמו "שלום אמא, זה אורי מהכיתה" זה בסיסי למדי

או כשאני באה לאסוף אותה מבית הספר, והיא שואלת אם אפשר לקחת טרמפ איזה ילד או ילדה - נראה לי מתבקש ליספר לי איך קוראים לטרמפיסט, לא?

כרגע אני יודעת של שמות של ילדים או כי קובעים מראש ("היום אורי יבוא אחרי הלימודים") או שאני שואלת בדיעבד.

היא אמרה שכשהיא הולכת אל חברים או חברות, אז גם שם אין שיחה של יותר מהמהום שלום אל ההורים וישר חומקים לחדר.

BrightEye

New member
אני חושבת שכן מכירים בשם

הצעיר החמוד שלי בכלל יוצא דופן ואפילו מכיר לי את הילדים בבית ספר כשאני מגיעה...

BrightEye

New member
זה הילד

fannyd

New member
בהחלט מציגים

גם מחליפים כמה משפטים שמחייבים כללי נימוס בסיסי כמו מה נשמע וכדו'. חבר שלא יברך אותי לשלום ברחוב גם לא יכנס לרכב או הביתה. זה מאד ברור מאז ומתמיד.

שלום לך חבר

אצלי הם בכלל לא טרחו/טורחים להציג את הילד בטרמפ
את מי שנכנס הבייתה
שלומד ביחד
שישן פה שאוכל פה...

לעיתים קרובות אני מגלה נתין זר בבית, ורק אחרי שהוא הולך אני שואלת "מי זה היה?" והתשובה הצפויה "חבר"
שלום לך חבר.

בדיוק כמוך--מכירה את השמות בדיעבד, לא מתוך רצון להסתיר ,אלא שאינם חושבים שזה מספיק משמעותי או מנומס להציג.

ליאת +

New member
כן בהחלט

אם הם במרחב שלי- במטבח, בסלון, באוטו- אז נראה לי שכן יש מקום להצגה עצמית. בדרך כלל הבן שלי עושה אותה עבורי, אם הילד לא הציג את עצמו.

אם הם חמקו לחדר של המתבגר בלי ששמתי לב או הייתי בבית אז אני לא אתפרץ לשם ואעשה מסדר נוכחות..

שלא לדבר על כך שלכי תזכרי אחר כך מי זה רום, רון, מור, איתי וניתאי, ההכרות בשם מחייבת גם לזכור את השם בהמשך ולא תמיד זה קל..

אני לא זוכרת, הבת שלי כבר צוחקת עליי

אני צריכה לפגוש כל ילד כמה וכמה פעמים לפני שאני זוכרת מי זה.

הבת שלי כבר צוחקת עליי, יודעת מראש שאני אשאל ולכן אחרי מפגש אומרת "כן... הגבוה זה איתי, וזה עם השיער הארוך זה יואב...". ומחר אני שוב אשכח.

תמיד אני יודעת מי צריך לבוא או את מי אני

לוקחת טרמפ אבל, אני מכירה את החברות עוד הרבה לפני כן. מערבים משותפים לילדים והורים, מהפייסבוק, מימי הורים. כשבאות אליה חברות (וידיד אחד) הם גם מדברים איתי, צוחקים, מספרים, ככה גם בטרמפים

יש כמה חברים שלה שהן גם חברים שלי בפייסבוק ומנהלים איתי שיחות

למעלה