אמא יש רק אחת !

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
אמא יש רק אחת ! ../images/Emo46.gif

אוףףףףףףףףף! אני במיטה מנסה שיטות להקרנה אסטרלית! אני עושה את השיטות הידים שלי מתחילות להיות רדומות מאד, אני מתחיל לקבל תחושה שכאילו אני על מיטת מים. ואז אני נזכר שאמרו לי שאפר להפוך זאת לווילד. אני מתחיל לספור עד 10 ואומר לעצמי כל מספר שב-10 אני יהיה צלול. הגוף שלי מתחיל להתערבל, ואני בטוח שיש מישהו לידי נושף לי על הפנים- ואני מתחיל לשמוע נקישות על הריצפה- כנראה צעדים של איזה חרק ענקי {סביר להניח שעכביש}. הכל ממש כיף- הלב שלי נשמע כמו איזה מסיבת רייב פרועה באמצע המדבר. אני חוגג - עד שאחותי ואמא שלי מגיעות הביתה!
איזה משפחה-- אחותי עולה לקומה השלישית- ואמא שלי למטה מישומה הן מחליטות שהמרחק הזה הוא המרחק האידיאלי לריב על עגיל בפופיק. כל הצעקות האלא ועוד אני מצליח להתעלם. אחר-כך אמא שלי מתחילה לדבר בטלפון {היא מדברת בקולי קולות} ואני מתחנן שזה יגמר. ואז היא מחליטה לבדוק איפה אני, אז היא מתקשרת פעמים לפלאפון שהיה עלי על רוטט. ואז מנסה להיכנס לחדר שלי {שהיה נעול}! "דופק איזה חצי שעה" ואז צועקת לאחותי ´איפה נמרוד?´ ואני כזה חושב לעצמי {לא יכול להזיז את הפה} ´אני פה יא ***´. ואז ממשיכה לדפוק ולשאול את אחותי את אותה השאלה {כאילו- לחבר 1 ועוד 1- החדר של נמרוד נעול- הוא לא עונה לפלאפון- אוליי הוא בחדר ישן כאילו!!!!!!!!! דההההההההההההה}... בסוף המחשבות שלי הפכו למילים- ואמרתי ´דיי! אני מנסה לישון פה!´ ברגע זה ידעתי שהווילד נגמר. ונכנסתי לפה כדיי להמליץ לכם על שיטה פשוט מעולה לווילד!: הנה היא: בעיקרון זאת שיטה להקרנה אסטרלית- אבל בשבלי היא עבדה מצוין- -אתם נשכבים במיטה {עדיף עייפים}- ומתחילים לנשום בצורה הבאה- שואפים לפי ספירה של 4, עוצרים את הנשימה ל2, ואז נושפים לאט לפי ספירה של 4- ועוצרים את הנשימה ל2. (כלומר לנשום עם הפסקות של חצי באמצע) לאחר שאיבדתם ריכוז בנשימה ואתם כבר נושמים לאט התחילו בשלב שתיים!: דמיינו כי אתם כבדים כמו משקולת ענקית ואתם שוקעים עמוק עמוק לתוך המזרן שלכם- דמיינו זאת עד שתרגישו חלק בגוף שלכם ממש כבד {אצלי הידיים}. לאחר מיכן יש לעשות את הפעולה הבאה {מאד חשוב}: לכווץ כל שריר בגוף לפי תור - מלמעלה עד למטה, כלומר את המצח, ואז גבות ואז פה, ואז שריר חזה, ואז גב, ואז בטן וכו´ לאחר מיכן מכווצים את כולם ביחד! בבת אחת לשלוש שניות ואז מרפים לחלטין {לא חייבים לכווץ חזק} לעשות את פעולת הכיווצים כ3-5 פעמים ואז לחזור לנשימה {למרות שעדיף לנסות לשמור על הנשימה תוך כדיי הכיווצים}. עכשיו תנסו לרחף בתוך הנשימה שלכם- ועדיין להתרכז בה, תוך כדיי הזמן אתם תרגישו שבנשיפות הידים שלכם מרחפות\נרדמות\רוטטות- לאחר שתגיעו לחוויה עמוקה של רטט כזה- תתחילו לספור עד עשר- ולפני כל ספירה תגידו ותתכנו- ´כשהגיע ל10 אני כבר יהיה צלול´- תספרו עד 10 כמה שנחוץ ואז סביר להניח שתעלו על רכבת ההרים! זה ממה מומלץ {מפי אחד שבחיים שלו לא הצליח ווליד}! ובכלל לא הייתי עייף! תנסו!

shabaz

New member
חחחחחחחחחח!!!

אני מצטער, אבל זה פשוט משעשע מדי.... כמובן...שאני לא ממש יכול לדבר,כי אמא שלי גם כזאת:( אבל לא במימדים עצומים כמו אמא שלך... איזה בידור!!! בכל אופן, אחלה שיטה... דג"ב, היא גם שיטה להשגת מודעות נעלה ונקראת.... ויפסאנה אם אני לא טועה <<אני לא ממש זוכר...אם אני טועה, אז תתקנו אותי..>> בכל אופן... ניסיתי אותה, היא לא עבדה לי אישית.... מה שכן עבד לי, זה שדמיינתי את עצמי מרחף מעל חדרי ומסתכל על הגוף שלי, ואז תמיד הייתי נרדם ל-5 דקות או יותר, ואז קם שגופי כבר מחוץ לגוף... זאת שיטה מאוד טובה.... לי בכל אופן:)

KEiN

New member
השיטה אכן מצוינת

לא ידעתי שווילד יכול להיות כלכך פשוט...

