אמא מחליפה

A GIFT OF LOVE

New member
אמא מחליפה

אמא מחליפה... זאת לא רק סידרת טלויזיה.. כרגע,זאת סידרת חיי, סדר החיים שלי. כן, אני אמא מחליפה... אוה אלי.. עד מתי אחזיק מעמד
מתי יגיע הקש שישבור את גב הגמל
זה כבר שבוע וחצי אני משתדלת למלא את מקומה החסר, אולי אף ביותר יעילות.. אך אצל ילדיה אין כמו אמא... משפט כל כך מוכר, מוכר עד כדי כאב... והיא עזבה אותם, נטשה, החליטה על חופשה "קצרה" בלי הודעה מוקדמת. מתוך בליל הצעקות התאפרה ויצאה את הבית.. וילדה קטנה ישבה וכתבה מכתב לאמא, אבל היא לא הבינה שאין לאן לשלוח אותו ואותן עיניים רכות של ילדה בת חמש הוארו באלפי סימני שאלה ומבטה נשלח אלי ארוכות. הבטתי באלפי סימני השאלה, בחוסר ההבנה,במצח שנחרש קמטים קטנטנים של מחשבה, הכל התערבל בתמימות המתוקה ואני נשארתי מולה-דוממת... אח"כ נשלחו אלי עיניים שואלות של ילדונת בוגרת בשנתיים, הן שלחו בי מבט עמוק ואז היא שאלה:"למה אנחנו צריכים להעזב בגלל שאמא יצאה לחופש?"להעזב... רציתי לבכות, להסביר שאם אמא יוצאת לחופש היא לא אמורה "להעזב", אמא עוד מעט קט תחזור לתמיד, לא רק לפעמיים בשבוע של ביקור חטוף... אבל ידעתי שהעיניים בעלות המבט העמוק לא סתם הביעו את השאלה במילים אלו.. הן קלעו היטב למצב, אמא לא תחזור מחר... ואני נשארת בצד, מנסה להבין את המאורעות ו.. דוממת... הלואי ואותה דממה היתה סוררת גם באותו יום שישי מכריע... אז סרר בבית-ג'ונגל. לא צעקו בו בני אדם אלא נבחו בו חיות, נביחות רמות שהרעידו את כתלי הבית הקטן והמוגן[?]. רק הקיר הפריד ביני לבין הג'ונגל, הכל התערבל במוחי:הצעקות, הפגיעות, הכאב, ראשי הסתחרר ואז צעקתי יותר נכון צרחתי:"דיייייי"... זה לא עז

A GIFT OF LOVE

New member
המשך....

זה לא עזר, שתי חיות הטרף המשיכו להתגושש, להתעמת ולנבוח בקרב.. רק שהן היו חיות בצורת בני אדם- אבי ואישתו... ואז הגיע השקט שלאחר הסערה-מספר דקות גורליות ודוממות, היא הספיקה לארוז חפצים ולעזוב את הבית בנחמדות... זהו... אין לי מה להוסיף, רק הרגשות נשארו וחמש זוגות עיניים שמביטות בי כל יום מחדש ושואלות:"מתי אמא תחזור?"אך אין לי תשובה........... אני יכולה רק לאחל בכאב:"ברוכות הבאות אורחות זמניות לעולמן של בנות ללא אם" גיפטוש,

אשבל1

New member
היי גיפטוש

לקחת על עצמך תפקיד לא קל, מקווה שהדברים יסתדרו בהקדם

A GIFT OF LOVE

New member
ואוו עולם קטן../images/Emo222.gif

את הקטע "אמא מחליפה" כתבתי כמה ימים לפני שכתבתי אותו כאן, בפורום. הקטע הוא שבאותו יום שכתבתי אותו כאן הייתי בבית, ישבתי והקלדתי מהמחשב בבית, לאחר שסיימתי יצאתי את הבית. כעבור שעה חזרתי ואת מי רואות עיניי? מי אם לא הפרינססה.. עמוסה באריזות של מתנות וילדיה מכרכרים סביבה באושר... חשבתי שעיניי מטעות אותי, שאני לא רואה נכון, אבל המציואת טפחה על פני.. ראיתי נכון. החצופה עוד העזה לקנות לי מתנה ואני בטוחה שלולא היה לי מעט תאקט הייתי זורקת לה אותה הישר לפנים... זהו.. הרבה עול ירד ממני אוני מאשרת שאחיי מאושרים שאמא חזרה אבל אני לא חושבת שאישה כזאת ראויה להקרא אמא... מה אתן אומרות? אני צודקת??

אשבל1

New member
אין מילים, את מאוד צודקת

העיקר תדאגי לעצמך, אי אפשר לשנות אנשים.

וואוו, גיפטוש.

מה נפל עליך ... אני עוד מעכלת. לא קל ... טוב שבאת לכאן. מצטערת שבנסיבות כאלה, אבל לפחות כאן אפשר לחבק אותך קצת. תמשיכי לעדכן בקורה?

גיפטוש...

מאוד מצטערת לקרוא על מה שעברת.. מתארת שהרגשת הבילבול שעלתה בי היא קמצוץ לעומת תחושת הבילבול שלך ושל הילדים... מה שלומך היום? שולחת לך חיבוק גדול...

למעלה