אמא שלי מתמוטטת

שיוואנה

New member
אמא שלי מתמוטטת

אחרי חודשיים וחצי שהצלחתי לא להיות איתה בקשר, והיה לי טוב כי בניתי את עצמי. זה התאפשר לי כי הייתי רחוקה מהחרדות שלה ומהכאב שהיא גורמת לי. היא דווקא שידרה לי שהיא חזקה ולא שמה עליי. היום בבוקר היא התנפלה עליי. אז קודם כל עצרתי אותה ולא נתתי לה להאשים אותי. ניסיתי להראות לה שאני לא עושה משהו כדי לפגוע בה אני עושה משהו כדי לשמור על עצמי. כשהיא הבינה שהיא לא יכולהלהתקיף אותי היא פשוט התמוטטה והתחילה לבכות ואמרה שנורא קשה לה. אח"כ היא טרקה לי את הטלפון. ואני נשארתי עם כאב מוזר. כואב לי כי היא כזו חלשה. כשהיא חלשה אני חווה גם את עצמי חלשה. ואז אני כועסת עליה שלא נתנה לי עמוד שדרה. ואז שוב אני מרחמת עליה כי לא היו לה כלים לתת. וזה חוזר חלילה. ובתוך כל זה אני משכיחה מעצמי את הכאב הגדול שלי על זה שילדה אותי ולא רצתה אותי. אולי נוח לי להעלים אותו קצת.

הפרוזאק

New member
שיוואנה, את כבר אשה מבוגרת ואם לבת

ולכן נראה לי שכדאי לך לקבל את המציאות כפי שהיא מבלי להאשים אף אחד. כל ההתנגשויות האלו עם אמך ואחותך לא מועילות לך באופן אישי ובנוסף - נותנות דוגמא לא ראוייה לבתך. קבלי את אמך כפי שהיא על כל הטעויות שעשתה בחייה. אומרים "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו". אין טעם לטחון עד דק את הנסיבות שגרמו לאמך לחשוב כפי שחשבה לפני שנים כה רבות. חשבי על ההווה ושימי מבטחך בעתיד, במקום להקדיש זמן כה רב לעבר שממילא את לא יכולה לשנות. נסי לשמור על יחסים הוגנים עם משפחתך ותראי שבשוך הסערה, תצאי נשכרת מכך.

די דנסר

New member
ל- שיוואנה

הייתי חוזרת ואומרת לך את הדברים שכבר כתבתי לך בעבר, אך כנראה שאת החלטת שלא לקבל אותם. בכל זאת אומר לך את דעתי לגבי ההתעלמות שלך מאימך. הייתי רוצה שתעמידי את עצמך כאילו את במקומה, שתהיי שם לכמה רגעים ותנסי לשכנע את ביתך הקטנה לחזור אליך. תנסי להסביר לה מדוע את כל כך חלשה, תנסי להסביר לה מדוע את צריכה שהיא תהיה לידך, תנסי להסביר לה שלא היו לך כלים להתמודדות, תנסי להסביר כמה את אוהבת אותה. זהו. בזה אמרתי הכל. הייתי שמחה לדעת שעשית חושבים והיגעת למסקנות הנבונות. לדעתי שום פסיכולוג לא אמור לתת לך אישור להתנתקות מאימך, כך שאם עברת טיפול וזו המסקנה, אז לדעתי היא מוטעית. את גורמת סבל רב לאימך (וכן, תרחמי עליה) וגם לך. את מנתקת את ביתך מסבתה ומשבשת את סידרי החיים התקינים. התעוררי שיוואנה!!!!! אוהבת די דנסר

fossil1

New member
שיוואנה מתוקה

אומנם אני רק בן 24 אבל גם לי יש את החבילה הלא קלה שלי,אני לא מכיר אותך ואני כבר יכול להגיד שאת אשה חזקה מאוד ושמאחוריך עומד צבא של מלאכים ששומר עליך ועוזר לך להתמודד עם כל המשברים שבחיים, למרות שיש מעידות בדרך. אני רוצה שתמשיכי להאמין במה שאת מאמינה,וזה שזה לא מסתדר לאחרים לא אומר שאת משלה את עצמך. ולא לשכוח שאהבה הכי גדולה בעולם היא בעצם האהבה לעצמנו וכמובן לבת שלך. אני מעדיף שינאו אותי בגלל מי שאני מאשר שיואהבו את מי שלא אני! אני חושב שגם את צריכה לחשוב ככה למרות שזאת המשפחה שלך,אל תשני את עצמך ותמשיכי להיות אותה אמא כמו שאת כי הורות לא לומדים בתאוריות. מי יתן והמשפחה שלך תחכים מוקדם לדעת שהם מפספסים אותך ואת ההויה המשפחתית. אין לי ממש תשובות בישבילך כי אני סבור שהסיפור הזה יותר מורכב ממה שמסופר עד כה. בחרת לעצמך כינוי כל כך טוב "שיוואנה" (שזה מעיין של האהרה) וזה רק יוביל אותך לדברים גדולים טובים ויפים יותר בחיים, רק להמשיך להאמין. נ.ב. למה שזאת לא תהיה המנטרה שלך? בהצלחה אינדיאני

אנושית~

New member
תשמעי

ת,רואה בעצמך שת,מאוד חסרה לה אחרת לא הייתה מתפרקת אל תתעקשי...לכי דברי איתה ולא דרך טלפון תפרקי מעליך ת,כל מה שצברת ותני לה להסביר ת,עצמה יאללה נווווו

למעלה