../images/Emo45.gif גם אני מצטרף
לכל המלצות הגולשים כאן. כרגע הייתי נמנע מלתת לך ציון בהגדרה המינית שלך. אם אתה מרגיש משיכה לגברים, יתכן, שזו תוצאה של ההתעללות שעברת, ויש לטפל בזה ללא היסוס. אם אתה מרגיש אי ביטחון כללי ללא העדפה לגברים, אין שום סיבה, שהטיפול הנפשי לא יסייע לך להקים בית עם אשה וילדים ולשכוח מכל הצרות. רק תוציא לך מהראש כל "אשמה" אישית. אתה לא אשם במאומה. על פי כל הפרמטרים הידועים אתה נפלת קרבן לפושע נאלח, שצריך היה לשבת בכלא זמן רב. אין זכות לשום אדם לפתות ילד בכל גיל שהוא כדי לבצע בו את זממו. ילדים הם מחוץ ל"משחק". עליהם לגדול ולהתפתח באופן טבעי, וגם אם מרגישים לפעמים צורך להשתעשע באיבר מינם, אסור לנו לקחת חלק בזה, כי הם לא בשלים עדיין לשום אקט מיני. לגבי העניין הראשון שהזכרת, במקרה אני מכיר גם תופעה זאת, שבה אחד מקרובי המשפחה מתעלל מינית בילד והורי הילד (או הילדה) תמימים לחשוב, שמא הילד בודה את הסיפור מליבו. מקרה זה יכול להעיד על אחד מהשתים: או שההורים נאיביים למדיי, או שיש להם עניין לשתף פעולה עם התוקף. בכל מקרה גם אלה נמנים עם הפשעים החמורים אבל אינם מעידים על הכלל. עובדה היא, שאתה נמצא כאן בחברת הומוסקסואלים וזוכה לתמיכה מקיר לקיר. אסור לך להתייאש אלא לנסות ככל האפשר להתגבר על משקעי העבר ולנסות להקים בית בתיאום ובהדרכת המטפל האישי שלך. יש עוד אדם אחד בפורום, שהוא מומחה לבעיות מסוג זה שלך ומבקר לעיתים כאן, והוא גם מנהל פורום "תמיכה" ב"נענע". שמו זאבי'ק אך אני לא מוסמך לדבר בשמו. אולי תנסה לפנות אליו באמצעות הפורום השני ולראות, מה יש לו להציע לך. אנחנו כאן תמיד מעניקים לך
אדיר בחום רב ומאחלים לך, שתצליח להתגבר על כל העבר, ושבעתיד תחזור אלינו לבשר לנו על כך.