אמא מאחרת

אמא מאחרת

מה עושים אם יש אמא בקייטנה שאני מדריכה שמאחרת בלקיחת הילדים? כלומר, יש ילדים שנשארים עד 4 (והם מקבלים ארוחת צהריים) ויש כאלו שעד 1:20 ככה..כי ב1:30 אוכלים צהריים. והיא מאחרת כבר יומיים! (ביומיים שהייתה הקייטנה חח) אני מצד אחד לא יכולה להרעיב את הילדים שנשארים עד 4 ומגיעים רעבים לארוחת צהריים. אבל מצד שני לא יכולה לחלק לכולם אוכל ולחלק לא.(וזה גם משהו שאני אפעם לא אעשה כי אין דבר יותר מגעיל מלתת לחלק אוכל ושהשאר יסתכלו עליהם) מה לעשות? לדבר עם האמא? לדבר עם מנהלת הקייטנה שתדבר איתה? לתת עוד כמה ימים ולראות? כי זה גורם לזה שהילדים שנשארים עד 4 מגיעים ממש מורעבים כי רבע שעה לפה ולשם בילדים קטנים זה משהו משמעותי, במיוחד שהם כל היום רצים ומשתוללים.

pf26

New member
לעשות כמה דברים

לדבר עם האמא ולהגיד לה שהאיחור משבש את סדר היום בקיטנה (את גם יכולה להוסיף ולהגיד שאת רואה שלבת שלה קשה עם זה שלוקחים את הילדים האחרים ורק היא נשארת). אם זה לא יעזור תני למנהלת לדבר איתה. דבר שני - למה כל הילדים צריכים להמתין? תושיבי אותם לאכול ולילדה שלא אמורה לאכול תני פרוסת לחם או מלפפון או משהו שיש בשפע. תזהרי לא להושיב אותה ליד צלחת עם ארוחה ממש, כי אז האמא תאחר באופן קבוע...

אביבקיץ

New member
בטח לתת להם לאכול

ותורידי מהלקסיקון משפטים כמו "אני אפעם לא אתן אוכל לחלק ולחלק לא". הילדים בקייטנה, כנראה, אף אחד מהם לא בתת תזונה, ולאף אחד מהם לא יקרה כלום אם יראה אחרים אוכלים צהריים בעוד הוא מחכה לאמא. זה לא שאת לוקחת ילדה מוכת רעב ומכריחה אותה להסתכל על עדת נהנתנים במסעדה צרפתית... זה ילדה שבטח קיבלה אוכל במהלך הבוקר, אמא בדרך ועוד מעט היא תקבל את האוכל של אמא. אפשר אכן לתת לילדה המחכה איזו פרוסת לחם או כוס שתיה.

טלטוש

New member
דווקא מסכימה עם כל מה שכתבת

גם אני חושבת שאי אפשר לחלק מהילדים לתת אוכל ולחלק לא. הילדים שהאמא שלהם מאחרת, לא מבינים שאמא שלהם שילמה רק עד השעה 1:20 וזה לא כולל אוכל, וכמו שהתכוונת לכתוב זה ממש גם לא עניינם. הם רואים את שאר הילדים אוכלים וגם הם רוצים. טוב את עושה שאת לא עושה איפה ואיפה. תדברי עם מנהלת הקיטנה ותני לה לקבל את ההחלטה ולהיות הרעה אם צריך. חבל שהילדים ישלמו על האחור של אמם.

למעלה