אמא של שבט

שבט

New member
אמא של שבט ../images/Emo124.gif

השאלה מופנית לד"ר מנור ולכולם! אני מבינה לפי כל ההסברים שאין תופעות לוואי עתידיות לרטלין על הגוף. השאלה שלי האם ישנן אי אלו תופעות העלולות להופיע בעתיד הרחוק כמו השפעה על מערכת העצבים, התמכרות או פגיעה באיברים כאלה או אחרים בגוף כתוצאה מנטילת הרטלין בגיל 23 באופן קבוע ולאורך זמן. תודה, האמא הדואגת של שבט.

zivadina

New member
תופעות לוואי פיסיולוגיות בעתיד

שלום אמא של שבט. בכל הסיפרות המחקרית שקראתי, אשר נכתבה על ידי אנשי מקצוע רציניים שמצדדים במתן ריטלין, לא קראתי על השפעות פיזיולוגיות של ריטלין בטווח הארוך, מעבר לתופעות הלוואי המוכרות לנו כיום שקורות בזמן מתן התרופה. התרופה הזאת נחקרת רבות כבר 60 שנה, ונחשבת לאחת התרופות הבטוחות, כל עוד לוקחים אותה בדיוק לפי המלצת הרופא: 1. דרך הפה 2. גודל המנה לפי המלצת הרופא. 3. להקפיד שסך כל משך ההשפעה לא יעבור את 12 שעות ביום. היות שבסוף השבוע הזה תייעץ כאן לילך הראל, שאיננה רופאה, ניתן להפנות את שאלתך לד"ר מנור בסוף השבוע הבא. אני מקווה שהבת המקסימה שלך תקבל סוף סוף את הטיפול הנכון, שיעזור לה להתגבר על הפרעת הקשב שלה. כל ילדינו מטופלים בריטלין במשך שנים, ולא היינו מעלים בדעתנו לתת להם את התרופה אם היה חשד קל להשפעות על הבריאות.

../images/Emo39.gifשלום אמא של שבט!

אין הרבה מה להוסיף על דברי זיוה, רק לחזקן! שלושה מ-4 ילדיי מטופלים בהצלחה בריטלין. הריטלין משפר את חייהם בכל התחומים- לא רק לימודית! כל טיפול משלים ואחר הניתנים במקביל- אינם תורמים את חלקם ללא הריטלין, מניסיוננו במעל 10 שנים. גם אני נוטלת ריטלין במחצית השנה האחרונה ורואה שיפור יומיומי בהתנהלותי בעבודה ובשגרה (ללא לימודים!) אם יש עוד שאלות עד לשרשור לדר' מנור בשבוע הבא, נשמח לענות לכם כאן, ואם תרצי, שבט שלך יודעת איך להשיג אותי, מתי שתרצו

spidergirl

New member
שלום אמא של שבט

וברוכה הבאה לפורום. מקווה שתישארי בסביבה. מצטרפת כמובן לדברי המנהלות ורק אוסיף שהתחלתי להשתמש בריטלין לפני שנתיים, כשהייתי בת 23, ואני נוטלת אותו מדי יום, שעות רבות. אין מה להשוות בין מה שהייתי אז לבין היום, חבל שלא הציעו לי ריטלין קודם. לא רק שריטלין אינו פוגע, נפגעתי בכל כך הרבה דרכים בשנים שלא לקחתי ריטלין וחבל.

שבט

New member
תודה רבה לכל מי שענה ../images/Emo24.gif

אמא שלי קראה, אבל לטענתה גם אתם יכולים להפגע מהרטלין בדיוק כמוני. היא פשוט תהיה בטוחה יותר שמומחה יענה לה. אז כנראה שאין ברירה ונצטרך לחכות בסבלנות (לה בטח אין בעיה עם זה.. לי אולי כן אבל נתמודד).

למעלה