אמא, נאנסתי.

likud1

New member
בבקשה, זה כל כך חשוב שתלך למטפל...

אתה היית קורבן ושום דבר מכל זה לא קרה באשמתך. אתה חייב להתמודד אל מול הקשיים והעבר שלך, אתה חייב ללכת לטיפול, כדי שתוכל להרגיש טוב, אבל באמת טוב עם עצמך. גם לי יש בעיות תדמיתיות, אבל מסיבות אחרות שבעיקרן קשורות לנטייה המינית שלי, אבל כאן מדובר במצב אחר. בבקשה בבקשה תדאג לעצמך, זה הכי חשוב כרגע. שולח עוד חיבוק גדול...

../images/Emo45.gif גם אני מצטרף

לכל המלצות הגולשים כאן. כרגע הייתי נמנע מלתת לך ציון בהגדרה המינית שלך. אם אתה מרגיש משיכה לגברים, יתכן, שזו תוצאה של ההתעללות שעברת, ויש לטפל בזה ללא היסוס. אם אתה מרגיש אי ביטחון כללי ללא העדפה לגברים, אין שום סיבה, שהטיפול הנפשי לא יסייע לך להקים בית עם אשה וילדים ולשכוח מכל הצרות. רק תוציא לך מהראש כל "אשמה" אישית. אתה לא אשם במאומה. על פי כל הפרמטרים הידועים אתה נפלת קרבן לפושע נאלח, שצריך היה לשבת בכלא זמן רב. אין זכות לשום אדם לפתות ילד בכל גיל שהוא כדי לבצע בו את זממו. ילדים הם מחוץ ל"משחק". עליהם לגדול ולהתפתח באופן טבעי, וגם אם מרגישים לפעמים צורך להשתעשע באיבר מינם, אסור לנו לקחת חלק בזה, כי הם לא בשלים עדיין לשום אקט מיני. לגבי העניין הראשון שהזכרת, במקרה אני מכיר גם תופעה זאת, שבה אחד מקרובי המשפחה מתעלל מינית בילד והורי הילד (או הילדה) תמימים לחשוב, שמא הילד בודה את הסיפור מליבו. מקרה זה יכול להעיד על אחד מהשתים: או שההורים נאיביים למדיי, או שיש להם עניין לשתף פעולה עם התוקף. בכל מקרה גם אלה נמנים עם הפשעים החמורים אבל אינם מעידים על הכלל. עובדה היא, שאתה נמצא כאן בחברת הומוסקסואלים וזוכה לתמיכה מקיר לקיר. אסור לך להתייאש אלא לנסות ככל האפשר להתגבר על משקעי העבר ולנסות להקים בית בתיאום ובהדרכת המטפל האישי שלך. יש עוד אדם אחד בפורום, שהוא מומחה לבעיות מסוג זה שלך ומבקר לעיתים כאן, והוא גם מנהל פורום "תמיכה" ב"נענע". שמו זאבי'ק אך אני לא מוסמך לדבר בשמו. אולי תנסה לפנות אליו באמצעות הפורום השני ולראות, מה יש לו להציע לך. אנחנו כאן תמיד מעניקים לך
אדיר בחום רב ומאחלים לך, שתצליח להתגבר על כל העבר, ושבעתיד תחזור אלינו לבשר לנו על כך.

lomozeshem

New member
תודה.. המכתב נכתב בעיקבות הפסיכולוג..

למרות שאני אצלו כבר חודשיים רק לאחרונה התחלתי להרגיש שדברי מתחילים לזוז.. בלעדיו המכתב לא היה נכתב..

סבבב

New member
טוב לשמוע שאתה בטיפול...

נשמח מאוד לשמוע איך אתה מתקדם וללוות אותך וירטואלית ולעזור, לתמוך ולחבק כמה שנידרש... המון בהצלחה...

likud1

New member
אני מאוד שמח לשמוע שאתה בטיפול

ואם אתה מרגיש שהתקדמת, אז ברור שכך הדבר, כיוון שאף אחד לא מכיר אותך טוב יותר מאשר אתה עצמך. מאחל לך דרך צלחה ואנחנו כאן כדי לתמוך, כמה שאפשר ובמה שאפשר.

Harel Israel

New member
משתתף בכאב שלך ../images/Emo201.gif

כואב לראות שיש את הדברים האלה אני מבין את הכאב שלך ומקווה שתהיה חזק אממ שאלה קצת אישית: מה עם הבן אדם העלוב הזה
הגשת תלונה, משהו

כתובת שגויה

אני משער, שתגובתך מיועדת לגולש, המכונה lomozeshem. העברתיה אליו קודם לכן. בהזדמנות זאת: ברוך בואך לפורום! תכתוב רק הודעות טובות.

lomozeshem

New member
לא לא הגשתי תלונה..

למרות שהפסיכו' אמר לי כן לגשת ולהגיש.. אבל אני גם לא זוכר כל כך יותר מדי פרטים.. במיוחד לא את הפרצוף שלו.. וגם עברו יותר מ7 שנים.. וגם.. אני מפחד שזה ייאלץ אותי לפתוח את הסיפור של ההתעללות המנית שהייתה לי במשפחה.. כך.. שאני ממשששש לא רוצה..

למעלה