אמא מרעילה

Sonho Meu

New member
אמא מרעילה../images/Emo46.gif

אני זקוקה לעצה כל חיי ספגתי מאמא שלי עלבנות על כך שאני לא ילדה מספיק טובה,עושה בושות לסובבים שאני לא מספיק טובה אליהם וכמובן שיום אחד אני אהרוג אותה עם ההתנהגות שלי התבגרתי,גדלתי בעיית המצפון על כמה אני טובה אליהם עודנה קיימת-היא מעולם לא קיבלה את מי שאני אבל דרשה את שלה בשנים האחרונות היא מתקשרת כל יום בשעה נוחה לה מהעבודה שלה לשאול מה שלומי-השיחות קצרות בנות דקה שהיא שואלת אותי לשלומי ואני לשלומה אם אני לא עונה לה שעה אחרי זה היא מתקשרת שוב ואם אני לא עונה שוב היא כבר נכנסת למצוקה שקרה לי משהו -כל זה קורה לעיתים רחוקות בדרך כלל אני עונה לה ישר כי אני כבר יודעת איך היא מגיבה אם אני לא עונה לה ,כמובן שהמצפון שלי לא נותן לי להתעכב בטלפון חזרה במידה ולא הספקתי לענות וככה אני מרגישה כבולה לטלפונים שלה החלטתי לעצור את זה ,שבוע שעבר ואמרתי לה שמעכשיו אני אתקשר כל יום עד הערב כדי שלא יהיה מצב שאם אני לא עונה היא ישר תחשוב שקרה משהו מאז היא נעשתה 'קרה' יותר ואפילו לא נעים לי להתקשר האם טעיתי?האם עשיתי משהו לא בסדר?האם הבעייה היא שלי? אשמח לעצות פה,גם אם יש מישהו שמכיר את המצב הזה ועבר או עובר את זה תודה

nutmeg

New member
שום כלום

עשית בסדר גמור. כשאת תפסיקי להיות מופעלת על ידי הסחטנות הרגשית שלה, היא תפסיק לסחוט. עכשיו היא מנסה להיות קרירה אליך כטקטיקת סחטנות נוספת. לא להיכנע. להמשיך להתקשר כל יום בערב כשנוח לך. אם היא קרירה ומקצרת - אז היא קרירה ומקצרת. מה רע? שתהיה קרירה ומקצרת. יותר זמן יתפנה לך לעניינים שלך. כשהיא תראה שאת לא נרגשת ולא מופעלת על ידי טקטיקת ה"קרירה ומקצרת" קרוב לודאי שהיא תנסה משהו אחר. אם היא קרה והשיחות קצרות, מי מפסיד מהן? את?? הכי חשוב שאת תהיי עקבית ושהדפוס ש"לא נעים לך ממנה" ילך ויתפוגג. זה הכל. את לא אמורה להיות אחראית למצב הרוח שלה. כשהיא תראה שבסופו של דבר מי שמפסיד זה היא, משהו יזוז וישתנה.

למעלה