"אמא שלך שולטת"...

"אמא שלך שולטת"...

זה מה שמרון אמר. אני אספר ואתם תשפטו.. אתמול בלילה אני משאירה לאמא פתק "נכון שאת מעירה אותי בבוקר והולכים לעשות משו? כן? יופי!.. רותם" אמא מעירה ב9 הולכים לארנה חנות ראשונה שנכנסים, חנות מעצבים, מוכר אוחצ' הומו *רותם מרוצה ומשאירה חיוך ענק על הפנים עד שיוצאים מהחנות* אמא מודדת בגדים, מדברת, צוחקת ומתקשרת טוב פלוס עם מי שמסתבר עונה לשם בני רותם רק חושבת איזה יופי ואיך בא לה לצבוט אותו בלחי כמו הדודות בני מודד את המעיל שאמא רוצה לקנות רק במידה יותר (מעיל ארוך שחור עם פסים לבנים, נשי!!) רותם חושבת איזה מצחיק לראות הומואים הולכים ככה ברחובות ת"א אמא קונה מלא דברים נפרדת לשלום באהבה מבני, מבטיחה לבוא שוב אמא ורותם יוצאות מהחנות אמא אומרת לרותם:"הוא הומו.." רותם אומרת:"וואל דהההה" אמא:"איך הייתי? נכון בסדר? הייתי מסתדרת בפורום של העברי ש'לך" רותם מזמינה את אמא למפגש פורום הבא כאשר גם עברי וגם יניב יוזמנו אליו אמא מרוצה רותם ממש מרוצה!! "אמא של רותם שולטת" גאד בלאס דה שופינג :)

חחחחחחחחחחחחח

איזה אמא מגניבה!!!!! הלוואי שהייתי משאירה לאמא שלי פתק כזה והיא לא היתה צוחקת עלי בפנים!! איזה כיף זה.!!

oooooOFIR

New member
גם אמא שלי מתה על עברי לידר

אח שלי בכלל שרוף עליו... כל היום הוא משבח אותו הערה: נאמר בציניות

blue pill

New member
איזה כיף לכם.....

ההורים שלי לא אוהבים שום דבר ממה שאני אוהב.... ההורים שלי אוהבים את אלוויס, ביטלס ושירים צרפתים ורוסים ישנים... איייייייייייייייייייייכס!!!!!!!!!!!!

אמא שלי שונאת אותו!

היא כל המן צועקת לי-"נו נועה! תורידי את הווליום של הדיכאוני הזה!,כל הזמן הוא שר האותו דבר!"

Ez sLeeP

New member
אמא שלי שרופה על בארבי גירל.

היא ממש אוהבת את השיר (כמובן שאת הקאבר של עברי בלבד).

אמא שלי כל פעם במרי לנצח

מתחילה לצעוק את השורה היחידה שהיא מכירה: אני בעצם בחור!!!!

OfrikiG

New member
גם אמא שלי אוהבת אותו

היא רצתה לבוא איתי פעם להופעה...מזלי שהצלחתי להוריד אותה מהרעיון

oooooOFIR

New member
האחים הגדולים שלי תמיד מאיימים עלי

שהם יבואו למקומות שאני יוצא אליהם. וזה ממש מפחיד. כאילו אח שלי סתם מקשקש, אבל אחותי מטורפת היא מסוגלת להכל...

Rain Star

New member
אוי באמת רותם....../images/Emo13.gif

אם נתחיל לעשות שרשור "הסיבות בגללן מרון טוען שאמא של רותם שולטת" זה לא יגמר בקרוב..

lollapalooza

New member
כיף לך

אני משתדלת להתחמק מאמא כמה שיותר. אין כימיה בגרוש.
חוצמזה שאמא וכל המשפחה שלי בטוחים שהומואים הם סוטים מגעילים
ואמנם היא יודעת שאני אוהבת את עברי ושהוא הומו אבל לא נראה לי שהיא מרוצה מזה.

blue pill

New member
להורים שלי אין בעיה עם הומואים...

כל עוד הם לא קשורים אליהם.... אם אני הייתי הומו, הייתה להם בעיה ענקית עם זה, הם בטח היו שולחים אותי לפסיכיאטר.....

אמא של רותם שולטת

אוי רותם אני תמיד מופתע מחדש איזה אמא מגניבה יש לך הולכת איתך להופעה של רייכל אוהב את עברי ככה... אני לא מרגיש בנוח לדבר איתם שיחה של 3 דקות בסלון (אחרי 3 דקות זה כבר לא שיחה זה רצף בלתי מובן של צעקות)

רותם, אמא שלך באמת שולטת!!

איזה כיף שאמא שלך אוהבת את עברי... חחח לא נראה לי שאמא שלי יודעת באמת מי הוא... אולי רק את זה שהוא הומו. אולי. וגם זה לא עושה לה טוב. אמא שלי כזו צרת מוחין... אמא שלי לא משהו... באמת לא משהו. נושי.

טוב אמא שלי קצת שולטת...

היא כרגע עברה והתחילה לשיר "נעלולי פלא". למה? כי היא איבדה את הנעלי בית שלה! אני לא יכלתי! זה הכי הזוי בעולם! אני ישבתי מול המחשב וצחקתי במשך עשר דקות שלמות! לא יכלתי לנשום... והיא כל הזמן עומדת לידי ושואלת "מה מצחיק? למה את צוחקת?". מי שמכיר את אמא שלי יודע שזה הכי לא מתאים לה בעולם!!! "נעלולי פלא"... הרגה אותי!!! נושי.

למעלה