אמא לא רגישה

לא נראה לי שלנושנוש ניסתה לפגוע בך

אני מבינה שאת מאוד רגישה ומאוד מבינה אותך, מה שאת עוברת לא הייתי מאחלת לאף אחד. אני לא יודעת אם אמך מנסה לפגוע בך,רק את מכירה אותה ויכולה לדעת את זה. ונכון אין מה להסתיר הריונות של אחרים,במילא הבטן תצוץ מתי שהוא. אבל היא אמורה להיות קצת יותר רגישה בגלל. מכל הלב מאחלת לך כל טוב

1שייכת

New member
אני המומה מחלק מהתגובות שקיבלת כאן.

חסרות אמפתיה ואטומות לחלוטין. אז קודם כל קבלי
. ודבר שני: כן, אמא שלך אטומה, חסרת טאקט, והפגיעה שלך והכעס שלך מובנים ביותר. את באמת לא צריכה לפייס אותה. אם היא נעלבה היא הפכה את עצמה לקורבן, ואל תיכנסי למלכודת הזאת של לפייס אותה. כי הקורבן האמיתי הוא את - קורבן לאטימות ולחוסר הרגישות שלה.

חני ב

New member
אני לא בטוחה

שהיא התכוונה לדרוך לך על יבלות או להעליב אותך. היא שמחה בשמחת אחרים בלי להתחשב (וחבל מאד) בעצב שלך. אני מאד מבינה מדוע התפרצת עליה, טבעי והגיוני. חכי כמה ימים, תראי איך את מרגישה. אולי היא תפתיע והיא תעשה את הצעד הראשון כדי להתנצל. שיהיה לך בהצלחה הניסיונות הבאים להכנס להריון.

אור 4

New member
אז אל תפייסי אותה

חכי כמה ימים עד ששתיכן תרגעו ואז תתקשרי סתם לשמוע מה נשמע. אם היא תעלה את הנושא תסבירי שוב מה פגע בך. מקווה שזה יעזור ומאחלת לך הריון בריא ושלם במהרה.

אנילה1

New member
אני חושבת שאת צריכה כמה תרגילים להרגע.

לדעתי את צריכה להכניס את עצמך לסוג של בועה חברתית שבה את פשוט לא "שומעת" מה שאת לא צריכה לשמוע. כלומר את שומעת אבל לא מפנימה. כי את לא יכולה לשנות את הסביבה, רק את עצמך. אז אמא שלך תמשיך לדבר על תינוקות ואת לא תקשיבי בכדי לא להפגע. ואם היא מגזימה, אז תגידי לה שאולי בקרוב גם תיהיה לה סיבה לשמוח, ויעזור לך שהיא תפסיק להלל את התינוקות האחרים, כי היא בטעות חושבת שזה יעזור לך להרות. למעשה קורה בדיוק ההיפך.

אני בטוחה שמך מחכה בקוצר רוח

ללידת נכד/ה פרי בטנך. יחד עם זאת היא מספרת לך על אירועי המשפחה המורחבת. אין רע בכך, רק שאת נפגעת שלא בצדק לדעתי. אספר לך סיפור מעברי על רצונם של הורי "להגן" עלי - כשדודתי האהובה נפטרה, שבעת ימים ושנים הם לא סיפרו לי, כדי לא להעציב אותי. כך לא השתתפתי בהלוויה, לא באתי לביקור תנחומים בשבעה או שלחתי מכתב. וכשדיברתי עם בת דודתי - בתה, היא נדהמה: מה לא ידעת? כמובן שביקשתי מהוריי הסבר - אמי הסבירה: יש לך תינוקת בבית, בעלך לא בבית (תקופת מלחמת יום הכיפורים - והוא מגוייס), וכל כל אהבת אותה. לא רצינו לצער אותך, ידענו שלא תוכלי להגיע...

daoli

New member
מאוד מבינה מה שאת עוברת

זה לא קל לחוות הפלות, במיוחד כשמאוד רוצים ילד. במשך שנתיים, אני מלווה את אחותי בנסיונות שלה להרות. היא עברה הפלות טיבעיות בזו אחר זו, לאחר מכן כשהצליחה להרות והאושר היה גדול הלב של העובר חדל לפעום והיא נאלצה לעבור הפלה מלאכותית. אחרי ההפלה הזאת היא היתה שבר כלי. בכתה בלי הפסקה כל שנשאר לי זה רק להיות שם לצידה. היא ארבעה ימים לא הלכה לעבוד ורק התאבלה על העובר שלה. ואחרי ארבעה ימים היא אמרה שהיא עומדת לנסות שוב צחקתי איתה, ואמרתי לה שהיא שיחררה את העובר שלה ושעכשיו היא תקבל מתנה שניים. וצדקתי. היום אחותי בחודש שמיני עם תאומים בבטן בן ובת. והאושר הוא גדול מאוד. מאחלת לך שלמרות הקושי שאת עוברת והעצב שעוטף אותך, תצליחי למצוא את הכוחות להמשיך ולנסות,ולהצליח. בינתיים, שולחת לך

smagi

New member
קודם כל ../images/Emo201.gif מכל הלב

מכירה את הנושא, גם אני עברתי כמה הפלות והתפרצתי על כל העולם ואשתו, כי הרי "אף אחד לא יכול להבין....". נכון שאמא שלך היתה צריכה להיות יותר רגישה, ויכול להיות שהיית צריכה לעצור אותה עוד בהתחלה ולהסביר לה שאת לא מעוניינת לשמוע על הריונות ולידות של אחרים. אני בטוחה שלאמא שלך קשה כמעט כמוך. אז עוד טיפטיפה סבלנות. מאחלת לך מכל הלב שבעוד תשעה חודשים תחבקי תינוק/ת חדשה ובריאה.

