אמא עובדת הייטק

einavs1

New member
אמא עובדת הייטק

שלום לכולכן. אני אמא לשתי בנות קטנות ועובדת במקום עבודה מסודר כבר למעלה מ-10 שנים כמהנדסת תוכנה / ראש צוות. כל הזמן מתגלגל לי בראש הרצון להתפטר ולהיות בבית עם הבנות אבל אני חסרת בטחון לעשות את הצעד הזה. אני מנסה לברר לגבי האפשרות לעבוד במקום שמאפשר גם עבודה מהבית ופחות שעות אבל האם זה קיים בהייטק, מישהי יכולה לעזור לי בכיוון היכן עלי לחפש ?

tliwil

New member
80% משרה קיים קצת...לעבוד מהבית קיים הרבה

באופן כללי - חפשי חברה גדולה ומבוססת ותהיה להם יותר גמישות. מהכרות אישית שלי - צ'ק פוינט למשל מאפשרים כל מיני חלקי משרות גם לראשי צוותים (אני יכולה להעביר קורות חיים ). ומיקרוסופט מאפשרים לעבוד מהבית חלק מהזמן (אבל ב-100% משרה זה לדעתי קריעת תחת). אצלם פחות מקובל משרה חלקית, אבל אם תוכיחי את עצמך שם - זה לא בלתי אפשרי. ובצורן 80% אפשרי...אבל כרגע לא מגייסים. פשוט תתחילי לחפש ולהתראיין במקומות גדולים. ובשלב בו את עוברת לפחות ראיון ראשון - את יכולה להגיד שאת מעוניינת ב80% ומוכנה בתקופת לחץ גם להשלים מעבר מהבית. לא כתבת איפה את עובדת כרגע, אבל יש גם סיכוי שיסכימו לך ל-80% (גם אם זה עוד לא קיים ) אם יבינו שהאלטרנטיבה היא שאת עוזבת. זה מבחינות מסוימות אפילו יותר קל - כי את כבר ממש מכירה את העבודה והם כבר יודעים שיש על מי לסמוך. להתפטר זה בעייתי בעיניי כי יש תחושה שלחזור יהיה מאד מאד קשה, אלא אם כן יש לך סיפור מקצועי מאחורי זה כגון הקמת סטארט אפ. אגב אם את רוצה סטארט אפ כזה קטנצ'יק שאולי אפילו אין להם כסף לשלם משכורת אבל עם המון גמישות בשעות ... אז גם תשלחי לי קורות חיים ואולי זה יתאים (תלוי במה התמחית).

למעלה