אמא לא רגישה

אמא לא רגישה

אני בת 36, אמא בעצמי, בשנה האחרונה הריתי מס' פעמים והיו לי הפלות טבעיות. אמא שלי כמובן יודעת מזה ואף ליוותה אותי בהפלות. לאחרונה היה גל של הריונות ולידות בקרב בנות הדוד, אמא שלי טרחה לספר לי על על כולן בשמחה רבה ועם תאורים חיים של התינוקות המתוקים שלהן (אני בקשר רחוק עם אותן בנות דוד, סימסתי להן מזל טוב). היום היא המשיכה עם זה ואני התפרצתי עליה, אמרתי לה שהיא לא רגישה כלפי בכלל ואני לא מצפה ממנה להסתיר ממני הריונות של אחרות, אבל בהחלט אין צורך לעשות מזה "מטעמים". אפילו חברות בעבודה ניגשו ברגישות לספר לי שהן בהריון (חלק אפילו בכו כשסיפרו לי). אני חושבת שהיא נעלבה אבל לא בא לי לפייס אותה.

לנושנוש

New member
זה יעבור...........

נישמע קצת כמו ויכוח אמא-בת סטנדרתי. מאחלת לך בהצלחה בהמשך נסיונותיך!

גם את מגלה רגישות של פיל בחנות חרסינה

לא מאחלת לך לחוות 3 הפלות, אבל אם כן, אז אולי תביני שזה ממש לא עובר, שזה לא בדיוק ויכוח סטנדרטי ושלהרות שוב זה לא "סתם ניסיון". אם אין לך מה להגיד ואת מגיבה כדי להראות נוכחות, אל תעשי את זה. ככה לא תשיגי לקוחות.

בורדו7

New member
מיציפיצי מבינה אותך, שאת בסערת רגשות

אבל חבל סתם לתקוף. לדעתי הוצאת קצת דברים מפרופרציות וחבל... ותאמיני לי שישנם צרות שאלוהים ישמור בהרבה יותר גדולות... לא רוצה להלאות אותך... ההריון יגיע כשתהיי מספיק מוכנה ובשלה לתהליך. אולי זו בעצם הדרך של אמא שלך לברר כביכול אם הכל אצלכם בסדר. אני בטוחה שהיא לא אמרה את זה מתוך רוע. מאחלת לך כל טוב ובהצלחה.

איך אני שונאת שאומרים "ישנם צרות יותר גדולות"

זה אמור לנחם את השואלת? ההריון יגיע שתהיי מספיק מוכנה ובשלה = נו באמת...

בורדו7

New member
גמבה זו הבעיה של רוב האנשים, שלא יודעים

להיות שמחים בחלקם ולהסתכל על הדברים הטובים שנקרים בדרכם. באים בטענות לאחרים - כמה הם מסכנים, כמה הגורל/אלוהים התאכזר אליהם... המסכנות והרחמים לא יובילו לשום מקום... גם אם ישנם כל מיני עיכובים למינהם בדרך הם לא קורים סתם ויש להם מטרה. כל ירידה היא לצורך עלייה. ברגע שמפסיקים להתעסק רק בשליליות ומפנים מקום גם לחיובי אז הכל מסתדר.

אני לא מאמינה ב"כל עכבה לטובה" בכל מצב

כשרע לי אני חושבת על עצמי ולא על שיש אנשים שגרוע להם יותר או שיש להם צרות יותר גדולות. אולי זה אגואיסטי וילדותי אבל ככה אני. קשה לי להתרגז בצד החיובי שאני בבעיה גדולה (לא מדברת על בעיות קטנות ולא עקרוניות).

בורדו7

New member
גמבה ועם תגובה כמו שלך זה כן יעזור

זה יעזור לשתול עוד ועוד שינאה וטינה. השגת בזה משהו עם החוסר כבוד שלך? הבעיה העיקרית היא בעיית אגו כמו כולם...

מתי בפעם האחרונה הגעת לרופא נשים

לראות מה שלום העוברון שלך ורופא הנשים הפתיע אותך ב... "כבר אין לו דופק... נראה שהפסיק להתפתח לפני שבועיים שלושה... אני מצטער, תצטרכי לעבור גרידה..." כי לי זה קרה 4 פעמים וזה כן מרגיש כמו סוף העולם, או לפחות כמו סוף העולם שלי. ולידיעתך, אין אמירה מתנשאת יותר מאשר "כשתהיי מוכנה זה יגיע" כי העובדה שיש לי קצת פחות מזל עם הרחם לא הופך אותי לפחות כשירה ומוכנה לאימהות ממך (או מהבת התיכוניסטית של השכנה או מהחתולות ברחוב שלי).

ותודה לדר' בורדו7, מומחית לפריון וילודה

אם תסבירי לי איך בדיוק את יודעת ש"ההריון יגיע כשתהיי מספיק מוכנה ובשלה לתהליך" אני אודה לך מאוד, כי סוללה של מומחים שפניתי אליהם טענה שאני סופר בשלה ומוכנה לזה ועדיין אין להם הסבר להפלות החוזרות... אז להבא, קצת צניעות...

לנושנוש

New member
פשוט היה ניראה שאת מחפשת ...

למי להחטיף........ומצאת. בתכל'ס אני מניחה שאימך "מתה" לנכד משלה, אז היא מפצה את עצמה בהתלהבות מילדים של אחרים. אולי, בדגש על אולי איפו שהוא בתת מודע היא רוצה לדרבן אותך כבר להרות בסיפורים האלה... וזה באמת משהו שהיא לא אמוה להיות מודעת אליו. פשוט בקשי ממנה לא לעשות מהדברים האלה מטעמים והסבירי לה איך ומה מרגיש לך. אם אחרי זה המצב יחזור על עצמו היא עלולה באמת לחטוף את התואר המפוקפק "אמא לא רגישה". אני מאוד בספק אם היא תרצה להכאיב לך שוב אחרי שהסברת בדיוק עד כמה זה כואב לך.

תשמעי

באה לכאן אשה (זאת אני), כואבת, עצובה, נסערת, מרוגזת... ומה שיש לך להגיד זה שמה שאני עוברת זה בעצם לא נורא ושום דבר ויעבור? ברור שאני יודעת שיש בעולם אסונות גדולים מזה! אבל, תקחי בחשבון, שאם את רוצה להיות מטפלת מכל סוג שהוא - ביטול רגשות הזולת והמעטה בערכם לא ממש תשרת את הטיפול. יש לך עוד הרבה הרבה עבודה לעשות עם עצמך לפני שתהיי בשלה לזה.

ואיך להגיד לה מי ילדה ומה יעזור לה להיקלט???

זה לא. זה עושה את הפעולה ההפוכה, רק מכניס את הילדה ליותר לחץ, מתח ועצבים, וזה כידוע, מקשה על כניסה להריון. אני מכירה את זה. לא מהוריי או ממשפחתי, אלא יותר מהמשפחה של בעלי (בקטנה) ומהערות של חברים מטומטמים שלו. בעיני זה כן נושא מאד רציני ולא סתם עיניין של מה בכך.

למעלה