MsPiggy

New member
קיין, מאיפה החלק האחרון?

דרך אגב - השיטה להקרנה אסטרלית שקראתי עליה היא אותו הדבר כמו ווילד, רק שאיפה שקראתי אמרו לעשות מדיטציה ולא כמו ווילד - אבל זה עדייון עובד כשעושים את זה עם מוסיקה, ניסיתי את זה אתמול עם מוסיקה והתרוממתי ממש למעלה, אבל לא יצאתי... עכשיו, אתה אומר שהצלחת להגיע לחלום צלול על ידי השיטה הזאת? כי לי זה פשוט אף פעם לא קרה
בזמן שתירגלתי יותר את זה היו לי הרבה חלומות צלולים עם תעופה בהם... אבל לא כזה... ודרך אגב - כשעושים ווילד ומגיעים לשלב של שיתוק שינה, אז אפשר לצאת מהגוף - זו לפחות השיטה להקרנה אסטרלית שאני קראתי עליה

KEiN

New member
היה לי שיתוק יחסית חלש

אבל כשה קמתי הרגשתי כאילו מישהו חישמל אותי כל האורות נמרחו לי על העניים וגם רעדתי נורא, ככה זה כשמעירים אותך בווילד... וכן זאת השיטה שלך, רק שבאמצע הפכתי אותה לווילד, היה את הרגע שבוא הרגשתי שהידים שלי רדומות- ניסיתי להיות צלול איך שהוא אבל לא הצלחתי- ואז ברגע שאתחלתי לספור- הווילד פשוט הפציץ אותי. אגב- איך יוצאים מהגוף בזמן ווילד?

MsPiggy

New member
בזמן השיתוק שינה יוצאים מהגוף

קרה לי פעם אחת שהייתי במצב כזה ויכולתי לצאת מהגוף - זה קרה בזמן חלום מאוד מפחיד והתעוררתי ממנו אבל לא יכולתי להזיז את הגוף שלי, כשניסיתי להזיז את הידיים שלי יצאתי במקום זה מהגוף... אבל בגלל שכל כך פחדתי לא המשכתי עם זה. אתה יכול לתאר לי בדיוק מה עשית ואיך הגעתי לווילד? כי לי זה לא כל כך הצליח... וגם לי קורה שאני מרגישה את הידיים רדומות - כלומר כשאני עפה, אז הרבה פעמים אני מרגישה עדיין את הרגליים שלי, אבל למעלה יותר ובאיזשהו רגע אני פשוט מפסיקה להרגיש אותן כל כך, אבל אני עדיין יכולה להזיז אותן. ובזמן ווילד - אמרתי כבר, בזמן שיתוק שינה, אחרי הוויברציות, כשהגוף שלך נרדם, אז אתה יכול לצאת מהגוף! פשוט תנסה להזיז את היד או משהו, או רק לפי הכוונה שלך....

fcfighter

New member
חחח... ../images/Emo6.gif

ממש מצחיק. אתה לא נעלב, נכון? בפעם הבאה תנסה לשים איזה הודעה על הדלת של הכניסה, זה עובד בשבילי, לי יש את אותה בעיה אבל עם האבא. בקשר לויילד, יפה מאוד! התקדמות משמעותית... יש לי את אותה שיטה להרפיה פחות או יותר מהספר "פיתוח התפישה העל חושית" של זק מרטין וגם בעוד ספר של דימיון מודרך... רק שסופרים עד 12 כשנושפים. תגיד, מה עם השיר הזה שאמרנו שנעשה?

KEiN

New member
איזה נעלב?

אני לוקח את זה בהומור.
צריך לעבוד עליו... על השיר, אין לי מושג איך, אבל צריך..

KEiN

New member
אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי ../images/Emo70.gif

היום בלילה, בחלום השקפתי מהחלון {כמו שאני תמיד עושה} והנוף היה מאד יפה, ופתאום הנוף הפך לציור ואמרתי ´היי זה כבר קרה לי בחלום, אז זה בטח חלום!´ אז ישר ירדתי לקומה למטה והסתכלתי על השעון מחוגים שעל הקיר הוא היה מתושתש- אבל הצלחתי להבחין ב3 מחוגים, בכל מיקרה רציתי לבדוק על שעון דיגיטלי, ובמקרה היה על השולחן אוכל שלי הפלאפון של אמא שלי ועוד 3 שעונים דיגיטלים. אני הייתי נחוש בדעתי לחלום- וידעתי על בטוח שאני חולם- אבל החלום לא הפסיק לנסות להטל בי, בכל מיקרה התסכלתי בפלאפון של אמא שלי- והשעה השתגעה מבלי שבכלל הסטתי את המבט שלי, אז אמרתי ´רגע אם אני לא הסטתי את המבט שלי אז כנראה שזאת המציאות´ {כמו אדיוט}- בכל מיקרה בדקתי את השעונים האחרים- ממש בזלזול, והמשכתי לעבר ארון הממתקים ואז אני נזכר שלפניי 5 שניות הייתי נחוש בדעתי שזה חלום- אז התחלתי לשפשף ידים חזק חזק וזה עשה לי סחרחורת נעימה כזאת- אבל מישומה החלטתי שזה נורמאלי והמשכתי כרגיל! אוףףףף איזה מעצבן...

למעלה