אמא יש רק אחת...

בורבה

New member
אמא יש רק אחת...../images/Emo95.gif

היא בדקה והתאכזבה, אחרי מס` ימים שוב בדקה והתאכזבה, בדקה שוב, נמלאה אושר - היא בהריון !!!! ועכשיו מה?- מעקב הריון, ביקורים אצל רופא, בדיקות דם, אולטרא-סאונד, בחילות, הקאות, רגישות, נפיחות, צרבת, מצבי רוח. בדיקת מי שפיר... פחד !... תשובה... הקלה.... מנוחה, ועוד מנוחה ועוד... לישון !... מלפפונים חמוצים ... הגוף משתנה. מה תלבש? שיראו לה את הבטן או לא? כבד לה, עייפה, רוצה את אמא ! סקירת מערכות... פחד... הקלה ... אין דופק? ... פחד... שוקולד - יש דופק... הקלה ... השרירים נתפסים... צרבת... די! אמאל`ה, שיגמר כבר ! יש! מתחילים צירים! קטן עליה.... אוי לא!... ענק עליה... 2 אצבעות... זירוז... אינפוזיה .... מוניטור...טשטוש .... עוד אצבעות... עוד אצבעות... אפידורל !... הוא מתחיל לצאת... בכלל לא כואאאאאאאאאאאב ..... הוא בחוץ... הוא מדהים! תפרים, טחורים, הנקה, פטמות כואבות. לילות ללא שינה. גוף ללא שינה. עייפות... עייפות ... תשישוווות... אין לה 20 דקות ביום אפילו לעצמה. הוא נרדם- טסה למיטה.... רק נרדמה - הוא מתעורר ... ושוב - בדיקות, רופאים, חיסונים, טיפת חלב . מגדלת, מחליפה, מאכילה, משחקת, רוחצת, מעסה, מחבקת, מנשקת... הרוסה ... רוצה לחזור לעבודה ולקריירה... מאריכה חופשת לידה למענו . הוא גדל, מתעגל, בוכה... מחייך, צוחק, מאושר... מתוק!!! ... מצמיח שיניים... חולה... בריא ... מרים ראש... מתהפך... זוחל אחורה... זוחל קדימה.... מתחיל ללכת !!! וסוף סוף- מילה ראשונה... "אבא "...

גלמור32

New member
הסיבה שתינוק אומר אבא אינה בשל אהבתו אל האב

יותר מאהבתו אל האם בדוק וברור כי אהבתו אל האם גדולה מהאב התינוק אומר אבא בשל שני סיבות עיקריות 1 "אבא" זו המילה שהוא הכי הרבה שומע מהאמא כי על כך האם מדברת עם התינוק על האבא שלו אם האם תומר לו אמא עושה כך וכך, על כל דבר שהיא עושה, סביר כי יאמר קודם "אמא" 2 צורת ההגיה בא" "אהיא הכי קלה ופשוטה לתינוק לכן יוצא לו אבא ואם התינוק שלך אומר לך אבא תעריך את בת זוגתך כי היא מספרת בניפלאותך ולט בתוח שאתה באמת עומד בהם נקודה למחשבה לכלכ הגברים כאן

חחחח נראה לך?

הבכור שלי אמר אמא מילה ראשונה... אמרתי לעצמי 'אני סבלתי, סחבתי, צרחתי' והוא יגיד אבא??? זה רק נדמה לו.....

גלמור32

New member
כנראה שאמרת לו יותר אמא מאשר אבא ולכן יצא

אמא בד"כ האם משבחת ומדברת עלה"אבא" בפני התינוק. לפעמים אין מה לשבח ואין מה לדבר והאבא לא בבית אז הוא לא יאמר אבא הרי ילד שנולד לאם חד הורית לא יאמר אבא הוא כמעט לא שמע את המלה אם בכלל

גלמור32

New member
zזהוא שזה שנוי במחלוקת בין גדולי החוצצים

כיוון שאיני יודע את מין הילוד אני אביא את שניהם בניפרד שימו לב לא להתבלבל הנזק העתידי לרך הנולד בלתי הפיך בפרוש ה- #$#%^%$ טמונים ש2 מאפינים חשובים בהויתו של האב האחד הסבר לרך הנולד במקצוע בו עוסקת/עסקה סבתו ולכן יוצא 2שאביו #$#%^%$ והוא גם אפס ורפה מוח 1 בת אין להזכיר במפורש את עיסוקה של אם האב - כיוון שהיא יכולה לקבל לגטימציה ולחשוב על כך כשתתבגר כיוון שזה מונח כבר בדמה לחן עדיף ללא להסביר ואף לא לומר בפרוש לגבי החלק השני ניתן בהחלט כן להזכיר ולפרט למה כי היא בכל מקרה תגלה זאת כשתתבגר על כלל המין הגברי לכן אין חשש לנזק 2 בן ניתן להזכיר את החלק הראשון כיוון שהוא צריך לקבל הסבר מהותי לשוני בין אימו לסבתו וכדי שידע ממה להתרחק בעתיד כי בגלל זה אבא לא פה תוצאה ישירה של התנהגותהאם (סבתו) כלפי אביו בשל מקצועה את החלק השני אין להזכיר - כי אולי יש סיכוי שיצא חכם (קלוש אבל כדאי לקוות)כי לא דוכא כבר מגיל צעיר הזכרת אפיוני אביו יכולה לגרום לו דיכוי מסוג "כמו האב כך בן " או מעשה אבות סימן לבנים" לכן עדיף לא לגלות ולהשמיץ בכיוון זה שימו לב במקרה של טעות יכולה להיבצר אפשרות שמאפיני האם וגם האב יופיעו בעתיד ברך הנולד ביו בזכר בין בנקבה ואז נקבל #$#%^%$ ראו הוזהרתם

גלמור32

New member
כמו שהנך יודע בתוך עמי אנוכי יושבת לכן כל

עוד אינך מכין עבורי חדר + משרדון וגקוזי+ איני יכול לפרש הכל דווקא עליך חשבתי שאינך תוצאה של אם מדכאת לכן סבורני שאתה אמור להבין את רזי אמרותי ואם ברצונך לקבל פרוש מדוייק שלח לי מסרוש ואני אסביר לך את הסוד הכואב דרך הגב המשלים.סיפרים שלך מדהימים ותמסור לשבלולה שהסלט מיונז נגמר היה אחלה - ולמקסימית שתבוא כל שבוע לשבלולה - כך אני זוכה בשאריות חבל לזרוק לפח !! ככה סתם היא לא מביאה - אולי כי אין שאריות אני יוצא לסגריה מי בא ?

גלמור32

New member
בדקתי ומצאתי שכל יום שאני חיי אני יותר קרוב

ליום מותי לפי משוואה זאת לא בריא לחיות או האם החיים מזיקים לנו ? עכשיו אם ניבדוק מה האחוז שמתים מלחיות נמצא שזה מ-100% תמותה יוצא שהעישון יותר בריא מלחיות אחוז התמותה נמוך בהרבה !!!!

הסלט מיונז של מקסימה ולכן הקרדיט כולו שלה

חוצמיזה אתה מוזמן לאסוף שאריות כל יום יחד עם ה
מתאים לי
יש לך אש?

גלמור32

New member
תחפשי אצל ה-../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

גלמור32

New member
טוב אז עכשיו אני מדליק אז תבואי ותקחי את

כלי האחסנה - צריך לשטוף או שניתן לאפר בתוכו - איזה ברברי !! בכוונה

למעלה