אמא של החברה שלי

Amina

New member
אמא של החברה שלי

"הי חמוד" היא קיבלה אותי בשמחה כשהיא מניחה את ידה על כתפי "תיכנס, טוב שבאת, הייתי בדיוק לבד, וזה נחמד שבא מישהו" היא אחזה בידי והובילה אותי אל הסלון, הלכתי בעקבותיה, חש את ידה חמימה בידי, היא הושיבה אותי על הספה והתיישבה לידי "זה בסדר איך שאני לבושה? אפילו לא שמתי חזיה" היא הביטה אל תוך עיניי בשאלה, מותחת את חולצתה כלפי מטה, מבעד לבד נראים קוי השדיים הגדולים שהפטמות שלהם בולטות, "זה בגלל שנשרפתי אתמול בים, אתה רואה?" היא משכה הצידה את שולי צווארון החולצה מניחה לי לראות את כתפה הערומה "החזיה משפשפת לי את העור" חשתי גל חום עובר בי למראה גופה החשוף. התבלבלתי, הדבר הביך אותי אך גם גירה אותי מאוד: "את... את בלי חזיה..." גמגמתי "נו, בטח. אתה יודע שנורא השתזפתי בזמן האחרון?" היא שאלה כשהיא נשענה אל מסעד הספה "תראה" היא חייכה בגאווה ופתחה את שולי הצווארון שלה, חושפת את הגאי העמוק שבין שדיה הגדולים שפס השיזוף נראה בו בבירור. עכשיו כבר הלב שלי הלם בכוח, סחרחורת אוחזת בי למראה מתאר השדיים שלה "כ.. כדאי שתסגרי" אמרתי חלושות. "די, אל תהיה כזה נבוך, אני רק מראה לך את השיזוף שלי, זה בסדר, נכון?" היא הסיטה עצמה סמוך אליי, שדיה נעים תחת חולצתה בחופשיות במרחק קטן ממני והיא פתחה את הכפתור העליון, "הנה, תסתכל, נכון שהשתזפתי מאוד?" היא שאלה ופתחה עוד כפתור, נותרתי מרותק למראה ההולך ונחשף, אני חש את ריח גופה, היא פתחה כפתור נוסף, חולצתה פתוחה לרווחה ואני יכול לראות את את שדיה הגדולים כמעט לגמרי, מגורה וסחרחר: "אתה חושב שיפה לי ככה, שזוף?" היא שאלה, נטלה בידה את ידי הרועדת והניחה אותה על החלק העליון של אחד השדיים מגע עורה החם בער תחת ידי, היא הביטה בי בשאלה כאילו לא קרה דבר חריג ושאלה "אז מה אתה אומר?". "כן, זה... זה יפה" אחזתי בשד ואז החלקתי עליו, היא הניחה את ידה על שלי והידקה אותה אל השד שלה. מסוחרר ממגע שדיה ומגורה תפסתי בכוח את השד, חש את חמימותו ואת גודלו. היא מתרוממת, מעבירהה את רגלה מעל ירכיי ומתישבת על ירכיי בפישוק, חזה החשוף כמעט לגמרי מול פניי "אתה אוהב שדיים גדולים, נכון?" היא שואלת ומבקת את צוארי, מקרבת אותי אליה "כן..." גנחתי, מרגיש איך הדם מציף את ראשי, תפסתי במותניה ומשכתי אותה אליי בכוח והתחלתי לנשק את שדיה, לגפף אותה, לחוש את מותניה, ממלמל "אני רוצה אותך... אני לא יכול יותר..." תופס את שדיה בידיי ומלקק אותם "די" היא ליחששה "אתה כמו פר הרבעה" "כן" משכתי אותה אליי, היא נפלה עליי ושנינו איבדנו את שיווי המשקל ונפלנו הצידה והתגלגלנו חבוקים עד שאני מוצא את עצמי שרוע עליה, מתפתל ומחכך את גופי בשלה. "אני לא מצליחה להשתלט עליך" היא צחקקה כשציפורני אצבעותיי ננעצות במותניה, "אתה עד כדי כך חם?" היא הפסיקה לנסות להדוף אותי ואחזה בכתפיי "אתה כל כך מיוחם עלי?" "אני..." פלטתי ועצמתי את עיניי ותפסתי בידיי את אחוריה מושך אותה אליי "אני...". הצמדתי אליי בכוח את האגן שלה והתחלתי להניע את האגן שלי קדימה ואחורה. המשכתי להתחכך בה, מרגיש את מפתח ירכיה מול האיבר שלי "אני לא יכולה להתנגד, אתה חזק מדי בשבילי" היא התנשמה אל תוך אוזני כשאני מעלה את ידיי לאורך גופה, החלקתי את ידיי אל צידי גופה והנחתי אותן על שדיה. "לא, אמאל'ה" היא לחשה אוחזת בכתפיי כשאני עליה, מצמיד את האגן שלי אליה וחש את שדיה נלחצים תחת חזי "כן... אני... אני אזיין אותך..." גנחתי כשאני מתחיל לנוע ולחכך בה את האגן שלי כשהבליטה שבמכנסיי מתחככת בה מבעד לחצאיתה וידי תופסת את השד שלה. "זהירות, אתה עוד תקרע לי את הבגדים" היא לחשה, אוחזת בידיה בשולי חצאיתה ומושכת אותה כלפי מעלה עד למותניה, כולי רועד מהתרגשות הרמתי את האגן, פתחתי את המכנסיים, תפסתי ושלפתי את הזין ונשכבתי עליה. הזין המתוח שלי מתחכך בין ירכיה "כמה שזה גדול... אתה כל כך מגורה... " היא התפתלה כך מתחתיי מניעה את האגן שלה מצד אל צד, "נכון שאין טעם שאנסה להתנגד?" היא הוסיפה מתנשפת ומשכה את חולצתה כלפח מעלה, הרמתי מעט את גופי ואיפשרתי לה למשוך את חולצתה ולהסיר אותה, "אתה לוקח אותי" היא לחשה וחיבקה אותי, מצמידה אליי את שדיה הערומים הגדולים "אתה יותר חזק ממני" היא הוסיפה כשאני נועץ את הזין בין ירכיה. “כן" גנחתי, מגורה יותר ויותר, חש את האיבר שלי מתחכך מול הפתח שלה, מפתל את גופי על מנת לחוש ממנה יותר ויותר, דוחף אותו אליה וחש את הרכות שמבעד לתחתוניה מול קצה הזין שלי. "הנה, הנה, אני אעשה מה שאתה רוצה" היא לחשה מפשקת את ירכיה, תחבה את ידיה בין גופינו ומשכה הצידה את פתח התחתונים שלה. הנמכתי את האגן שלי וחשתי את ראש הזין פוגש את הפתח שלה ונעטף ברטיבות. "אה" היא פלטה כשהתחלתי לחדור לתוכה ממשיכה להחזיק את התחתונים משוכים הצידה, מאפשרת לאיבר שלי לחדור עוד ועוד עד הקצה, היא ליטפה את ראשי כשהזין שלי חדר לתוכה יותר ויותר, ואז היא חיבקה אותי בידיה ורגליה. "כן, אבל שהיא לא תדע" גנחתי, חודר אליה עד שבטני נצמדה לשלה "אל תדאג, ילדון שלי" היא לחשה ושילבה את רגליה סביב מותניי, מתפתלת בכל גופה, מחבקת אותי בכל כולה כשאני יוצא ונכנס בתוכה, "תכניס לי עוד" היא לחשה אל תוך אוזני כשהיא מחבקת ומלטפת את כל גופי, היא הצמידה את פניה אל כתפי וליקקה אותי, חשתי את לשונה על כתפי ועל צווארי, ידה מגששת לאורך גופי, מגיעה עד לאחוריי ותופסת בהם כשאני נכנס ויוצא, השדיים שלה מול החזה שלי והיא לוחשת לי "בוא, בוא אליי גבר שלי", עד שלא יכולתי יותר ובאנחה חנוקה גמרתי בתוכה, שופך עוד ועוד בתוך החור שלה.

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif איפוא היית כל הזמן...

וואוווו... כגמי שמורתח מחזיונות נער ומבוגרת.. וואוווו... איזו עוצמה... אצא לי לשוטט במאורות זימה.

Amina

New member
אני חייבת להתוודות

הסיפור לא שלי אלא של ידיד שלי אבל אין סיכוי שהוא יכנס לכאן ויציג את זה בעצמו אז אני עושה את זה במקומו יש עוד בדרך

למעלה