אמא פולניה

עדילוש

New member
אמא פולניה

אמא יש רק אחת.... ‎ *שלום אמא, אני יכולה להשאיר את הילדים אצלך הלילה ? ‎ -את יוצאת ? ‎ *כן ‎ -עם מי ? ‎ *עם ידיד ‎ -אני לא יודעת למה נפרדת מבעלך, הוא כזה אדם טוב. ‎ *אני לא נפרדתי, הוא נפרד. ‎ -את אפשרת לו להפרד ועכשיו את מסתובבת לך עם כל אחד. ‎ *אני לא מסתובבת עם כל אחד, אני יכולה להשאיר לך את הילדים ? ‎ -אני אף פעם לא השארתי אתכם בשביל לצאת עם מישהו מלבד אבא שלך. ‎ *יש הרבה דברים שאת עשית ואני לא עושה. ‎ -מה את רוצה להגיד לי עם זה ? ‎ *שום דבר, רק רוצה לדעת אם אני יכולה להשאיר לך את הילדים. ‎ -את נשארת לישון אצלו ? מה יגיד בעלך אם ידע ? ‎ *בעלי לשעבר !!! אני לא חושבת שזה ידאיג אותו, מהיום שנפרד ממני בטח לא ישן אף לילה לבד. ‎ -אז את נשארת לישון אצל הבטלן הזה ? ‎ *הוא לא בטלן !!!! ‎ -גבר שיוצא עם גרושה אמא לילדים הוא בטלן ופרזיט. ‎ *אני לא רוצה להתווכח, להביא לך את הילדים או לא ? ‎ -מסכנים הילדים, עם אמא כזאת !!!! ‎ *כזאת איך ? ‎ -עם ציפורים בראש, בגלל זה עזב אותך בעלך !!! ‎ *די !!! ‎ -ובנוסף את צועקת עלי, את בודאי גם צועקת על הבטלן הזה שאיתו את יוצאת. ‎ *עכשיו את דואגת לבטלן ?? ‎ -ראית שהוא בטלן ? מייד שמתי לב לזה. ‎ *שלום !!!! ‎ -חכי, אל תנתקי, באיזו שעה את מביאה לי את הילדים ??? ‎ *לא אביא אותם, אני לא יוצאת. ‎ -אם את אף פעם לא יוצאת, איך את חושבת לשקם את חייך ?

רקדן

New member
חחחחחח

עגילוש אני אהיה הביביסיטר שלך ואגב ....מה עם הבטלן חחחחחח ואללה אחלה אמא פולניה <כמו בספר> אהבתי .

למעלה