אמא שלהם!

ilovem

New member
אמא שלהם!

בעיתון "המחנה", של צה"ל, ישנה כתבונת קטנה על אתר שנותן למפלצות כבוד...האתר הזה מרכז את מאה המפלצות המוצלחות של כל הזמנים....אני מצטטת: "כל המי והמי של עולם הזוועת נוכחים במקום, והשמחה רבה. סלבריטאי-פלצות כמו פרנקנשטיין, הגיבן מנוטרדאם, המחבל מ´שליחות קטנית´ וצ´אקי הבובה הרצחנית מתחככים בעוד עשרות דמויות........ .....ולשאלתכם: כן, מייקל ג´קסון זכה להיכלל ברשימה" אמא שלהם! הכתובת: www.retrocrush.com/monsters/default.htm ואני אחזור על עצמי- אמא שלהם! אבל שניה, עדיין לא בדקתי אם מייקל באמת שם, ובאיזה מקום הוא..אני אבדוק.....

ilovem

New member
אני אחזור על עצמי בשלישית:

אמא שלהם! הוא דווקא נראה לא רע בכלל שתמונה הזאת, בלשון המעטה....קראת מה שהם כתבו עליו? צריך להרוג אותם...

shourka

New member
תרגום מה שהם כתבו עליו

מקום 11 מייקל ג´קסון נולד לתוך שוווביז# ממשפחה בגיל מוקדם, מייקל ג´קסון היה דינמו של ילד {כ} {בזמן} {בגלל} שבחור {ילד} צעיר. עם חמשית הגקסונס ולשירים כמו, " אני אהיה שם ", " רוקד מכונה ", ו" אי.בי.סי. ", זאת היתה ברורה שהיכולת שלו לרקוד, לשיר, ולרוץ כמו אף אחד לא אחר. וכאשר הוא שבר מהלהקה והלך סולו עם האלבום שלו " מהקיר ", זה היה אפילו יותר ברור. " אני רוצה לנדנד עמך " ו" לא נעצר ´ ט.י.ל.# אתה נעשה מספיק " היית יצירות מעולה של פופ. וזה נראה לא היה עוצר אותו פעם שהוא שחרר את מותחן, עם מכות {להיטים} אוהבות " קצב זה ", " בילי ז´אן ", וה" אתה רוצה להיות סטארטין# משהו ", היכולת שלו לרקוד, לשיר, ולרוץ היפנט את העולם. עד ליום הזה, מותחן עדיין הכי מוכר וגדול תקליט {רשומה} {שיא} של כל הזמנים. תן הצלחה אלוהית כמעט, ג´קסון התחיל הירידה האיטית שלו לתוך טרוף ופראיקישנאס# זה הראה לא יאומן אפילו על ידי תקנים בדיוניים. אולי הוא לא רע בחוש {טעם} ענקי, אבל מיכאל ג´קסון הוא הדבר הכי קרוב למפלצת של חיים אמיתיות שהולכת הפנים של כדור הארץ היום. לראשונה, הגדות של עיתון העממי שלו ו בחדר של חמצן מיוחד, ורוצות לקנות את השלד של האיש של הפיל נראה כמו התקפות לא הוגנות על האיש, אבל הסיפורים הלא רגילים התחילו ללגוז {למעלה} בנפח האלה שזה מסויים שמייקל ג´קסון הוא גנדרן מפחיד אחד. הרבה בדיחות נעשו על מייקל ג´קסון של בלאקינג#, אחרי להעשות נוסאג´ובס#, ועור בלאיצ´ינגס# זה עשה לו על שחור כמו גארי באסאי#. {כ} {בזמן} {בגלל} שהוא לבש מסכה של פנים כירורגיות בציבורי, רוב המחשבה של ההורים היא שהוא פשוט אגוז של בריאות, חולה פאראנויה על אוויר רע, אבל כאשר ופראה# ווינפראי# ריאיינה אותו בתור מקרה מיוחד מראה, אתה יכולת לראות את זה {אותו} יכסה {למעלה} שלו פנים שיקולקלו באופן איום. השיר שלו " שחור או לבן " משלו " מסוכן " אלבום נראה להיות לפנות לעניין, אבל בנקודה הזאת שזה באמת לא ענין אם מחשבה של אנשים שהוא היה שחור או לבן. האם הוא אפילו אנושי עוד? הבית שלו, נקרא נאוארלאנד# חווה כמעט נראית כמו איזה מין מפחידה סאפארוילאין# חביון שהליצן יהיה נוח ב. עם תענוג תפקודי לגמרי חונה, הלביש מנקינים זרעו על, והצדקות מוטלות בספק לילדים צעירים נשארים מעל {דרך} באופן קבוע בלי לווי של ההורים, זה נראה כמו בית של אימות שאתה לא יכול בלי לפחד ממנו. ג´קסון נעשה כל כך מפחיד מאוחר שהבני זמן שלו אפילו לא מחבקים אותו {כ} {בזמן} {בגלל} שהם היו. מאז ועד היום מותחן, שלו באופן מגוחך טיטלאד# כ.ד.ס.# " רע ", " מסוכן ", והחדש " שאין להכניע " באופן חסר תקוה מטיל את הניגוד ומדויק של מה שהוא מתפתח לתוך. זה כמו הוא גירסה חיה של התמונה של דוריאן# אפור, מתפתח לתוך כמה {קצת} {חלק} לעג זר ומסובב של איש, באופן נואש מנסה להחזיק את הקריירה שלו בחיים. כאשר אני שומע " בילי ז´אן ", זה עדיין קסם. ג´קסון היה מעל העולם. אבל שלו התמכרות עצובה באופן מבחיל להפוך את עצמו, שניהם באורח פיסי, ואיך התקשורת מביטה בו, עשתה לו אחת היותר פאסכינאטינגלי# יצורים מפחידים לאי פעם שהולכים על כדור הארץ. אולי הוא יכל לשכפל את עצמו וללכת מההתחלה בכל רחבי שוב. אבל זה לא בטוח.

יעל, למה להתעצבן?

למרות שכן הם....טוב אני אמנע את החשיפה של הפורום עם העצבנות שלי... עזבי אני מתעצבנת לפעמים אם היה לי יום קשה, אני אפילו לא התאמצתי לקרוא את זה....

למעלה