אמא של חייל

• פותח הנושא gal74
  • פורסם בתאריך

gal74

New member
אמא של חייל

אני לא מאמינה שאני רושמת את זה. התגייסנו היום ולא יודעת לאן בטח נדע בסוף היום. היה קשה להפרד מהילד שלי המקסים והעדין שיהפוך לגבר תוך כמה ימים. צהל מקבל אתהדבר הכי חשוב בחיים . אנא שמור לי עליו הוא עולמי. אמא חדשה בצבא.

רותם351

New member
ברוכה הבאה אמא ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

חדשה. כמה מהר מתרגלים לתואר הזה. שיהיה בהצלחה לבן החייל.

gal74

New member
תודה

אני מאד מקווה שיחד עם ההרגל גם נגיע למצב של רוגע אני מקווה שהשיבוץ של בני יהיה לטעמו והוא יהיה מרוצה כמו כן שיהיה במקום בטוח. בהחלטת דואגת

רותם351

New member
גל, אם את רוצה להגיב על הודעה../images/Emo13.gif

כל מה שאת צריכה זה להקליק על ההודעה האחרונה ואז ייפתח לך חלון לכתיבת התגובה. אם את רוצה לפתוח שרשור חדש אז זה בסדר מה שאת עושה.

שויו

New member
בהצלחה רבה מאד לבן ולך../images/Emo140.gif

הדאגה שלך הכי מובנת שבעולם... מקוה מאד שהבן ישתבץ בתפקיד הולם ומספק אנחנו כאן להקל ולהרגיע ולהתחלק איתך בהצלחה רבה

mars4

New member
בהצלחה.. מברוק על התואר

החדש והמחייב. אמא של חייל. מתרגלים והזמן טס.

ברוכה הבאה סחתיין על הטירון החדש

שבי איתנו ותשמעי הרבה סיפורים. חלקם מרגיעים וכולם תומכים הרבה מידע חשוב ובעיקר אוזן קשבת. בהצלחה ומזל טוב

אימשל2

New member
מקווה שהדברים יסתדרו לו לטובה

מה הוא החליט לעשות בסוף, אם יקבל שריון הוא יסרב פינוי? מאחלת לו שיצליח להשלים עם כל מה שיקבל והשרות יעבור עליו בקלות ומתוך תחושה של תרומה וענין. אנחנו כאן כדי לתמוך בך ולעזור אם תהינה שאלות או חרדות בהמשך.

נ י צ נ ה

New member
הזדהות

מזדהה איתך לגמרי, גם אני התגייסתי רק אתמול וכולנו נקווה שהצבא ישמור לנו עליהם. אגב, הגיוס של היום היה לגבעתי!!! בהצלחה לך ולחייל הטרי.

2mia

New member
../images/Emo24.gif ובהצלחה לבנך-

שיחזרו כולם הביתה בשלום.

גם אנחנו התגייסנו היום...

גם אנחנו התגייסנו היום ועדיין מאוד מתרגשים אבל גם קצת מודאגים כי הבן עדיין לא יצר קשר- בנך יצר קשר?

אממאא

New member
ברוכות הבאות ../images/Emo140.gif

לא לדאוג אם עדיין לא יצרו קשר. לעיתים ביום הראשון הקשר נוצר בשעת ט"ש (=טרום שינה) לקראת 23:00-24:00....

למעלה