אמא....מי זוכר את השיר?....

אמא....מי זוכר את השיר?....

אמא אמא / שולה חן אמא מדוע הקיץ חלף למה נושרים העלים אמא כיצד זה סובב העולם איך נולדים ילדים אמא מדוע זה יש מלחמות למה רבים בני אדם אמא מדוע שותק אלוהים ולא עוצר בעדם אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד אמא הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד אמא אותך הן אהבתי מכל גם אם גרמתי צרות על כן פה בשיר קבלי ברכותיי ואלף אלפי תודות אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא, אותך הן אהבתי מכל אמא שיר לך הוא עד

ד ו ר י ן

New member
ואני דווקא מעדיפה ... ../images/Emo8.gif

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא וכו´ ...

טאKילה

New member
חן חן...../images/Emo24.gif

איך אפשר לשכוח? אמא או אמא חבקיני חזק ולעולם לא ניפרד.

קרן אור לי......התכוונת לשיר הזה?..

דרך המלך קדם אורוויזיון ישראל 1989 גילי וגלית שייקה פייקוב - שייקה פייקוב בוקר טללים הירווני ולפניי דרך מלך נבל וכתר חיברוני לשיר מעלות עוד הגיגיי הומים בי ולטיפת קרן שמש חוט סרפיי גדע באחת אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה נבל המלך הוא שירתי דרך המלך היא לי חלום, היא לי חידה נבל המלך, אהבתי היחידה יום שנולד עם שחר, כמו מחזור שבטבע בא וצומח ולפתע גווע בלאט ובתוכי נוצרת שירת זהב נהדרת אל היקום אשא אז תפילה אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה נבל המלך הוא שירתי דרך המלך היא לי חלום, היא לי חידה נבל המלך, אהבתי היחידה אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה נבל המלך הוא שירתי דרך המלך היא לי חלום, היא לי חידה נבל המלך, אהבתי היחידה

למעלה