אמא משפיעה

daoli

New member
באמת תמונות יפות

כולם נראים תמיד כל כך יפים בתמונות האלו. כמו שחקני קולנוע. אטי, אמא יפה היתה לך.

אטי,התמונות מהממות

הורי תמיד התלבשו יפה, היתה לנו תופרת אישית וחייט שתפרו לנו את רוב הבגדים. אמי היתה מתלבשת יפה וצנוע,לא צעקני. גם אני כזו. תמיד התופרת היתה תופרת לשתינו בגדים מדהימים. איפור,מייק אפ זה לא כל כך הצד שלנו. יש לנו עור יפה אז לא הזדקקנו למייק אפ וגם לא היום. קרם לחות וקצת פודריה.

תודה על צירוף התמונות

ממש יפות ומעניינות, וההסברים שלך על הבגדים וחיבור לאופנה היום - מוסיף המון.

שמחה שנהנתם מ ../images/Emo244.gifהאופנה והשפעתה עלי

נכון שהצלמים היו מקצועיים אך הלבוש היה עדכני גם ביום יום ברור שלאחר שעות העבודה .

../images/Emo68.gif

אני מתלבשת שונה לגמרי מאמא שלי. היא לא יוצאת מפתח הבית בלי אודם. היא תמיד טיפ טופ. אני לפעמים ככה ולפעמים ככה. תמיד תפרה לעצמה בגדים מבורדה. לא יכלה לסבול להראות כמו אחרות. בזה אני דוקא דומה לה. גם הבנות שלי שונות ממני. הן מגונדרות.

smo

New member
אכן כן למדתי מאמא על סגנון לבוש

קלאסי אלגנטי כשצריך, או נח יותר, לפי המקום היום והשעה...
התאמה של צעיף יפה לבגד..או שרשרת ארוכה אם מתאים. אקסוסוריז, חשובים בלשוב קשרוצים קצת להוסיף שיק. איפור למדתי לבד, ומהסתכלות על אמא מתאפרת. לא מוקפד מידי ולא מוגזם מידי.

נומלה

New member
לא

כל מה שהיה נכון בעיניה אני לא אהבתי. היתה לה הגדרה ברורה של "בגדים טובים" ואיזה סוגי בדים הם טובים וגם המון ידע בנושא ואני תיאבתי את ה"בגדים הטובים" ועד היום לא אוהבת אותם.

שיר הים

New member
לא "השאלתי" שום סיגנון מאימי, גם כשהתחלתי

להתאפר בגיל 17 - זה היה על דעתי בלבד ..... למדתי ממגזינים ומדיילות המכירה במשביר לצרכן .... חחחחחח הסיגנון שלנו שונה בביגוד , באורח חיים ובכלל בהכל ....

למעלה