רינת200

New member
בפרדס

יש בתפוז פורום, אובדן הריון, לי הוא מאוד עזר בתקופות קשות כדאי לך לבדוק שם. תקבלי שם הרבה יותר אמפתיה ורגישות מבפורום הזה

פיצית9

New member
את צודקת טוב שאמרת את אשר על ליבך.

בתור אחת שלקח לי שנים להכנס להירון כולל טיפולים מבינה את אשר על ליבך.

פיצית9

New member
מיציפיצי מתוקה קראתי עכישו את כל השרשור

לפני זה הגבתי רק לפי ההודעה שלך וזהו ואחרי שראיתי את כל השרשור ממש בא לי לבכות. מתוקה אמיתית קבלי
גדול. תראי אספר לך משהו על עצמי וזה לא הצעה או כלום רק מה שעלי עבר ותביני מיזה מה שתרצי. ניסתי להביא את ביתי לעולם. כל הזמן אמרתי אם אלוהים ירצה לעשות לי הפלה עדיף שלא יביא לי הריון מאוד פחדתי מהקטעים האלו של ההפלות ובאמת לא קרה לי מקרה כזה לעולם. אבל שרציתי להביא את ביתי לעולם הקטנה לקח לי שנים של טיפולים קיבלתי הורמונים בכמות הכי גבוהה שרק אפשר לתת לאישה ובסוף החודש שצריך להוציא ביצית אין ביציות מה שלנשים שעושות את הטיפולים היו 15 או 10 ביציות לי היו בקושי אחת או שניים וגם לא משהו כך שלא הגעתי להפריה לשאיבה והחדרה לעולם חוץ מפעם אחת שגם לא הלכה. בכל מקרה כל הזמן אמרו לי זה יבוא בזמנו שלו את תראי שאלוהים יראה שאת צריכה הריון הוא יתן ואני לא הצלחתי להבין את זה אני אמרתי אני רוצה הריון עכשיו!!!!!! מה פתאום שאלוהים ירצה. אני רוצה עכשיו. אני מרגישה שרוצה שזקוקה ושאדע לטפל בתינוק/ת באהבה ובאושר זה הזמן. אבל אנשים אמרו לי אלוהים יודע מתי הזמן ואם לא נותן לך זה אומר שזה לא הזמן ואני התרגזתי מיזה מאוד כי רציתי כי עמלתי קשה להביא. הרופאים ניבו שאין לי סיכויים להרות עם ביצית משלי ורצו להעביר את התיק לתרומת ביצית. אמרתי שאני בשום אופן לא רוצה הריון מביצית של אישה אחרת מקסימום אסתפק בבת שלי האחת שהיום היא בת עשר. לא הרפתי התפללתי הלכתי לרבנים ואני לא איזה דתיה התפללתי כל רגע שרק יכולתי דמיינתי את התינוק שלי כלכך מתוק היתי הולכת לטיפולים בבית החולים עם חיוך על הפנים מדמיינת את התינוק שלי. אחרי זה שכבר נולדה הילדה הבנתי שפעלתי לפי הסרט הסוד בלי לדעת אפילו וזה עזר. ידעתי שיהיה לי הריון ולא ויתרתי. הסיפור נורא קשה וארוך אבל בתכלס אני כלכך מבינה אותך ומחבקת מבינה למה את כועסת על מה שנאמר פה אבל הכוונה של אותה אחת שאמרה שזה יבוא בזמנו שלו לא היתה רעה לרגע היא אמרה את זה ממקום של אלו שאמרו לי גם שכשאלוהים ירצה זה יבוא ולא מכוונה רעה ואת בלחץ ורוצה הריון וכואבת את ההפלות שלך וקשה לך להבין שבעצם היא לא התכוונה לרע. ואני אומרת לך שאני כלכך מבינה אותך כן את רוצה הריון עכשיו!!! ולא בזמנו שלו אלא עכשיו מבינה אותך ומתפללת שזה יקרה לך עכשיו ממש עכשיו שהחודש את בהריון. אבל תהי אופטימית את תראי שזה יסתדר. אנרגיות חיוביות כמו שאומר ארז באמת באמת באמת שזה עוזר. האור יגיע וההריון הנכסף יגיע גם את תראי. אם תרצי אוזן קשבת ואת כל הסיפור כולו אשמח לשלוח לך. אשמח להקשיב אשמח ליעץ או סתם להיות שם בשבילך. יש לך את המסר שלי כתבי כשתרצי. אוהבת אותך מאוד גם בלי להכיר מבינה אותך ומתפללת שתקלתי ושההריון יחזיק מעמד עד סופו ותצאי מבית החולים עם ידיים מלאות יקרה. זה יקרה תאמיני ותראי שזה יקרה אני לא ויתרתי והאמנתי גם שאמרו לי הפרופסורים הכי גדולים במדינה משיח/שולמן ועוד שאין סיכוי אני לא ויתרתי וידעתי שזה יהיה הרגשתי את זה. אל תוותרי חשבי חיובי אני בטוחה אין לי ספק שזה יגיע מאמי. אוהבת נשיקות ממתינה כתבי לי אם תרצי באהבה פיצית

למעלה