אמא יש רק אחת...

מקסימה אני מקדישה לך את כל ה- ח' שבמקלדת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גלמור32

New member
עכשיו ניזכרת הילדה טורחת מהצפוןעם סלטים ואוכל

ואני לא אפרט את כל הרשימה רק אומר כי היה עוד פש...... ועוד כי התקשרה אלי לספר על הכל , ואת אפילו תודה !! ככה ??? ועוד מחלקת לאחרים ולא אומרת שזה של מקסמית ומתהדרת בנוצות של אחרים ושמה תמוניתי בחצי ערום, ללעג ובוז לכל דיחפין חכי שבללאיחחחחח זה יעלה יקר

../images/Emo129.gif אתה... לא מתעסקת עם המאפיה ../images/Emo11.gif

לפני יבוא בוריס וכל בני ברק שומעת צעקות של גילה....

בורבה

New member
תחשבו על זה. גם אני.

מצוה על כל אדם לאהוב את כל אחד ואחד מישראל כגופו, שנאמר "ואהבת לריעך כמוך" (ויקרא יט,יח). לפיכך צריך שיספר בשבחו ולחוס על ממונו, כמו שהוא חס על ממון עצמו ורוצה בכבוד עצמו; והמתכבד בקלון חברו, אין לו חלק לעולם הבא. הרואה את חברו שחטא, או שהוא הולך בדרך לא טובה--מצוה להחזירו למוטב, ולהודיעו שהוא חוטא על עצמו במעשיו הרעים: שנאמר "הוכח תוכיח את עמיתך" (ויקרא יט,יז). המוכיח את חברו--בין בדברים שבינו לבינו, בין בדברים שבינו לבין המקום--צריך להוכיחו בינו לבין עצמו, וידבר לו בנחת ובלשון רכה, ויודיעו שאינו אומר לו אלא לטובתו, ולהביאו לחיי העולם הבא. אם קיבל ממנו, מוטב; ואם לאו, יוכיח פעם שנייה ושלישית. וכן תמיד חייב להוכיח, עד שיכהו החוטא ויאמר לו איני שומע; וכל שאפשר בידו למחות ואינו ממחה, הוא נתפס בעוון אלו כולם שאפשר לו למחות בהן.

פשושית37

New member
יוו מה זה נהיה פה...

מנושא נעלה כמו אמא הגענו למאפיה סתם מסקרן מה הקשר?

אמא יש רק אחת...

אמא עומדת במטבח ואופה עוגה "מנחם,תביא לי 3 ביצים מהמקרר" הוא פותח את המקרר ופתאום נשמע קולו: "אמאאאאאאאא,יש רק אחת"

למעלה