אמא של לאורנה

• פותח הנושא Arana
  • פורסם בתאריך

Arana

Well-known member
מנהל
אמא של לאורנה

משום מה, היא מוזכרת פעם או פעמיים באופן מאוד עקיף ("דובר השמשות ורעייתו" וכדומה). ב"נשמות אחיות" לא מדברים עליה כלל, למיטב זכרוני. מי היא אותה גברת? מה שמה? למה מתעלמים ממנה?

אם לא הזכירו אותה הרבה...

אז מאיפה אנחנו אמורים לדעת מי היא? ויכול להיות שזה אומר שהאלפים שוביניסטים, כי הם אף-פעם לא הזכירו אותה.

Arana

Well-known member
מנהל
קודם כל, כן, אלפים הם קצת

שוביניסטים, כי כאשר לאורנה מצטרפת לחבורה בדשד"ס היא מתגאה בזה שלמדה להילחם (כביכול זהו לא מצב רגיל), מה שדי מזכיר את המצב אצל טולקין. והשאלה שלי הופנתה למי שאולי קרא את אחד מספרי ה-spin off של הרומח ואולי שם כתוב עליה משהו.

nedisrael

New member
לדעתי דווקא לא.

היא מתגאה בכך שהיא יודעת להילחם, אבל זהו מצב רגיל לחלוטין אצל העלפים. רוב הנשים לומדות להילחם למרות שהאימון הוא אימון של "לצאת ידי חובה". אני חושב שהיא התגאתה בגלל הזלזול של תניס בכישורים שלה.

Arana

Well-known member
מנהל
נכון, אבל מצד שני

יש למעלה מ-150 (נכון?) ספרי רומח, ואם כי לא קראתי את רובם, אני מניחה שלפחות בחלק מהם יש עיסוק בפרטים שהיו זניחים לחלוטין ב"רשומות" ו"אגדות", פשוט כי הכותבים חשבו שזה חשוב או כי נגמר להם החומר. מילא שלא כותבים עליה שום דבר. אבל מינימום שֶם, אנשים! אפילו את שמו של בעלה של אמו של תניס (זה שהיה אמור להיות אביו אם הוא לא היה ממזר) כתבו, ומה הוא תרם לסיפור (ב"נשמות אחיות")? כלום, פרט לזה שהוא מת.

למעלה