אמא מודאגת

אמא מודאגת../images/Emo53.gif

בני בן ה-9 אובחן כילד ADHD ומזה 3 שנים הוא נוטל ריטלין לאחרונה הוא מגלה סימני עצבנות יתר הוא מקלל ומשתמש במילים לא יפות , וזה נראה כאילו הוא מנסה להרגיז את האנשים הקרובים לו (בבית הספר לא הובא לידיעתי שהוא מקלל) כמו כן נראה לי שהתופעות הללו מתעצמות לאחרונה עקב אי נטילת הכדור בחופש האים זה אפשרי? אני מרגישה כאילו חסר לו משהו בגוף? כמו כן התחילו אצלו חרדות בלילה הוא מתעורר בפחד ומבקש שאבוא אליו 5 דקות לאחר מכן הוא נרדם העיקר לדעת שאני שם כמו כן הוא מפחד ללכת לחברים שגרים רחוק ממנו ושוב זה לאחרונה (בחודשיים האחרונים) מה עושים???????????

שלום לך../images/Emo70.gif ממליצה לכם לגשת

לרופא המטפל בו, לבקורת. כנראה עקב גדילתו- המינון המתאים לו השתנה ויש להעריך מחדש, לבדוק ולהתאים מינון. כאשר הילד צומח והמינון אינו מספיק עוד, למעשה- חוזרים לפני השטח כל תסמיני הADHD שלו.

מלמלה

New member
הייתי חוקרת אותו

ומנסה לברר האם היה אירוע כל שהוא שאינו קשור ל adha מישהו מתנכל לו, קרה לו משהו ? בנוסף לבקש מהרופא בדיקות מקיפות ולגלות אולי באמת חסר לו משהו בגוף כמו שאת מרגישה

miromiro

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך מאד מלמלה- לפעמים

אנחנו שוכחים לתת את תשומת הלב הראויה לסביבה. ככל שאנו תולים יותר בכדור כך אנו מורידים אחריות מהסביבה. מעקב אצל רופא ואיזון תרופתי בהתאם לגדילה הוא הכרחי. אבל תמיד! (כך אני נוהג) אם יש ירידה בתפקוד, או בעיות שונות קודם כל אני ממליץ ואף עושה בעצמי- לבדוק את הסביבה. מה השתנה?, מה התרופף?, מה קרה? ובמקביל דואג שיבדק גם המינון.

למעלה