אמא מיואשת

אמא מיואשת

היי
האם אוטיזים יכול להגרם מויכוחים של בני הזוג ?
בעלי מאשים אותי בכך שאני חרדית ושאני אשמה בזה שיש לנו ילד חריג
מה לעשות שאני מודאגת מאוד ואני לבד ואף אחד לא עוזר לנו וההורים של בעלי לא סובלים אותי
ואת הבן שלנו ומראים את זה בכל הזדמנות כל הזן מעדפים את הנכד השני הבסדר
ואני לבד

Ziggy Stardust7

New member
אני לא חושב שזה אחד הגורמים לאוטיזם

וכדאי מאוד שבמוקדם או במאוחר תסבירי את זה לבעלך.
בכל מקרה, אם אתם לא מקבלים עזרה מהמשפחה שלך או של בעלך,
תמיד אפשר לפנות למשרד הרווחה או לאנשי מקצוע שמבינים בתחום האוטיזם
וישמחו לעזור לכם.
&nbsp
בהצלחה :)

dina199

New member
לא

את לא אשמה בשום דבר. אמהות לא גורמות לילדים שלהם להיות אוטיסטים.
ההתנהגות שלהם כלפייך מאוד מגעילה.

arana1

New member
לא, אבל אוטיסט,כמו כל ילד אחר, יסבול מאוד ממצב כזה

אולי אפילו יותר

ברור שאת לא אשמה בכך שיש לך ילד חריג
והחרדה שלך וזה שאת לבד וזה שבעלך מאשים אותך בזה וזה שאת לבד זה ממש ממש הדבר האחרון שילד חריג צריך

אולי מישהו כאן בפורום יוכל להציע או להצביע לך על אפשרות של מסגרת תומכת יותר

arana1

New member
טיפול אינו פתרון, טיפול הוא המחלה

ובוודאי שטיפול המבוסס על ההנחה שחריגות היא מחלה או לקות אינו פתרון כי טיפול כזה מנציח את הבעייה ומעמיק את העיוות שבטפילת האשמה בדיוק על האנשים הלא נכונים

הפתרון הוא להיחלץ ולחלוץ את עצמך מסביבה שלא רק שאינה תומכת בך אלא שהיא מעמיקה ומקשה ומוסיפה לחרדות ולמצוקה שלך
הפתרון הוא לראות את הילד כמהותו,כיופיו, לא דרך מבט שנותן את רוב המשקל לחריגותו ושונותו
משער שלאנשים שחיים בסביבה דתית או חרדית הפתרון הזה קשה יותר
אבל זה מה שאני יודע להציע וזה לדעתי הפתרון היחידי שבאמת מתמודד עם הבעייה ולא מבוסס על טריקים זולים

רואה 6 6

New member
אוטיזם לא נגרם מחרדיות או ויכוחים.

אם את רוצה,כתבי לי למסרים ואתן לך טלפון של מישהי,חרדית (או כמעט?) ומכירה ילדים אוטיסטים מל הצדדים,אולי היא תעודד אותך.

schlomitsmile

Member
מנהל
אל יאוש

אוטיזם לא נגרם מויכוחים וגם לא כי האם חרדתית.
אין כיום ממש תשובה ממה הוא נגרם,
ידוע שלפעמים יש לעניין הגנטי חלק-
בהרבה משפחות יש יותר מאדם אחד על הספקטרום.
אבל זה לא תמיד כך.
&nbsp
בן כמה בנכם?
מתי אובחן?
&nbsp
לגבי ההורים של בעלך- אם הם לא מסוגלים לראות את היופי בנכדם זה
ולשמוח בו, זה עצוב בשבילו ובשבילם.
אני במקומך הייתי משתדלת בינתיים פשוט להתרחק מהם בעדינות.
בלי הכרזות דרמטיות, בלי פיצוצים, פשוט לא להיות בסביבתם.
&nbsp

dina199

New member
ברשותך אשאל כמה שאלות:

בן כמה הילד ומתי הוא אובחן ? כי ייתכן שבעלך עוד לא עיכל את העובדה הזאת. בדרך כלל לאבות לוקח יותר זמן מאשר לאמהות. ואז כדי להכחיש יותר קל לו להאשים אותך.
האם הנכד השני הוא ילד שלכם או אחיין ? בכל מקרה אין דבר כזה 'לא בסדר'. כל הילדים הם בסדר
. אם סבים עושים הפרדה בין נכדים בטענה ש'לא סיפקו להם סחורה טובה' הבעיה היא אצלם.
כדאי לבדוק במשפחה המורחבת (של שניכם אבל בעיקר אצל בעלך) האם יש מקרים של קרובי משפחה 'מוזרים' . אם יש משהו בצד שלהם זו יכולה להיות עוד סיבה שהם מנסים להתנער ולהאשים מישהו אחר (ולהאשים אותך זה הכי קל ונוח)

וזו בדיוק הסיבה שחשוב לי

המודעות שלא יאשמו את האמהות ולכן הבאתי את זה בן שאר הסיבות וזה חשוב!!
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=612&MessageId=176433650[/URL] וזה לא ממש זכה לתגובות וחבל
אמא לא אשמה אף פעם באוטיזם של הילד שלה, אמא גם אף פעם לא הסטרית בנוגע לילד שלה, החושים של האם נכונים.
כל האשמה היא בגדר התעללות בך!!

את לא חרדית, את חרדתית

ואוטיזם לא נגרם מוויכוח של הורים
אוטיזם זו בעיה שנולדים איתה זו בעיה נוירולוגית מה הסיבה לה? לא ידוע יש מלא סברות למה נפגעים בני אדם באוטיזם. יש סברה חזקה שזה גנטי שעובר בתורשה יש סברה שזה כימיקלי זיהום כל שהוא יש סברה חארת שזה טראומה של האם או של העובר אוקצור אף אחד אין לו תשובה ברת קיימא למה זה קורה.אבל זה קורה ולא בגלל וויכוחים בין בני זוג. וויכוחים בין בני זוג לא תורמים HOW EVER לאווירה של ילד אוטיסט.
ובקשר להורים של בעלך - אין לי שום עצה לתת לך לגביהם. אולי הדרך היחידה היא להכיר להם אוטיסטים שלא רואים עליהם שהם אוטיסטים ללמד אותם על אוטיזם דרך הילד שלך לנסות לגלות למה הם לא סובלים אותך ולהפוך את הקערה על פיה?
חיזקי ואימצי.

למעלה