אמא של חייל

שקד45

New member
אמא של חייל../images/Emo104.gif

הוא התקשר אמש אמא מחר אנו יורדים לעזה לעזה אני שואלת מדוע? משתתפים בעצירת העצרת שתהיה מחר ואני איך אוכלים את זה? שמור על עצמך ילד ,אל תלך איתם מכות לא הצלחת תן להם להיכנס......... שלא יכו ,שלא ישתמשו בנשק חם ...... שמתנחל יכה את הבן שלי ? האם לאהדה הוא יצפה ממני ????. ורואה חדשות הבוקר ויודעת מה מצפה לבן שלי ......... ופוחדת ,הם מדברים בלשון מלחמה ....... יהודים המה? ואני אומרת "מתנחלים שלא תעזו לפגוע לנו בבנים ,כי אמא לא מוכנה שיפגעו לה בילדים"!!!!!!!!

רות 2

New member
אבא של חיילת......הוא

הקזה מגייס אותה מחר וכולו מרוגש ..מודאג טיפה.. והכי הכי מבולבל ..פשוט לא יודע איך.. איך ..אפשר לגייס את מי שבעיניו ..תמיד תישאר קטנטונת שלו..ילדונת עדינה רגישה ומיוחדת יהיה פ'סדר איש ..יהיה פ'סדר... ואיך אומר השיר ההוא .. " קח את זה בקלות כמו שזה בא כמו שזה בא"... ככה זה ..לך עם זה..

ערסlight

New member
ואני נזכר...

פעם, חייל בא לבקר את אמו לפני שנשלח למלחמה עם התורכים. האמא מיעצת... אל תהרוג את כל התורכים בבת אחת, תהרוג אחד ותנוח. עוד אחד ואז שוב תנוח, וכך הלאה... והבן שואל, אבל אמא, מה יקרה עם התורכי ירצה להרוג אותי? אבל למה שירצה? למה מה יש לו בכלל נגדך?

שקד45

New member
../images/Emo51.gifלמעודדים והתומכים

אבל לא הבנתם את הנקודה אני מיצרה על האבסורד על הסיטואציה בה יעמדו הילדים שלנו ואנו ההורים בני יקבל את מלוא התמיכה ממני אבל זו סיטואציה מיותרת חסרות לנו מילחמות? חסרות לנו אבידות?

malka3

New member
הבנו... הבנו...

מדינה מטורפת... זוכרת את פינוי ימית, סיני... ושוב אותה סיטואציה

רות 2

New member
אין סיטואציות מיותרות... כל סיטואצה

יש לה הסיבות להיווצרותה...ובשביל לשנותה צריך ..מה לעשות כוח אדם עם מדים או בלי מדים........ ומשפטי הסרק האלה .."חסרות לנו מלחמות חסרות לנו אבידות" הם משפטי סרק .. מיותרות כי אף אחד לא מחפש מלחמות כולם ..יוצרים אותם פיפטי פיפטי.. כל השירשורים הנוגעים ללחימות בשטחים או בדרכים ... הם שישורי תסכול והערות סרק ללא תוצאה ... ואפשר בהחלט להוסיף את התסכול שלי כאזרח מבלי להאשים את אלה מלמעלה או למטה או מימין ומשמאל....

שקד45

New member
משפטי סרק?

הכיצד יכולה את לומר את צמד המילים האילו לאמא שבאמת חוששת לבריאותו של בנה יש דרכים להתנגד אבל לדבר בלשון מלחמה ? האם לדעתך זה נכון? ישנן דרכים לגיטימיות אנו מדינה דמוקרטית השלטון נבחר ,השלטון החליט אנו נתנו לו את המנדט להחליט . ומכאן ועד שקבוצה תחליט להילחם בחיילים שלנו בילדים שלנו . הביטי במראה האם את מוכנה שיכו את הבן שלך ולא חשוב בשם איזה אידיאל?

מסכימה איתך,

ומחזיקה איתך אצבעות - שלא יקרה כלום לאף אחד . ושהטירוף הזה יפסיק כבר.

shemesh22

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת למשאלה

שנעבור את ההתנתקות הזו בשלום

י עלה

New member
מקווה עבורו

ועבור כל החיילים האחרים שנמצאים שם ,שיעברו את ההליך הקשה הזה בשלום.
יהודים לא מכים יהודים יהודים לא גונבים מיהודים יהודים לא רוצחים יהודים יהודים לא מנתקים יהודים מאדמתם יהודים לא דורסים יהודים יהודים לא מקללים יהודים יהודים לא מלשינים על יהודים כל כך הרבה סיסמאות ובתוכם כ"כ הרבה דם נשפך.

naama78

New member
../images/Emo20.gifעכשיו...

בדיוק עכשיו כתבתי על החיילת שלי... לא ראיתי את שכתבת... אם כך, אנחנו " אחיות לצרה" עכשיו... מחזקת אותך מפה... מחזקת את עצמי...

למעלה