אמא שלי....

Orion14

New member
אמא שלי....

איך היא מעזה לקרוא לעצמה "אימא"?!?!?!?! באיזו זכות?!?! זה שהיא תרמה ביצית לא הופך אותה לאמא שלי.... היא כל הזמן מדברת איתי על זה שהומואים זה לא בסדר..... לא אמרתי לה שאני המו בבירור אבל אני חושב שהדגל גאווה והחגורה והזמן הורוד דיי עושים את זה בשבילי.... בקיצור... הצבועה הלכה לאחותה.... דודה שלי.... אני חולה על דודה שלי.... היא מביאה לי סיגריות, בגדים של אוחצ´ות, כסף למועדונים בת"א וכל מיני כאלה כשאני אצלה בפ"ת.... אם לא היא לא הייתי יודע מה זה הלילנבלום והדיפ וכל מיני כאלה.... היא דורשת שאני אביא חברים אליה לבית.... היא מקציבה לי אפילו חדר.... למזמוזים והכל.... בקיצור... אמא שלי (לא להרבה זמן....) דיברה עם דודה שלי (השטינקרית....) ואמרה לה שהיא חושבת שאני הומו... דודה שלי, שתומכת בי בהכל וגם לא אמרתי לה בבירור אבל היא הבינה לבד, אמרה לה שאני לא יכול לקבבוע עד גיל 18.... ושגם אם אני הומו. מה היא כבר יכולה לעשות נגד זה?!? אמא שלי ידעה שכמו עם הסיגריות, אין לה מילה בדבר. ועכשיו אני שואל.... לספר לה כבר?!? עוד משהו לציין.... היא הומופובית!!! אבל ממש!!! כל מה שניסיתי לא עבר עליה.... ועוד משהו.... היא חולת סרטן ועוד רק גילו את זה (ואני מתמודד בסדר, תודה ששאלתם...) אז אני מפחד שזה ימוטט אותה.... מה דה פאק לעשות?!?!?!?!

קודם כל

אני מצטער לשמוע על המחלה של אמא שלך
דבר שני, אני חושב שכדאי שתחכה עם זה לפחות עוד קצת זמן, בהתחשב במה שדודה שלך אמרה. אמא שלך פשוט עלולה לחשוב שזה יכול לעבור לך ושבעצם אתה אולי לא ממש יודע. תנסה אולי להראות לה שזה לא כל כך נורא בלי לספר לה, אולי להקליט ולראות אחר כך, כשהיא בסביבה, איזה פרק סימפטי של "הכי גאים שיש" או משהו כזה. אולי כדאי גם שתנסה להיות "ילד טוב" לפחות קצת, כדי שהיא תהיה יותר אוהדת או לפחות פחות עוינת. אם וכאשר תחליט לספר לה נראה שכדאי שדודה שלך תדע מזה קודם שתהיה מוכנה לגבות אותך. אז שיהיה בהצלחה, מה שתחליט לעשות ואני מאחל שתהיה לאמא שלך החלמה מהירה וקלה עד כמה שאפשר.

Orion14

New member
תודה... ../images/Emo8.gif אבל היא כבר ממש מחלימה.

היא לא כזאת חולה.... ואני רואה הכי גאים לידה.... פעם היא ראתה לידי וכל שנייה הייתה "איייכס".... בסוף התעצבנתי ואמרתי לה "נו?!? באת להפריע לי לראות?!? תעשי איייכס על האוכל שלך...." -בדיוק באותו זמן אכלתי משהו מוזר שהיא עשתה...

אני שמח לשמוע

שהיא מחלימה, פשוט זה היה נשמע לי אחרת קודם. ניסית אולי לדבר עם מישהו מתהל"ה או איזשהו ארגון שעובד עם הורים להתיעץ איתם, לשאול אולי יש להם איזה רעיון איך לרכך את ההומופוביות הזאת של אמא שלך ?

LeeCooper69

New member
לא ממש......

אני לא סבור שיש להם מן היכולת לעזור לי...... אחרת הייתי מתקשר מזמן....

shirhayam

New member
וואו

עצם העובדה שאמא שלך - מה לעשות זה שהיא נתנה לך את הביצית שלה בהכרך קובעת את הסטטוס שלה לגביך, חולה בסרטן - אני חושבת שהיא צריכה עכשיו כמה שפחות דברים להיות מוטרדת מהם - וכן אני מדברת מתוך נסיון - ונסיון כואב. שנית, אני חושבת שאם היא כזו הומופובית, ואתה יודע שהיא תקבל את זה קשה, עליך פשוט לקבוע קודם בעצמך מה אתה חושב שאתה..הרי אמרת שעדיין אין לך קביעה בנוגע לזהות המינית שלך, אם כך למה בכלל לפתוח בזה. קודם תשב עם עצמך, ותפתור את הסוגייה הזו בעצמך. שלישית, ברגע שאתה תהיה החלטי וברור בנוגע למיניות שלך, יהיה לך קל יותר להציג זאת מול אמא שלך, לטוב ולרע. שמע ידידי - אחרי חודשיים שאני מטיילת בקהילה זו (במיוחד לאור העובדה שאני סטרייטית לחלוטין) ראיתי שזה לא כל כך נורא, וברגע שתדע להציב את העובדה בצורה הנכונה לאמא שלך היא תוכל לקבל את זה איך שזה וללמוד לחיות עם זה. במיוחד כשהאדם בנוי כך שיוכל לתפקד בכל שינוי שהוא חווה. ואני אחזור למצבה הבראותי של אמא שלך, בנוסף להיותה הומופובית היא חולה! ועליך להיות רגיש ואכפתי גם לצרכים שלה, ואולי לשקט הנפשי שלה ממני

Orion14

New member
בקשר לשקט הנפשי....

את צודקת.... אבל אףפעם לא אמרתי שאני לא סגור על המיניות שלי..... אני 100 אחוז הומו.... (אם לא מתחשבים ב"בחן את עצמך..." שהקישור אליו למטה יותר...). אמרתי שאני הומו פיזית.... ז"א אני נמשך לבנים.... ההגדרה ההומוסקסואלית.... אמרתי גם שאני יכול להתאהב באישה ובגבר כאחד.... מה שעושה אותי דו-מיני נפשית.... מקווה שהבנת....

shirhayam

New member
האמת

שאני בזה לא מש מבינה, יחסית לאנשים אחרים תשמע - אני סטרייטית 100 אחוז - ונמשכת לגברים בדיוק כמוך, אבל אני לא אוכל להתאהב בבחורה, לכן אין אני כל כך מבינה איך זה אפשרי, אצלי המשיכה האמיתית באה מרגש, לכן סטוצים אצלי לא באים בחשבון - לא מוצאת הנאה בזה. היו לי כאלה בחיים - ואני מבינה היום את הקשר בין מיניות - משיכה - ואהבה אבל לא את מה שעובר עליך. בנוגע לכך שאמרת שאתה 100 אחוז הומו - אחלה - ז רק יוביל אותך לשיחה אמיתי יותר עם אמך, רק יקירי תעשה את זה ברוגע - וכך תשיג אולי את הבנתה אולי את הסכמתה או לחילופון את כניעתה(ובלית ברירה לקבל אותך כפי שאתה) טוב חמודי - מקווה שיהיה לך טוב שלך

למעלה