אמא מודאגת

איך מתמודדים?

ומנין שואבים את הכוחות? זה באמת מעודד שיש סיכוי שבבגרותו בני היקר יחיה חיים מלאים ויפים ושיש סכוי רב שהטיקים ילכו ויתמעטו. אבל בינתיים, איך עוברים את היום יום? מה עונים לילד שאומר: "אמא, תעזרי לי, קשה לי לדבר והילדים צוחקים עלי" איך אני מחזקת אותו? היום הוא נמצא אצל אביו ועכשיו בדיוק סיימתי לשוחח אתו בטלפון. במהלך השיחה הרגשתי כאילו שמשהו תופש לי את הלב והקרביים וסוחט בכל הכח. הילד המתוק שלי לט מצליח להוציא מפיו מס' מילים ברצף מבלי לכחכח, לצפצף או להשמיע כל מני קולות אחרים. איך לעזאזל מתמודדים?

יפית...את הכוחות תמצאי מהר מכפי

שאת חושבת...אנחנו כאן כדי להקשיב ולעזור בכל דבר אפשרי. לגבי איך לעזור לו , רצוי מאד שתפני לייעוץ מקצועי אצל נוירולוג ילדים שמטפל בילדים עם טוראט. לא כל נויורלוג ילדים מבין בזה
סה"כ גם אנחנו בני אדם וגם לנו קשה להתמודד אבל לאט עם הזמן למדים כיצד להתעלם מה"טיקים" ו\או למתן אותם. יפית, באמת גם אני ממליצה בחום על מפגשי
פתוח שמתקיימים מדי חודש ועל המפגשים תבוא הודעה סמוך למועד. במפגשים אלו תפגשי עוד משפחות וחברים שנמצאים באותה הסירה...ותוכלי להעזר גם בניסיונם האישי. בינתיים שולחת לך
ענק ושוב את לא לבד.

שביק

New member
יפית, תוכלי להתקשר אלי עוד הערב

מחר בבקר אני נוסעת למספר ימים, עד יום חמשי. צרי קשר הערב לטל:09-7408478

שלום לך יפית נוי../images/Emo24.gif

אני אמא של שי בן 14-9 חודשיםהטוראט התגלה לפני שנתיים הוא קיבל ריטלין ואז התחיל אצלו הטיקים שנהיון חזקים מאוד ולנו היה מאוד קשה לא ידענו בכלל מה זה טוראט דרך כתבה בעיתון ידעתי בדיוק מה יש לבן שלי עם זה בקללות או התקפי זעם והשמעת קלות של טיקים מוטוריים ובזכות תיקי הגענו לשערי צדק שם הוא אובחן עם תסמונת טוראט אני יודעת מה את עוברת זה לא קל צריך הרבה סבלנות והרבה אהבה ולדבר איתו הרבה. תחזקי מעמד ושיהיה

הלנה

New member
שלום יפית וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אמא לערן בן 13 עוד מעט... יש לו טוראט קל עם מעט מאד טיקים (כמעט כלום) ומעט OCD. בני אוהבחן לפני שנתיים וגם אנחנו עברנו את מה שאת מתארת ומה שכולם תיארו לפני. אני מאד מזדהה עם מה שכתבו לך ולכן לא אחזור על הדברים... אבל מה שכן חשוב לזכור שלכל ילד יש את הטוראט שלו ואם יצא לך לקרא על קשיים של ילדים פה בפורום זה לא אומר שזה מה שיהיה לילדיך... תזרמי איתו, ותנסי לא לדאוג יותר מדי לעתיד, יהיו בודאי ימים טובים יותר וטובים פחות...אבל בסך הכל בסופו של דבר מתרגלים ולומדים להתמודד. אז שיהיה בהצלחה!

מי מכיר? מי יודע?

דר. גיורא דביר מהרצליה. מרפא בשיטת הקיניסיולוגיה בשילוב תוספי מזון. קיבלתי המלצות חמות. האם משהו התנסה? מכיר? האם למשהו זה עזר?

השגיא

New member
יפית ברוכה הבאה

אני גלית ולבן שלי שי יש טוראט מגיל 8. (הוא היום כמעט בן 11). אצלינו הטוראט התחיל כמעט כרעם ביום בהיר. התחיל בהתנהגות חריגה ולא אופיינית, המשיך למעין "פיזור דעת" והגיע לטיקים נוראיים בפנים, ואז איבחנתי במה מדובר... מצטרפת לכל קודמותיי. הדרך ארוכה היא ורבה, אבל לומדים ללכת בה ולמצוא את הנקודות שמאירות... (אהבתי מאוד את דימוי הצירים..) לגבי קינסולוגיה, אני מכירה די טוב את השיטה אבל לא בטיפול בטוראט, אלא במגוון בעיות אחרות, חלקן קשות מאוד לטיפול. (לדוגמא בעיה בבלוטת התריס), חברותיי שמטופלות אצל קינסולוגית ממליצות מאוד. את דר. דביר אינני מכירה. רציתי עוד לאמר לגבי המקובלות החברתית, הכיתה של הבן שלי יודעת ממה הוא סובל וכולם מקבלים אותו כפי שהוא. כל הזמן יש כאן בבית חברים שלו שאוכלים וישנים כאן והוא אצלם. נשמח אם תישארי איתנו ותשתפי. גלית

תודה מקרב לב!!!!!!!!!!

הייתם ועדיין, פשוט נהדרים אלי. תודה לכל האמהות שטרחו ושתפו, ועודדו, ושלחו מסרים ואפילו דברו איתי בטלפון. לא יודעת איך הייתי עוברת את הימים הקשים האלה בלעדיכם. תודה גם למתן (הפעם לא טעיתי בשם) המקסים. רק בן 17 וכל-כך בוגר. תודה לכם!!!!!!!

Matanhirsch

New member
חחח..אל תדאגי..יהיה בסדר../images/Emo13.gif

גם אני רוצה להודות..לאלי ונופר.. מחר אני מתחיל לעבוד בזה!!!תודה רבה!!:)

מתן ../images/Emo50.gif

כשראיתי את התודה הראשונה שלך לאלי, ניחשתי שמדובר בעזרה בלהתקבל לעבודה... (כי זה היה בסמוך ל"שירשור הסופרלנד"). אבל שתקתי... כי זה היה כתוב בצורה "חשאית"... אז עכשיו כשזה כבר גלוי - המון בהצלחה ! אני בטוחה שאם תהיה חרוץ, ממושמע ונחמד לכולם - אתה תצליח.

למעלה