אמא פולניה

shirkoosh1

New member
אמא פולניה

אתמול, בטקס יום הזכרון (הקנדי) בבית הספר, עינב הופיעה עם בני כיתתה וילדים מכיתה ד'. הם שרו שיר שעינב זייפה לי כל השבוע בבית (ואתמול זכיתי לשמוע איך נשמעת המנגינה המקורית סופסוף :) ). הייתי כל כך גאה בה, גם בעובדה שהצליחה לשבת ולחכות בסבלנות כל הטקס בזמן שילדים אחרים הציגו והקריאו שירים (למרות שדי ברור לי שהיא אפילו לא מבינה את משמעות היום והטקס הנ"ל), וגם בעובדה שהצליחה ללמוד את כל מילות השיר בע"פ ולהופיע בפני כל בית הספר בדיוק כמו כל הילדים ה"רגילים" האחרים. כל כך התרגשתי והייתי גאה בה.

vered73

New member
איזה יופי!

אין כמו הרגעים האלו שאת יודעת כמה הרבה הילדה טרחה למענם, גם אם המשמעות עבור שתיכן היא שונה. מאד משמח! שרק ימשיך כך!

shirkoosh1

New member
תודה לכולכם, על המילים הטובות

רק אתם ועוד קומץ אנשים, יכולים להבין את ההתרגשות והגאווה.

doroniz

New member
איזה אושר 2

אפשר לצרף את ההודעה שלי לגאמי לכאן. אלה מסרים נפלאים שפותחים שבוע בצורה נהדרת. כל הכבוד.......לעינב ולך ולכל צוות ביה"ס שהשכילו ומשכילים לשלב אותה כ"כ יפה. שבוע נהדר לכולם, דורון.

גאמי

New member
שירקוש מתוקה!

יו רק עכשיו קראתי ותראי כמה ששתינו חווינו חוויה כל כך דומה כמעט בו זמנית איזה משמח, מדברת אליך עכשיו בדיוק מאותה התחושה אותה את עדיין חשה. שירקוש הרגת אותי מצחוק על שבוע הזיופים והעובדה שרק בהופעה יצא לך לזהות את מקור השיר. ענקית את, אבל עוד יותר ענקית בתך. כן ירבו רגעים שכאלה. נשיקות

מקסימה עינבי שלך שירקוש../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

איזה יופי לקרוא חדשות טובות כאלו. עשיתם דרך ארוכה וכיף לראות את התוצאות. כל הכבוד לעינבי- על הסבלנות וההשתתפות. אין כמו שילוב

n o g a h

New member
מקסים../images/Emo141.gif

לקרוא על ההשתתפות של עינב בטקס, ועל ההתקדמות שלה. מאחלת לה המשך התקדמות, פריחה ולבלוב

טל 0 0 0

New member
שירקוש, פולניה או לא...

כל אמא היתה גאה בסיטואציה כזו. גם אני גאה בה ומתרגשת איתך.
לעינב ולך.

rutimay

New member
תסלחי לי שירקוש,

אבל פולנייה את לא. פולנייה היתה מקטרת על הזיופים של הפרחחים האחרים - שאפילו לא טרחו להגיע לטקס בחולצות מגוהצות, היא היתה מקטרת על כך ששמו את הבת שלה בשורה האחרונה - מאחורי הילדה השמנה שכל הטקס חיטטה באף, ועל כך שההורים האחרים כל הזמן הפריעו ולא נתנו לה לסנוור את הילדה בשקט עם הפלאשים. את לא פולנייה. את פשוט האמא הכי גאה בעולם. ובצדק.

yonitbrk

New member
וואלה שירקוש

רותי צודקת. פולניה את לא. אלא פשוט אמא גאה. ואל תתבישי, בהחלט יש לך על מה. כל הכבוד. אין מילים.

doroniz

New member
../images/Emo140.gif ע נ ק י ת ../images/Emo6.gif

אן לי מלה (או מילים) אחרת (או אחרות) לתאר את התגובה המקסימה הזו.

shirkoosh1

New member
וואו, תודה לכולכם, ווידוי קטן

לכל המגיבים. ממש ריגשתם אותי בתגובות שלכם. ווידוי קטן לרותי מאי, אל תספרי לאף אחד, אבל אני באמת חצי פולניה.

למעלה