אמא של עראפת

איזה צחוקים...

מעניין מה היה קורה אם מישהו מסויים מאוד היה מפרסם בצהובון תמונה של חזיר בדיר עם הכותרת "אבא של שרון מדשדש בבוץ הלבנוני" או של ביביהו ושרהל´ה לבושים עם ביריות ומגפיים... ריח רע של גזענות והסתה נודף מכאן. שיהיה שבוע נפלא סקסופון

ד ו ר י ן

New member
סקסיייייייייייייי

תפסיק להיות כזה כבד המצב גם ככה ח´רבנה אז מה שנותר לנו זה לצחוק מבטיחה לך שגם אם היו מפרסמים כאן את ביבי שרהל´ה או שרון התגובות היו און תגובות קח את החיים בקלות צא מהרצינות שבוע טוב ומקסים ....

jaky

New member
סקס מה זה

נשואים בהתחלה אנו משכיבים את הילדים לשון ואז יש סקס (אם אין כאב ראש) כשהם גדלים הם משכיבים אותנו לישון ומה עם הסקס ,צריך לברוח מהבית בישביל זה..

zooani

New member
../images/Emo5.gif

הבוץ בו אנו נמצאים הוא כל כך מסריח, ואנחנו עומדים לטבוע ... לפעמים פה אנשים מבלבלים אותי קוראת אותם וחושבת לעצמי, וואללה .... הינה בן אדם רגיש שמבין את הבריאות. ואז.... בשניה.... בלי שנשים לב... מופיעים בקטע אחר בו מראים כמה הרגישות שלהם הייתה רק רגעית באותו רגע התאים להיות רגיש עכשיו כבר לא עכשיו מותר לצחוק יעני..... איך נדע... אנחנו האנשים הקטנים מתי מותר לעשות בדיחה ומתי לא?? אולי אני טועה.... אבל למען האמת?? ( ולא רלוונטי עד כמה אני אוהבת אותם או לא) אני מעדיפה לראות את פרס, ברק, שרון, בגין, רבין וכל הלוחמים שלנו כפי שמגיע להם שנראה אותם. התמונה שלך ממש לא הצחיקה אותי.

חתולון*

New member
קרן אור לי

שבוע טוב לא פחות ולא יותר, נכנסת בדיוק לאתר שהבן של אחותי, שותף בו להת´ חתולון

חתולון*

New member
תודה לכן קרן אור לי ודורין

אתמול בלילה כשכתבתי לך קרן אור לי לאחר ההודעה המחשב נפל, גלישה דרך ערוצי זהב בכבלים ורק עכשיו אני מצליח בקושי לגלוש עם הלפ-טוב שבוע טוב חתולון

גילית.

New member
תגיד חתולון, בקשר ללאפ טופ

יכל לעזור לי לעבודה לאפ טופ אבל בעלי אמר לי שהמסך שלו מאוד חשוך ולא מואר ואני לא אוהב את זה, זה אכן כך? ואיזה סוג לאפ טופ יש לך? מה הלאפ טופ הכי טוב שיש בשוק אודה אם תענה לי כשתוכל לא חובה הרגע גילית

חתולון*

New member
בוקר טוב גילת

אמסור לך בקרוב את הנתונים הטכניים של הנישא שלי חתולון

למעלה