all you wanted
New member
אמא שלי, לכו תבינו...
אוקיי תראו מה קרה ביומיים האלה לאמא שלי... אתם לא מכירים את אמא שלי אבל מי שמכיר ויש כאלה פה בפורומים יודעים שהיא ממש סתומה
-תראו מה קרה אתמול והיום: אתמול- לפעמים לאמא שלי בא לשחק במחשב והיא משחקת בקלפים סוליטר פריסל וכל השטויות האלה... עכשיו העכבר שלנו בסדר גמור אבל לא יודעת למה היא פשוט כאילו החליטה שהיא רוצה לנקות אותו
.. אוקיי, טוב תהני... היא פשוט לקחה פינצטה פי-נ-צ-ט-ה ופתחה את העכבר וניקתה אותו... (אמא שלי השתגעה?)
היום- אמא שלי בדרך כלל ביום שבת קמה ככה ב-12, 1
ואנחנו קמים יותר מוקדם ופלעמים מרעישים ואז היא צועקת עלינו שנשתוק- אבל צעקות...
היום היא קמה ב-9, 10 ככה וצעקה למה כולם ישנים ולא קמנו ויאללה שנקום וזה... (אמא, בוקר עכשיו תני לישון
) זה לא הכל, עכשיו אכלנו כל המשפוחה והיא הכינה כזה לא יודעת איך קוראים לזה אבל זה שכבות של פסטה וגבינות שכבה ככה שכבה ככה.... ואני אוהבת את זה!!!! והיא יודעת את זה!!! אז כזה אני נותנת ביס ואומרת לה שזה טעים אז היא עושה לי פרצוף ואומרת "אהה תודה" כאילו במבטא כזה שכאילו "אהה לפני זה אמרת שאת לא אוהבת את זה ופתאום את אוהבת..." אוי זה כל כך עצבן אותי... בכל מקרה לא יודעת מה קרה לה ביומיים האלה אבלך היא ממש מפחידה עכשיו
כאילו אם אתם לא מכירים את אמא שלי אז שתדעו שלפעמים אני ואמא שלי כשאנחנו רבות ולפעמים זה קורה כשהיא נוהגת
אנחנו הולכות מכות- ככה באמצע הנסיעה.... חחח....
טוב אני לא יזבל לכם את השכל וגם כזה רציתי לעורר פה אז ביי
אוקיי תראו מה קרה ביומיים האלה לאמא שלי... אתם לא מכירים את אמא שלי אבל מי שמכיר ויש כאלה פה בפורומים יודעים שהיא ממש סתומה